• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
21

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ - Εγγυητής για οριστική έξοδο από την κρίση, ο Κυρ. Μητσοτάκης
Εκτύπωση

Στην ανάγκη ισχυρής υπερψήφισης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Τασούλας στα δημοτικά διαμερίσματα που άλλοτε δήμου Παμβώτιδος αλλά και επικοινωνώντας με πολίτες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ιουν
21

ΗΠΕΙΡΟΣ - 2,3 εκ. ευρώ για το «Ηλεκτρονικό επιχειρείν»
Εκτύπωση

Ανοιχτή από χθες η πλατφόρμα για την κατάθεση επιχειρηματικών προτάσεων, με στόχο την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας

 

Με το ποσό των 5.000 έως 15.000 ευρώ θα ενισχυθούν όσες επιχειρήσεις ενταχθούν στη νέα δράση του ΕΣΠΑ που άνοιξε χθες και θα παραμείνει ανοικτή για τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Ιουν
20

ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ - Πολλαπλά οφέλη της υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής
Εκτύπωση

Τα πεπραγμένα στην εκπαίδευση και το στρατηγικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας παρουσίασαν ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και η υφυπουργός Μερόπη Τζούφη στην εκδήλωση «Το μέλλον της Δημόσιας Παιδείας», που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Η υφυπουργός παρουσίασε μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις όπως αυτές υλοποιήθηκαν στην Ήπειρο και τα Γιάννενα.

Ιουν
20

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΤΣΙΟΣ - Η ανάπτυξη της Ηπείρου, στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Αλ. Καχριμάνη
Εκτύπωση

Θέματα που αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία της Ηπείρου και ειδικότερα του Νομού Ιωαννίνων, συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνος Γάτσιος σε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Ιουν
20

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - Σε επιφυλακή για το υπόλοιπο της αντιπυρικής περιόδου
Εκτύπωση

li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} ul.ul1 {list-style-type: disc} Σαφές μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να συμμορφωθούν με την πυροσβεστική διάταξη για τον καθαρισμό και την αποψίλωση των ιδιοκτησιών τους, απέστειλε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας στη διάρκεια της συνεδρίασής του το μεσημέρι της Τετάρτης.
Να σημειωθεί, πως όσοι ιδιοκτήτες οικοπέδων δε διατηρούν καθαρές τις ιδιοκτησίες τους, βάσει της σχετικής νομοθεσίας, έρχονται αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις και την επιβολή προστίμων.

Ιουν
20

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - Μόνιμη η αγωνία για τη φοιτητική μέριμνα
Εκτύπωση

Εκσυγχρονισμό του συστήματος για τη σίτιση και τη στέγαση των φοιτητών, ζητά η Σύνοδος των Πρυτάνεων – Τρ. Αλμπάνης: «Το υφιστάμενο καθεστώς δημιουργεί επιπλέον σύγχυση»

Δεκατρείς ομόφωνες αποφάσεις για τα τρέχοντα ζητήματα των ΑΕΙ , έλαβε η Σύνοδος Πρυτάνεων, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες στην Κέρκυρα, παρουσία του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Ιουν
20

ΔΕΥΑΙ - Νέα απάντηση για την επιχείρηση, προς την παράταξη Ελισάφ
Εκτύπωση

Η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή», εξέδωσε χθες ανακοίνωση, μέσω της οποίας απαντά στην παράταξη Ελισάφ.

Ιουν
20

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Πρωτοπορεί και βραβεύεται για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Η Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Δωδώνης, βραβεύτηκε ως το κορυφαίο έργο στη χώρα το 2018 – Η αντιπεριφερειάρχης, Τ. Καλογιάννη, παρέλαβε το βραβείο στο 3ο Συνέδριο Μεταφορών και Υποδομών

Με τη «σφραγίδα» της Πολιτείας πλέον, η Περιφέρεια Ηπείρου, μπορεί και επίσημα να αποδεικνύει την τεράστια και σημαντική δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ιουν
20

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - 1,8 εκ. ευρώ για τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας
Εκτύπωση

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του νοσοκομείου, γίνεται από τη Διοίκηση, η οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τέσσερα νέα έργα – Προχωρά η αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των χειρουργείων και της ΜΕΘ

Σημαντικά έργα που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και νοσηλείας των ασθενών, αλλά και σε ουσιαστικές και αναγκαίες αλλαγές στο νοσοκομείο, προχωρά με ταχείς ρυθμούς η Διοίκηση του «Χατζηκώστα».

Ιουν
19

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - Από τον Οκτώβριο η συλλογή των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων
Εκτύπωση

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο ξεκινά η συλλογή των κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων που έχουν συγκεντρώσει οι αγρότες – παραγωγοί σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας Φραντσέσκα Υδραίου που επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Δήμο Ζίτσας και συμμετείχε σε ενημερωτική συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων ( Δήμοι, αμπελοκαλλιεργητές, καταστήματα, οινοποιεία).

Ιουν
19

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - Στο προσκήνιο οι χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτικών
Εκτύπωση

Στα Γιάννενα βρέθηκε χθες ο Κ. Γαβρόγλου, που αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις στον χώρο της εκπαίδευσης

 

Οι χιλιάδες προσλήψεις στην εκπαίδευση και το κατά πόσο αυτές έχουν έντονο προεκλογικό χαρακτήρα, αλλά και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην Παιδεία, αποτέλεσαν χθες, αντικείμενο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Γιάννενα, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Ιουν
19

ΔΕΥΑΙ - Διαξιφισμοί για τη θέση του Γενικού Διευθυντή
Εκτύπωση

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Σωματείου Προσωπικού της Επιχείρησης – «Σκληρή» απάντηση της ΔΕΥΑΙ

 

Μια νέα «αντιπαράθεση» ανάμεσε στο Σωματείο Προσωπικού της ΔΕΥΑΙ και της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων, ξέσπασε χθες, όταν το Σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση την πλήρωση τους θέσης του Γενικού Διευθυντή.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος