• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
29

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - ΕΣΠΑ και «Φιλόδημος», αναβαθμίζουν την πόλη
Εκτύπωση

Δεκάδες έργα περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα έργων για το 2020 – Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται η ανέγερση του νηπιαγωγείου στους πρώην στρατιωτικούς φούρνους, η μελέτη για τις στρατιωτικές φυλακές, η ανάπλαση του Πάρκου Κουραμπά, και οι πεζοδρομήσεις στην περιοχή Σιαράβα

Νοε
29

Ο Ψαραντώνης live στο Πνευματικό Κέντρο
Εκτύπωση

Ο ζωντανός θρύλος της κρητικής παραδοσιακής μουσικής καλεσμένος στη φετινή διοργάνωση του Soundtrope Festival.

 

Ο κορυφαίος εκφραστής της κρητικής παραδοσιακής μουσικής με τη λύρα του και τη χαρακτηριστική φωνή του θα μας ταξιδέψει σε αρχέγονα μουσικά τοπία.

Νοε
29

ΔΗΠΕΘΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Την Κυριακή η παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», για το κοινό
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Το αριστούργημα του συγγραφέα Μενέλαου Λουντέμη, «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα», παράλληλα με την εκπαιδευτική κοινότητα, παρουσιάζεται και στο κοινό των Ιωαννίνων, από την Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ.

Νοε
29

ΟΚΠΑΠΑ - Ευχαριστίες για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Εκτύπωση

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «ΟΚΠΑΠΑ» του Δήμου Ιωαννιτών, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά την Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών «Θε.Ο.Ρα» για την μουσική κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Ποιά Ελένη;» που παρουσίασε προχθές στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Νοε
29

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - «Πράσινο φως» στον προϋπολογισμό του 2020
Εκτύπωση

Ανέρχεται στα 24 εκ. ευρώ και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανάδειξη της περιοχής

 

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του Δήμου Ζίτσας για το 2020, στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Νοε
29

«ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ» - Ένα δίκτυο ποδηλατόδρομων από την Ήπειρο έως την Πελοπόννησο!
Εκτύπωση

Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η ανάπτυξη νέων δικτύων ποδηλατοδρόμων στη χώρα – Προχωρά η εξασφάλιση χρηματοδοτικού εργαλείου για δυο διαδρομές στην Ελλάδα, με την 1η διαδρομή να διέρχεται από την Περιφέρεια Ηπείρου, στην Πελοπόννησο και να καταλήγει στην Αθήνα

 

Πρόσκληση σε όλους τους δήμους της Επικράτειας για την υποβολή προτάσεων προς ένταξη, ώριμων έργων αστικών αναπλάσεων απευθύνει το Πράσινο Ταμείο.

Νοε
28

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - «Τρέχει» σημαντικές δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης
Εκτύπωση

Μια εξαιρετικά σημαντική και πολύτιμη δράση με προληπτικό ιατρικό χαρακτήρα, υλοποιείται από το Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων, το οποίο επιχειρεί να «αγκαλιάσει» το σύνολο των γυναικών, ικανοποιώντας μια διαχρονική απαίτηση της τοπικής κοινωνίας.

Νοε
28

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ - Στρατηγικός στόχος η προστασία και ανάδειξη της λίμνης
Εκτύπωση

Προτάσεις που έχουν ως στόχο την προστασία και ανάδειξη της λίμνης Παμβώτιδας, έχουν ετοιμάσει ο Φορέας Διαχείρισης της Παμβώτιδας και η Μονάδα Οργάνωσης Διαχείρισης (ΜΟΔ) Αναπτυξιακών Προγραμμάτων που υπάγεται στο υπουργείο Ανάπτυξης.

 

Οι προτάσεις παρουσιάστηκαν κατά την χθεσινή, πρώτη ημέρα της διήμερης εκδήλωσης που ολοκληρώνεται σήμερα και ήδη περιλαμβάνονται στα υπό σύνταξη τεχνικά δελτία των έργων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ανάδειξη του οικοσυστήματος της λίμνης.

Νοε
28

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Προς οριστικό «λουκέτο» το Τμήμα της Ηγουμενίτσας
Εκτύπωση

Με ομόφωνη απόφαση η Σύγκλητος αποφάσισε το Τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας δεν μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του, καθώς δεν υπήρχε στον στρατηγικό σχεδιασμό του Ιδρύματος - «Ναι» στη λειτουργία των Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής και του Τμήματος Τροφίμων και Διατροφής της Γεωπονικής Σχολής

 

Σε εξαιρετικά σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των νέων Τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για τα οποία πρόσφατα το υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας, κατέληξε την Τρίτη, η Σύγκλητος του Ιδρύματος.

Νοε
27

ΑΛΒΑΝΙΑ - «Μάχη» με τον χρόνο για επιζώντες στα ερείπια
Εκτύπωση

Αυξάνονται οι νεκροί στην γειτονική χώρα μετά το ισχυρό σεισμό των 6,4 ρίχτερ – Κλιμάκιο 15 ατόμων της 5ης ΕΜΑΚ, από τα Γιάννενα, με οχήματα και ειδικό εξοπλισμό, στο Δυρράχιο – «Δεν επηρεάζεται ο ελλαδικός χώρος», λένε οι επιστήμονες

 

Ο ισχυρότερος σεισμός εδώ και δεκαετίες έπληξε τα ξημερώματα της Τρίτης την Αλβανία συγκλονίζοντας τα Τίρανα και τη γύρω περιοχή, προκαλώντας καταρρεύσεις κτιρίων και παγιδεύοντας κατοίκους κάτω από τα ερείπια.

Νοε
27

ΟΚΠΑΠΑ - «Ημέρα Αγάπης» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Εκτύπωση

Σήμερα η ετήσια εκδήλωση του Οργανισμού, στο Πνευματικό Κέντρο

 

Την ετήσια εκδήλωση, γνωστή ως «Ημέρα Αγάπης» διοργανώνει σήμερα Τετάρτη στο Πνευματικό Κέντρο ο ΟΚΠΑΠΑ, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα καθώς και ό,τι θέλει να προσφέρει κάθε πολίτης ή φορέας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Από το 2011 μέχρι και σήμερα συνολικά 2.500 οικογένειες είναι ωφελούμενες από τον ΟΚΠΑΠΑ, με 6.500 άτομα να είναι τα μέλη τους που έχουν δεχθεί τις παροχές του Παντοπωλείου.

Νοε
27

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - Εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους
Εκτύπωση

Με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε ΓΣΕΕ πραγματοποίησαν ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος