• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
02

Άναψαν τα αίματα για τα οικονομικά της Περιφέρειας
Εκτύπωση

Για περισσότερο από δύο ώρες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής τα οικονομικά μεγέθη της Περιφέρειας Ηπείρου και κυρίως η τακτική της πρώην νομαρχιακής και νυν περιφερειακής αρχής βρέθηκαν στο επίκεντρο, με την παράταξη Αργύρη να ανεβάζει τους τόνους, απαντώντας στην σκληρή επίθεση που δέχθηκε από τον περιφ. σύμβουλο της παράταξης Καχριμάνη Ν. Κατή.

Αυγ
02

Στην αναζήτηση των εμπρηστών οι αρχές
Εκτύπωση

Αποφασισμένες να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στην άκρη του νήματος, αποκαλύπτοντας τους εμπρηστές, που βάλθηκαν να κάψουν μεγάλες εκτάσεις του λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων, φέρονται οι ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αυγ
02

Ειλημμένη απόφαση η άμεση λειτουργία του ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Σε μία πρόταση τεσσάρων σημείων κατέληξε κατά πλειοψηφία η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής, στην οποία συζητήθηκε εκτενώς, για μία ακόμη φορά το θέμα του ΧΥΤΑ Ελληνικού, μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αυγ
02

«Γυαλιά-καρφιά» τα γραφεία των Θ. Οικονόμου και Μ. Παντούλα
Εκτύπωση

 

Με ακρότητες και επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου και Μιχάλη Παντούλα κλιμάκωσαν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί του Νομού Ιωαννίνων.

Ιουλ
30

Καμία δέσμευση, κανένα χρονοδιάγραμμα
Εκτύπωση

Χωρίς να ανακοινώσει ούτε ένα καινούριο χρηματοδοτικό εργαλείο για την Ήπειρο και κυρίως για το νομό Άρτας, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε χθες την περιοχή και συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών φορέων από όλη την Ήπειρο.

Ιουλ
30

Αισιοδοξία φέρνουν οι εμφανίσεις του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Ενθουσιάζει μέχρι στιγμής τους φιλάθλους της ομάδας η εικόνα που παρουσιάζει ο νέος ΠΑΣ, περίπου ένα μήνα πριν την επίσημη έναρξη του δύσκολου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ιουλ
30

«Μειώθηκαν κατά 7,7% τα τροχαία ατυχήματα στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Κατά 7,7% μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα στην Ήπειρο τον Μάιο του 2011 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Ιουλ
30

Στα Γιάννινα χτυπά η καρδιά των Ηπειρωτών της ομογένειας
Εκτύπωση

150 Ηπειρώτες ομογενείς από χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ασίας και επίσης από την Αμερική και την Αυστραλία συμμετείχαν στην έναρξη του 2ου Συνεδρίου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών του Εξωτερικού που ξεκίνησε χθες το πρωί στα Γιάννινα, στο ξενοδοχείο Grand Serai – Xenia.

Ιουλ
29

«Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του Γκολντόνι στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ
Εκτύπωση

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στα πλαίσια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας για το καλοκαίρι του 2011 θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο του Κάρλο Γκολντόνι «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων».

Ιουλ
29

Αντιδράσεις από τον Χρ. Βούζα για το αιολικό πάρκο
Εκτύπωση

Την έντονη αντίδρασή του στην προσπάθεια του Δήμου Ζίτσας να προχωρήσει την κατασκευή αιολικού πάρκου, εκφράζει ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρυσόστομος Βούζας.

Ιουλ
29

«Πράσινο φως» για τον ηλεκτρονικό έλεγχο των βιολογικών καθαρισμών
Εκτύπωση

Το «πράσινο φως» για τον ηλεκτρονικό έλεγχο των απορροών των βιολογικών καθαρισμών όσων επιχειρήσεων στην Ήπειρο έχουν αποδέκτη υδάτινο οικοσύστημα, άναψε με ομόφωνη απόφασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ιουλ
29

Αγώνας για να μη χαθούν κονδύλια από το ΠΕΠ Ηπείρου
Εκτύπωση

Την υπόσχεση του Υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Θάνου Μωραϊτη απέσπασε ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ότι θα συνδράμει για την αντιμετώπιση του κινδύνου που υπάρχει για μείωση των διαθέσιμων κονδυλίων του ΠΕΠ Ηπείρου από τη μείωση της εθνικής συμμετοχής στο ΕΣΠΑ, σε ποσοστό 15%.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος