• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Σεπ
23

Στ. Ντεμόλ: «Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό»
Εκτύπωση

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό, και οι άνθρωποι της ομάδας, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές κρατούν χαμηλά τους τόνους, καθώς γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι.

Σεπ
23

«Σωσίβιο» η πεζοδρόμηση για την τοπική αγορά
Εκτύπωση

Μία ξεχωριστή μέρα στο κέντρο της πόλης έζησαν καταναλωτές και καταστηματάρχες, λαμβάνοντας μία πρόγευση από της εικόνα του πεζοδρομημένου εμπορικού κέντρου που οραματίζεται η δημοτική αρχή.

Σεπ
23

Στα όριά της η ελληνική οικογένεια
Εκτύπωση

Ενδεικτική της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται τα ελληνικά νοικοκυριά και της αναστάτωσης που επικρατεί στους πολίτες ήταν η συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα.

Σεπ
22

Χωρίς αυτοκίνητο έστω και για μία ημέρα
Εκτύπωση

Με τη δέσμευση του δήμου Ιωαννιτών, ότι το πρώτο δίκτυο πεζοδρομήσεων του κέντρου της πόλης θα είναι έτοιμο σε έναν περίπου χρόνο, οι κάτοικοι της πόλης, έμποροι και καταναλωτές, θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να πάρουν μία μικρή γεύση από το πώς θα είναι η λειτουργία του κέντρου εφόσον το έργο ολοκληρωθεί.

Σεπ
22

Καζάνι που βράζει η εκπαίδευση
Εκτύπωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων προγραμματίζεται σήμερα στα Γιάννινα, ενάντια στην προβληματική κατάσταση στο χώρο της εκπαίδευσης από το νηπιαγωγείο μέχρι και το Πανεπιστήμιο.

Σεπ
22

Κερδίζει τους πολίτες η δήλωση επιφύλαξης
Εκτύπωση

 

Χέρι με χέρι... μεταφέρεται η δήλωση επιφύλαξης σχετικά με την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, που καταθέτουν οι φορολογούμενοι στις Εφορίες παράλληλα με την καταβολή του χρηματικού ποσού της εισφοράς.

Σεπ
21

Καμπανάκι κινδύνου από το ΤΕΕ για την προστασία του λεκανοπεδίου
Εκτύπωση

Πληθαίνουν οι φωνές ανησυχίας για το περιβαλλοντικό μέλλον του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων καθώς και το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αναφέρεται με επιστολή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο μείζον ζήτημα της καθυστέρησης έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος για την προστασία της λίμνης Παμβώτιδας, αλλά και στη μη ολοκλήρωση του Ρυθμιστικού Σχεδίου του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Σεπ
21

Στα... χαρακώματα για τη θήρα στον Αμβρακικό
Εκτύπωση

Μάχη χαρακωμάτων μεταξύ των κυνηγετικών συλλόγων και οργανώσεων από τη μία και των περιβαλλοντικών οργανώσεων από την άλλη εξελίσσεται στον Αμβρακικό, αναφορικά με την άσκηση της θήρας σε τμήμα της Ζώνης Α, όπως ορίζει η απόφαση που υπέγραψε η ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας Δ. Γεωργακοπούλου.

Σεπ
21

Καταλήψεις και κινητοποιήσεις από τους μαθητές
Εκτύπωση

Το δρόμο των κινητοποιήσεων και των καταλήψεων επιλέγουν οι μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αντιδρούν στην κατάσταση των σχολικών μονάδων με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σεπ
21

Στη δίνη των περικοπών οι δημόσιοι υπάλληλοι
Εκτύπωση

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενάντια στα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης οργανώνουν οι συνδικαλιστικοί φορείς, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Σεπ
20

Χωρίς εκπλήξεις στο «τιμόνι» της ΠΕΔ ο Γ. Παπαλέξης
Εκτύπωση

Χωρίς εκπλήξεις, αφού οι παρασκηνιακές διεργασίες ήταν έντονες το τελευταίο διάστημα και οι όποιες αντιπαραθέσεις υπήρχαν κυρίως στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ, εξομαλύνθηκαν, με «βελούδινο» τρόπο, ολοκληρώθηκε η πρώτη γενική συνέλευση της ΠΕΔ Ηπείρου, που εξέλεξε και την πρώτη της διοίκηση με επικεφαλής και πρόεδρο τον δήμαρχο Αρταίων Γ. Παπαλέξη.

Σεπ
20

ΠΠΓΝΙ - Νέα διάκριση για τη Γυναικολογική Κλινική
Εκτύπωση

Ελπιδοφόρα μηνύματα για την διαγνωστική βελτίωση της υστεροσκόπησης της ενδομήτριας κοιλότητας φέρνει η συνεργασία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος