• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
14

Στην αντεπίθεση οι πρυτανικές αρχές για τα αρνητικά δημοσιεύματα
Εκτύπωση

Στην αντεπίθεση περνούν οι πρυτανικές αρχές και η Διοίκηση του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κατάργηση του Τμήματος.

Μαϊ
14

Επιτακτική ανάγκη το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών
Εκτύπωση

Την άμεση λήψη αποφάσεων για τη δημιουργία Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας των μεταναστών που σήμερα στοιβάζονται κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής, επανέλαβε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Μαϊ
14

Μια ανάσα από τον τίτλο
Εκτύπωση

Μία δύσκολη και επίπονη αγωνιστική περίοδος φτάνει και τυπικά στο τέλος της αύριο το απόγευμα για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που από την προηγούμενη Κυριακή πανηγυρίζει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.

Μαϊ
13

Ούτε βήμα πίσω από τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς
Εκτύπωση

Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών ολόκληρης της χώρας, που αντιδρούν στην διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας κατά δέκα ώρες την εβδομάδα.
Μετά την 48ωρη απεργία στις αρχές της εβδομάδας και τη συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική κινητοποίηση της περασμένης Τετάρτης, οι εργαζόμενοι προχώρησαν χθες και σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας από κάθε βάρδια.

Μαϊ
13

Χωρίς άγχος στην Κρήτη ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα μετά και την άνοδο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη Σούπερ Λίγκα παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας Στεφάν Ντεμόλ.
Ο Βέλγος τεχνικός για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια για άνοδο της ομάδας ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τα παιδιά της ομάδας Νέων που μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας βοήθησαν σημαντικά.

Μαϊ
13

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η απογραφή
Εκτύπωση

Στους δρόμους βρίσκονται από την περασμένη Τρίτη περίπου 800 απογραφείς και 200 τομεάρχες της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την φετινή γενική απογραφή.

Μαϊ
13

Τράβηξαν «χειρόφρενο» 100 περιπολικά
Εκτύπωση

Και με τη… βούλα επιβεβαιώνονται τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, με δεκάδες οχήματα να παραμένουν για πολύ καιρό ακινητοποιημένα εξαιτίας της έλλειψης πιστώσεων από την πλευρά του κράτους για την αποκατάσταση των ζημιών που τα περιπολικά έχουν υποστεί.

Μαϊ
11

17 χωματερές φέρνουν πρόστιμα στο νομό Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Ασφυκτικό είναι το χρονοδιάγραμμα για την δρομολόγηση λύσεων στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ήπειρο αλλά και στο νομό Ιωαννίνων, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την επιβολή προστίμων στους Δήμους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μαϊ
11

Μήνυμα ανατροπής στέλνουν οι απεργοί εργαζόμενοι
Εκτύπωση

Μεγάλη πανεργατική και πανυπαλληλική απεργία σήμερα σε όλη την Ελλάδα και οι Γιαννιώτες εργαζόμενοι βρίσκονται σε εγρήγορση.

Μαϊ
11

Αυστηρή προειδοποίηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Την προειδοποιητική αναστολή της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για σήμερα αποφάσισε η Σύγκλητος του εκπαιδευτικού ιδρύματος, αντιδρώντας στην περικοπή της χρηματοδότησής του από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας.

Μαϊ
10

Α΄ Εθνική έχεις ανεβεί…
Εκτύπωση

Χρειάστηκε να φτάσει το πρωτάθλημα της Football League στην προτελευταία αγωνιστική της διεξαγωγής του, για να σφραγίσει ο ΠΑΣ και μαθηματικά την άνοδό του και την ταυτόχρονη επιστροφή του μετά από ένα χρόνο απουσίας στα σαλόνια της κατηγορίας των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μαϊ
10

Νέο status quo για τα καταστήματα
Εκτύπωση

Οριστικό τέλος στη χαοτική κατάσταση που βιώνουν δεκάδες γειτονιές της πόλης, που είναι πολυσύχναστες από τον κόσμο που συγκεντρώνεται σε καταστήματα εστίασης, φιλοδοξεί να θέσει η δημοτική αρχή, προωθώντας τις νέες Κανονιστικές αποφάσεις που θα διέπουν τη λειτουργία τους.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος