• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Φεβ
05

Επιστροφή στις νίκες επιζητά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝ
Εκτύπωση

Έχοντας στο μυαλό τους όχι μόνο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οι παίκτες του ΠΑΣ υποδέχονται σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Εθνικό Στάδιο τον Αγροτικό Αστέρα.

Φεβ
05

Ανάστατη η εκπαιδευτική κοινότητα
Εκτύπωση

Να πάρουν δημόσια θέση άμεσα για το θέμα των συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Νομού ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων Παναγιώτης Λαζοκίτσιος, σημειώνοντας ότι η σχολική κοινότητα βρίσκεται σε αναστάτωση.

Φεβ
03

Επιτροπή Διαφάνειας και... στρογγυλέματος
Εκτύπωση

Με ειδικές αναφορές στα Ηπειρωτικά Κληροδοτήματα και στο ζήτημα της εποπτεύουσας αρχής αυτών του νομού Ιωαννίνων του Δήμου Ιωαννιτών, συνέταξε το πόρισμά της η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μετά τη συζήτηση που έγινε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στη Βουλή.

Ιαν
26

Σε αναβρασμό ο επιχειρηματικός κόσμος των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Σε αναβρασμό ο επιχειρηματικός κόσμος των Ιωαννίνων
Αναστάτωση προκάλεσε η απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης να αναβάλει
για τον Δεκέμβριο του 2011 τις εκλογές στα Επιμελητήρια όλης της χώρας

Ιαν
17

Στο περιθώριο η ελληνική κτηνοτροφία
Εκτύπωση

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι τα μέλη του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού για να καταγγείλουν τις καθυστερήσεις στην επιστροφή των καταθέσεων των παραγωγών που εισέπραξαν οι τραπεζικοί οργανισμοί το προηγούμενο διάστημα.

Ιαν
17

«Ασπίδα προστασίας» για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων
Εκτύπωση

Με στόχο τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων της Περιφέρειας Ηπείρου για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου, υπό τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Ιαν
17

Διεκπεραίωση φορολογικών υποθέσεων και ηλεκτρονικά
Εκτύπωση

Την διεκπεραίωση όλων των φορολογικών τους υποθέσεων μέσα από τις νέες τεχνολογίες μπορούν να υλοποιήσουν μέσα από τις νέες ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ιαν
17

Σε αδιέξοδο ο Δήμος Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει καμία από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές όσο κι αν το προσπάθησαν ή όσο κι αν εμφανίστηκαν, ότι προσπαθούν, δεν αποκλείεται να κάνει μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα δημοτική αρχή.

Ιαν
17

Ζητούμενο το Επιχειρείν χωρίς γραφειοκρατία
Εκτύπωση

Έντονη είναι η ανησυχία των τοπικών επιχειρηματιών και εμπόρων για το αν και κατά πόσο ο νέος αναπτυξιακός νόμος που έφερε στην Βουλή το υπουργείο Ανάπτυξης αλλά και το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης μπορεί να μην αποδειχθούν ιδιαίτερα λειτουργικά.

Ιαν
17

Επιστροφή στις προπονήσεις για νίκη στην Κομοτηνή
Εκτύπωση

Βαρύτητα στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι τον δύσκολο αγώνα με τον Πανθρακικό την Δευτέρα στην Κομοτηνή δίνει ο Στεφάν Ντεμόλ, επιχειρώντας παράλληλα να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να ξεχάσουν όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να κοιτάξουν το επόμενο δύσκολο ματς.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος