• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουλ
01

ΠΑΣ – Σήμερα η πρώτη προπόνηση και μετά… σκληρή δουλειά
Εκτύπωση

Παίκτης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα είναι όπως όλα δείχνουν από τις επόμενες ημέρες ο Αργεντίνος Λεάντρο Μπεσέρα, ο επιτελικός μέσος που απασχόλησε έντονα τους ιθύνοντες της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες.

Ιουλ
01

Στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και Περιβάλλοντος οι κάτοικοι της Κενάν Μεσαρέ
Εκτύπωση

Στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, στην Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και στην ΕΙδική Διαχειριστική Υπηρεσία του ΠΕΠ απευθύνονται οι 375 κάτοικοι της λεωφόρου Κενάν Μεσαρέ, οι οποίοι με τη μορφή έκκλησης ζητούν να ληφθούν επιτέλους ουσιαστικά μέτρα για την προστασία των ζωών των ίδιων και των παιδιών τους.

Ιουλ
01

Τέλος στη μεταβατική φάση του «Καλλικράτη»
Εκτύπωση

Τέλος στην μεταβατική φάση του «Καλλικράτη» μπαίνει από σήμερα, με την επίσημη μεταφορά στην Αιρετή Περιφέρεια της Ηπείρου και όλων των άλλων Περιφερειών της χώρας, συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών.

Ιουλ
01

Ανταποκρίθηκαν οι μαθητές στο κάλεσμα για επαναχρησιμοποίηση των βιβλίων
Εκτύπωση

Εκατοντάδες μαθητές από δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια των Ιωαννίνων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υπουργείου Παιδείας για τη συγκέντρωση σχολικών εγχειριδίων που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν τη νέα σχολική χρονιά ή να ανακυκλωθούν.

Ιουλ
01

Στο νέο Δημαρχείο μετά από... 13 χρόνια
Εκτύπωση

Στο νέο Δημαρχείο μεταφέρονται οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Ζίτσας, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ορόφου του κτηρίου. Βέβαια πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε περισσότερα από δέκα χρόνια πριν, στην πρώτη θητεία του «Καποδίστρια».

Ιουν
30

Στη σκιά των εξελίξεων η πρώτη επίσημη του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Εκτύπωση

Στις 8 αύριο το βράδυ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί τελικά η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και χωρίς να υπάρχει καμία σημαντική εξέλιξη στο θέμα των μεταγραφών, το οποίο μάλιστα τελευταία παρουσιάζει μια στασιμότητα.

Ιουν
30

Κλείνει «τρύπες» ο Δήμος Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Την συλλογική βούληση και ενεργοποίηση προς την κατεύθυνση του ευπρεπισμού της πόλης αλλά και της τήρησης της ισονομίας μεταξύ όλων των δημοτών, επικαλέστηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φ. Φίλιος, ώστε να μπορέσει η πόλη να ανταπεξέλθει τους δύσκολους καιρούς και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής.

Ιουν
30

Σε δεύτερη μοίρα τα Πανεπιστήμια της χώρας
Εκτύπωση

Νέες αντιδράσεις αναμένονται από την πλευρά των πρυτανικών Αρχών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας για της αλλαγές που επιχειρεί το Υπουργείο Παιδείας, χωρίς μάλιστα ουσιαστικό διάλογο, στην Σύνοδο των πρυτάνεων που πραγματοποιείται το Σάββατο στο Βόλο.

Ιουν
30

Νέες προτεραιότητες για τη στήριξη της ασημουργίας
Εκτύπωση

Με νέες κατευθύνσεις στο πλαίσιο της οικονομικής συγκυρίας και των προκλήσεων του κλάδου της ασημουργίας κινείται το Σωματείο Ασημουργών Ιωαννίνων μετά την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ιουν
30

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις με αποκλεισμό του λιμανιού
Εκτύπωση

Με τον τρίωρο αποκλεισμό του λιμανιού Ηγουμενίτσας την ερχόμενη Δευτέρα συνεχίζουν οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου τις κινητοποιήσεις τους κατά της ιδιωτικοποίησης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.

Ιουν
30

Το δρόμο για ένα θερμό καλοκαίρι άνοιξε η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου
Εκτύπωση

Μεσούσης της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, των διαδηλώσεων που για δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της χώρας, κυρίως όμως τις αποστάσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ψηφίστηκε τελικά νωρίς χθες το απόγευμα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ιουν
29

48 ώρες στους δρόμους για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο
Εκτύπωση

Αυστηρό μήνυμα κατά του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και της πρόθεσης της κυβέρνησης να επιβάλει νέα σκληρά οικονομικά μέτρα έστειλαν περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι που συμμετείχαν στις χθεσινές συγκεντρώσεις και πορείες που οργανώθηκαν στα Γιάννινα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος