• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
15

Πρόωρο Πάσχα ζητά ο Ντεμόλ από τους παίκτες
Εκτύπωση

Στα…ζύγια της ήρθε η ομάδα του ΠΑΣ μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αφού η νίκη και η σχεδόν βέβαιη εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, επανέφερε την αυτοπεποίθηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως επίσης επαναβεβαίωσε την αποφασιστικότητα των παικτών να κερδίσουν εκτός από την άνοδο και τον τίτλο στην κατηγορία.

Απρ
15

Παραμένουν στις επάλξεις οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου
Εκτύπωση

Σε νέα κινητοποίηση θέτουν τους κτηνοτροφικούς φορείς της Ηπείρου οι τελευταίες εξελίξεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας στη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.

Απρ
15

Συνεχίζουν να αισιοδοξούν φορείς και κάτοικοι του Ελληνικού
Εκτύπωση

Αισιόδοξοι παραμένουν οι φορείς του Ελληνικού και του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων παρά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για δύο κατηγορίες ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κατατεθεί για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Ελληνικό.

Απρ
15

Δίχως τέλος η κρίση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Εκτύπωση

Για εγκατάλειψη της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης καταγγέλλουν το Υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση συνολικά οι Πανεπιστημιακοί, που αντιδρούν στις προωθούμενες αλλαγές, αλλά και στις περικοπές στους τακτικούς προϋπολογισμούς και την έρευνα, που έχουν οδηγήσει τα Πανεπιστήμια σε τραγική θέση.

Απρ
15

Παίρνουν μπροστά οι «μηχανές» του Αναπτυξιακού Νόμου
Εκτύπωση

Τέλος η προσμονή για τους νυν αλλά και επίδοξους επιχειρηματίες που περίμεναν εναγωνίως να «τρέξει» ο νέος αναπτυξιακός νόμος, που είχε ανακοινωθεί πολλές φορές, αλλά παρέμενε στα…χαρτιά.

Απρ
15

Επόμενο βήμα ο εντοπισμός των ιερόσυλων
Εκτύπωση

Στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών γράφτηκε χθες το πρωί η αρχή του τέλους για μία υπόθεση που απασχόλησε επί μακρόν την τοπική κοινωνία και δη τις αρχές, με τις δεκάδες κλοπές ιερών εικόνων από εκκλησίες του νομού Ιωαννίνων και της υπόλοιπης Ηπείρου.

Απρ
14

Μετά την άνοδο έρχεται ο τίτλος
Εκτύπωση

Η επίτευξη του δεύτερου στόχου, μετά την εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα είναι αυτή που απασχολεί πλέον τους παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο στόχος αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή και με δεδομένο, ότι ο ΠΑΣ βρίσκεται 5 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Παναιτωλικό, έχει καθαρό προβάδισμα για τον τίτλο.

Απρ
14

Σοβαρές ελλείψεις βασικών υλικών στα νοσοκομεία
Εκτύπωση

Βασικά υλικά για απλές εξετάσεις, αλλά και σοβαρά χειρουργεία λείπουν από τα νοσοκομεία της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των μονάδων της Ηπείρου.

Απρ
14

Η ΔΩΔΩΝΗ πωλείται, αλλά σε ποιους;
Εκτύπωση

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται πλέον η πώληση των μετοχών της Αγροτικής Βιομηχανίας Γάλακτος Ηπείρου «ΔΩΔΩΝΗ» που κατέχει σήμερα η Αγροτική Τράπεζα.

Απρ
14

Στάσιμα, τουλάχιστον για φέτος, τα δημοτικά τέλη
Εκτύπωση

Σταθερό παραμένει το ύψος των δημοτικών τελών και των τιμολογίων ύδρευσης, τόσο στον παλαιό Δήμο Ιωαννιτών, όσο και στις δημοτικές ενότητες, όπως αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Απρ
14

Συνεργασία Ελλάδας - Γερμανίας με αιχμή του δόρατος τον τουρισμό
Εκτύπωση

Στα Γιάννινα βρέθηκε χθες ο Γερμανός Πρέσβης Ρόλαντ Βέγκενερ, ο οποίος συναντήθηκε διαδοχικά με τον Δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο, τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Απρ
14

Εκ νέου ένταση έξω από το Δημαρχείο
Εκτύπωση

Με τα επεισόδια ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους συγκεντρωμένους έξω από το Δημαρχείο Ιωαννίνων σημαδεύτηκε η προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος