• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Οκτ
14

Ο Δήμος Πωγωνίου τίμησε το Μακεδονομάχο Παύλο Μελά
Εκτύπωση

Τον Ηπειρώτη Μακεδονομάχο Παύλο Μελά τίμησαν οι φορείς των Ιωαννίνων και οι κάτοικοι του Δήμου Πωγωνίου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον Παρακάλαμο.

Οκτ
14

Ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης για τους εργαζόμενους
Εκτύπωση

Το ποτήρι της αγανάκτησης έχει ξεχειλίσει για χιλιάδες εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που βλέπουν τους καρπούς αγώνων ετών να χάνονται μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Οκτ
14

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στο χώρο της υγείας
Εκτύπωση

Η ένταση και τα παράπονα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής κινητοποίησης των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, που προχώρησαν στον αποκλεισμό του κόμβου επί της παράκαμψης, κοντά στο νοσοκομείο.

Οκτ
14

Απαντούν με αποκλεισμούς κτιρίων και δρόμων
Εκτύπωση

Στην κατάληψη του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου θα προχωρήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση του νομού, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την εργασιακή εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο.

Οκτ
13

Ο Ιμπραχίμα βασικός και ο Μαμαντού στον πάγκο
Εκτύπωση

Στη διάθεση του προπονητή του Στεφάν Ντεμόλ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο εντός έδρας, θα βρίσκεται ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο, παρέχοντας στην ομάδα μία ακόμη αξιόπιστη επιθετική λύση.

Οκτ
13

Συνεχής η αποδυνάμωση των τελωνείων της Ηπείρου
Εκτύπωση

Σε σταδιακή αποδυνάμωση οδηγούνται οι υπηρεσίες των τελωνείων ολόκληρης της χώρας, εξαιτίας των συνταξιοδοτήσεων και της εργασιακής εφεδρείας σε συνάρτηση με την κατάργηση των οργανικών θέσεων.

Οκτ
13

Η σωστή διαχείριση θα εξασφαλίσει το επιπλέον προσωπικό
Εκτύπωση

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες της διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου για την εξεύρεση λύσεων και την καλύτερη κατανομή του εκπαιδευτικού προσωπικού, με βάση και τις ανάγκες των τμημάτων.

Οκτ
13

Παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια προς το ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, από τον κόμβο Κουτσελιού μέχρι το Ελληνικό, είναι μια από τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο λειτουργίας του ΧΥΤΑ Ελληνικού.

Οκτ
13

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί σήμερα το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο
Εκτύπωση

Σε ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας με απεργιακές κινητοποιήσεις και δράσεις εντός των νοσοκομείων.

Οκτ
13

Πράσινο φως για την ανταλλαγή εκτάσεων
Εκτύπωση

Το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει η διαδικασία για την ανταλλαγή εκτάσεων με πολίτες στους οποίους ο δήμος οφείλει σημαντικά χρηματικά ποσά από ρυμοτομίες ανάβει μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής της περιουσίας του δήμου.

Οκτ
12

Αγωνία για το μέλλον της αυτοδιοίκησης
Εκτύπωση

Την αγωνία τους για την πορεία του «Καλλικράτη» εν μέσω της οικονομικής κρίσης εξέφρασαν οι αυτοδιοικητικοί κατά την χθεσινή, πρώτη, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου.

Οκτ
12

Ο δήμος τίμησε την οικογένεια Μάτσα
Εκτύπωση

Την οικογένεια Μάτσα, που διέγραψε μία λαμπρή πορεία στην ελληνική δισκογραφία και εξακολουθεί να σφραγίζει τα μουσικά δρώμενα, τίμησε, σε μία λιτή και απέριττη εκδήλωση το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.  

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος