• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
05

Ειλημμένη απόφαση η συγχώνευση του ΠΠΓΝΙ με το Νοσοκομείο Φιλιατών
Εκτύπωση

Πάρα τις αντιδράσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και την τοπική κοινωνία των Φιλιατών φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για διοικητική συγχώνευση του νοσοκομείου με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Αυγ
05

Προετοιμάζουν το έδαφος για τις συγχωνεύσεις κλινικών
Εκτύπωση

 

Προετοιμάζεται το «έδαφος» από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την αναδιάταξη του προσωπικού και τις συγχωνεύσεις κλινικών στα νοσοκομεία της Ηπείρου, όπως και στα νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας.

Αυγ
04

Κανένας εφησυχασμός παρά την αναβολή
Εκτύπωση

Κέρδισαν τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο οι παραγωγοί – κτηνοτρόφοι του Νομού Ιωαννίνων και τα μέλη των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου, που πέτυχαν την αναβολή της γενικής συνέλευσης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί η τροποποίηση του καταστατικού.

Αυγ
04

Προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής των πολιτών
Εκτύπωση

Με μοναδικό στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και κυρίως των προβλημάτων που προέκυψαν από τις πλημμύρες πριν από εννέα περίπου μήνες, η οδός Ασημακοπούλου στα Σεισμόπληκτα αναβαθμίζεται με μία σειρά εργασιών.

Αυγ
04

Πληθαίνουν τα «όχι» για τη διοικητική συνένωση νοσοκομείων
Εκτύπωση

Την αντίθεσή τους στην συγχώνευση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών, εκφράζουν από κοινού οι εργαζόμενοι στα δύο νοσοκομεία, μετά και την κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων των δύο Συλλόγων Εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Αυγ
03

Στο ρυθμό των ανεμογεννητριών ζει η Ήπειρος
Εκτύπωση

Στο πόδι και χωρίς να ακολουθείται η βασική αρχή της φέρουσας ικανότητας της Ηπείρου οι αρχές του τόπου, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση, όπως και οι συναρμόδιες υπηρεσίες, συνεχίζουν να αποδέχονται μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων.

Αυγ
03

Φιλόδοξο πρόγραμμα για να αποτελέσουν παρελθόν οι λίστες της ντροπής
Εκτύπωση

Ένα φιλόδοξο, αλλά όχι και τόσο ρεαλιστικό, τουλάχιστον ως προς τους χρονικούς στόχους που έχει θέσει, πρόγραμμα φιλοδοξεί να υλοποιήσει το υπουργείο Υγείας για να μπει ένα οριστικό τέλος στο φαινόμενο με τις λίστες της ντροπής των εξαρτημένων από τα ναρκωτικά, που περιμένουν να μπουν σε κάποια πρόγραμμα απεξάρτησης.

Αυγ
03

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Ζέεφελντ
Εκτύπωση

Δέκα ημέρες παραμονής στο Ζέεφελντ της Αυστρίας συμπληρώνει σήμερα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και καθημερινά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Στεφάν Ντεμόλ προπονούνται σκληρά για το δύσκολο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που δεν αποκλείεται να αρχίσει στα τέλη του μήνα που διανύουμε.

Αυγ
03

Η πιο κρίσιμη ώρα για το μέλλον της ΔΩΔΩΝΗΣ
Εκτύπωση

Η πιο κρίσιμη ίσως γενική συνέλευση στην ιστορία της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ πραγματοποιείται σήμερα, εφόσον φυσικά τα στελέχη της Αγροτικής Τράπεζας επιμείνουν στην διεξαγωγή της και βρουν τρόπο να αποφύγουν τα «μπλόκα» που ετοιμάζουν τα μέλη των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών, παραγωγοί – κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Αυγ
03

Η διαμαρτυρία πήγε... Δικαστικό Μέγαρο
Εκτύπωση

Στην δικαστική αίθουσα συνεχίζεται η κόντρα των ιδιοκτητών ταξί με το Υπουργείο Μεταφορών, μετά τις επιθέσεις που σημειώθηκαν στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του Νομού Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου και Μιχάλη Παντούλα.

Αυγ
02

Άναψαν τα αίματα για τα οικονομικά της Περιφέρειας
Εκτύπωση

Για περισσότερο από δύο ώρες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής τα οικονομικά μεγέθη της Περιφέρειας Ηπείρου και κυρίως η τακτική της πρώην νομαρχιακής και νυν περιφερειακής αρχής βρέθηκαν στο επίκεντρο, με την παράταξη Αργύρη να ανεβάζει τους τόνους, απαντώντας στην σκληρή επίθεση που δέχθηκε από τον περιφ. σύμβουλο της παράταξης Καχριμάνη Ν. Κατή.

Αυγ
02

Στην αναζήτηση των εμπρηστών οι αρχές
Εκτύπωση

Αποφασισμένες να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στην άκρη του νήματος, αποκαλύπτοντας τους εμπρηστές, που βάλθηκαν να κάψουν μεγάλες εκτάσεις του λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων, φέρονται οι ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος