• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
27

Το «Ζάππειο ΙΙ» της Νέας Δημοκρατίας έρχεται στα Γιάννινα
Εκτύπωση

Την πρόταση επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας παρουσιάζει απόψε στα Γιάννινα η Νέα Δημοκρατία, με κεντρικούς ομιλητές τους βουλευτές Ιωαννίνων της παράταξης Κ. Τασούλα και Στ. Καλογιάννη.

Μαϊ
27

Όλα ανοιχτά με Μπακαγιόκο-Σιαλμά
Εκτύπωση

Για έναν ακόμη χρόνο θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Φώτης Κηπουρός.

Μαϊ
27

Εντυπωσίασαν το κοινό των Ιωαννίνων οι Deep Purple
Εκτύπωση

Για τα καλά ταρακούνησαν οι Deep Purple το μουσικόφιλο κοινό των Ιωαννίνων το βράδυ της Τετάρτης, σε μία συναυλία που δόθηκε στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, παρουσία περίπου 4.000 θεατών, που έσπευσαν από διάφορα μέρη της Ηπείρου προκειμένου να δουν από κοντά τους γερόλυκους της hard rock μουσικής σκηνής.

Μαϊ
27

Διαξιφισμοί για τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου
Εκτύπωση

Με βολές κατά της περιφερειακής αρχής για την πορεία του θεσμού τους πρώτους πέντε μήνες εφαρμογής του προγράμματος «Καλλικράτης» ξεκίνησε η προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με την κριτική στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Μαϊ
27

Ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης για τους απλούς πολίτες
Εκτύπωση

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι «Αγανακτισμένοι Πολίτες» και στα Γιάννινα έδωσαν χθες δυναμικό «παρών» στην κεντρική πλατεία της πόλης, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά με ειρηνικό τρόπο την έντονη αντίθεσή τους στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Μαϊ
26

Ασφυκτικές πιέσεις για να μην περάσουν οι συγχωνεύσεις στην Υγεία
Εκτύπωση

Σε συντονισμένες ενέργειες και κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, με στόχο την ταχύτερη ικανοποίηση των αιτημάτων τους, προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Μαϊ
26

Κυκλοφοριακές αλλαγές τα Σαββατοκύριακα στο Μέτσοβο
Εκτύπωση

Κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο του Μετσόβου αποφάσισε η δημοτική αρχή με στόχο την αποσυμφόρηση των οχημάτων και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πεζών.

Μαϊ
26

ΚΤΕΟ και για δίκυκλα από τις αρχές Ιουνίου
Εκτύπωση

«Σάρκα και οστά» παίρνει και για τα Γιάννινα το μέτρο του τεχνικού ελέγχου για όλες τις δίκυκλες μοτοσικλέτες πάνω από 50 κ.ε., ένα μέτρο το οποίο σύμφωνα με παλαιότερες ανακοινώσεις των αρμόδιων Υπουργείων αποσκοπεί στο να πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος έλεγχος σε όλες τις μηχανές που κυκλοφορούν στη χώρα.

Μαϊ
26

Και... Χαριστέας στο μενού!
Εκτύπωση

Όπως παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και τη φετινή χρονιά, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με τις ομάδες που φιγουράρουν ως περισσότερο ελκυστικές για υποψήφιους να αποκτηθούν παίκτες.

Μαϊ
26

Αγανάκτηση και οργή για τα νέα μέτρα
Εκτύπωση

Απεργιακές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια από τους συνδικαλιστικούς φορείς φέρνουν τα νέα οικονομικά μέτρα και οι αποκρατικοποιήσεις που προωθεί η κυβέρνηση.

Μαϊ
26

Πλήρης η απαξίωση της πανεπιστημιακής κοινότητας
Εκτύπωση

Είναι εντυπωσιακά απαράδεκτη για την πανεπιστημιακή κοινότητα η αναλγησία, η χρονοτριβή και η απαξίωση με την οποία η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αντιμετωπίζει την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μαϊ
25

Λάτιν χρώμα αποκτά ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Στην αφετηρία μίας δύσκολης, αλλά άκρως ενδιαφέρουσας περιόδου, όπως είναι η μεταγραφική βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος