• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
16

Αποτυπώνονται τα επικίνδυνα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου
Εκτύπωση

Σε πέντε κατηγορίες επικινδυνότητας χωρίζεται το διευρωπαϊκό οδικό δίκτυο σε μια μεγάλη προσπάθεια για την ενημέρωση των οδηγών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και για την αποφυγή των τροχαίων δυστυχημάτων  κυρίως ενόψει των μετακινήσεων του Πάσχα.

Απρ
15

48,1% των παιδιών στα Γιάννινα χρησιμοποιούν το Internet
Εκτύπωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου από τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια η ενημερωτική ημερίδα για την ασφαλή χρήση του κινητού και του ίντερνετ από παιδιά και εφήβους, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Kids@Safety, Internet, Κινητό & Παιδί» που υλοποιεί η WIND Ελλάς. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος γονέων  στους οποίους μοιράστηκε και εξειδικευμένο έντυπο υλικό.

Απρ
16

«Πράσινο φως» για αιολικό πάρκο στο νομό Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή αιολικού πάρκου στα όρη Κουρέντων του πρώην Δήμου Μολοσσών μετά την απόφαση που πήρε το απόγευμα της Πέμπτης το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας.
Το Σώμα αποφάσισε να εγκρίνει κατά πλειοψηφία και με κάποιες επιφυλάξεις από την αντιπολίτευση τους περιβαλλοντικούς όρους για την κατασκευή αιολικού πάρκου, που θα περιλαμβάνει 17 ανεμογεννήτριες δυναμικότητας 2,1 MW η κάθε μία.

Απρ
16

Καθημερινά ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των κλεμμένων εικόνων
Εκτύπωση

Συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό των μελών του κυκλώματος διακίνησης κλεμμένων εικόνων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Απρ
16

Στα «χαρακώματα» οι εκπαιδευτικοί για τις συγχωνεύσεις
Εκτύπωση

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των εκπαιδευτικών και των αυτοδιοικητικών φορέων για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει τον αρχικό του σχεδιασμό για την συγχώνευση και κατάργηση των σχολικών μονάδων της Ηπείρου.

Απρ
15

Πρόωρο Πάσχα ζητά ο Ντεμόλ από τους παίκτες
Εκτύπωση

Στα…ζύγια της ήρθε η ομάδα του ΠΑΣ μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αφού η νίκη και η σχεδόν βέβαιη εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, επανέφερε την αυτοπεποίθηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως επίσης επαναβεβαίωσε την αποφασιστικότητα των παικτών να κερδίσουν εκτός από την άνοδο και τον τίτλο στην κατηγορία.

Απρ
15

Παραμένουν στις επάλξεις οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου
Εκτύπωση

Σε νέα κινητοποίηση θέτουν τους κτηνοτροφικούς φορείς της Ηπείρου οι τελευταίες εξελίξεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας στη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.

Απρ
15

Συνεχίζουν να αισιοδοξούν φορείς και κάτοικοι του Ελληνικού
Εκτύπωση

Αισιόδοξοι παραμένουν οι φορείς του Ελληνικού και του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων παρά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για δύο κατηγορίες ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κατατεθεί για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Ελληνικό.

Απρ
15

Δίχως τέλος η κρίση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Εκτύπωση

Για εγκατάλειψη της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης καταγγέλλουν το Υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση συνολικά οι Πανεπιστημιακοί, που αντιδρούν στις προωθούμενες αλλαγές, αλλά και στις περικοπές στους τακτικούς προϋπολογισμούς και την έρευνα, που έχουν οδηγήσει τα Πανεπιστήμια σε τραγική θέση.

Απρ
15

Παίρνουν μπροστά οι «μηχανές» του Αναπτυξιακού Νόμου
Εκτύπωση

Τέλος η προσμονή για τους νυν αλλά και επίδοξους επιχειρηματίες που περίμεναν εναγωνίως να «τρέξει» ο νέος αναπτυξιακός νόμος, που είχε ανακοινωθεί πολλές φορές, αλλά παρέμενε στα…χαρτιά.

Απρ
15

Επόμενο βήμα ο εντοπισμός των ιερόσυλων
Εκτύπωση

Στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών γράφτηκε χθες το πρωί η αρχή του τέλους για μία υπόθεση που απασχόλησε επί μακρόν την τοπική κοινωνία και δη τις αρχές, με τις δεκάδες κλοπές ιερών εικόνων από εκκλησίες του νομού Ιωαννίνων και της υπόλοιπης Ηπείρου.

Απρ
14

Μετά την άνοδο έρχεται ο τίτλος
Εκτύπωση

Η επίτευξη του δεύτερου στόχου, μετά την εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα είναι αυτή που απασχολεί πλέον τους παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο στόχος αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή και με δεδομένο, ότι ο ΠΑΣ βρίσκεται 5 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Παναιτωλικό, έχει καθαρό προβάδισμα για τον τίτλο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος