• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουλ
15

«Σανίδα σωτηρίας» οι εκπτώσεις για καταναλωτές και εμπόρους
Εκτύπωση

Την τιμητική τους έχουν από σήμερα και μέχρι τις 31 Αυγούστου οι καταναλωτές. Οι θερινές εκπτώσεις δίνουν τη δυνατότητα για οικονομικές αγορές, που ειδικά στο σύγχρονο οικονομικό πλαίσιο αποτελούν «σανίδα σωτηρίας» για πολλούς καταναλωτές.

Ιουλ
14

Πήρε Φρέαν, κλείνει με Κουέβας
Εκτύπωση

Πραγματικότητα γίνονται μέρα με την ημέρα οι αρχικές σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΣ, που επιθυμούσαν να φέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική, ευελπιστώντας πως οι παίκτες αυτοί θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην επίτευξη του στόχου που φυσικά δεν είναι άλλος από την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Ιουλ
14

«Συρρικνώνεται» η Καρδιοχειρουργική Κλινική του ΠΠΓΝΙ
Εκτύπωση

Η αναδιάταξη των μονάδων υγείας που προωθεί το Υπουργείο φέρνει στην επιφάνεια τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, με αποτέλεσμα ολόκληρες μονάδες να μην λειτουργούν και ο υπερσύγχρονος οργανισμός να βρίσκεται σε αχρηστία.

Ιουλ
14

Νέα δεδομένα για την αρχιτεκτονική παραδοσιακών οικισμών
Εκτύπωση

Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η πρόθεση του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να εκπονήσει πρόγραμμα για την δόμηση και την αρχιτεκτονική στους οικισμούς της χώρας και σε περιοχές εκτός σχεδίου.

Ιουλ
14

Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Κενάν Μεσαρέ
Εκτύπωση

Δεν έχουν τέλος οι γραπτές μέχρι στιγμής αντιδράσεις των κατοίκων της Κενάν Μεσαρέ, που ζητούν τη λήψη άμεσων μέτρων προκειμένου να ξεπεραστούν αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την ταχύτητα που αναπτύσσουν τα οχήματα στο συγκεκριμένο δρόμο και προκειμένου να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα που μπορεί να κοστίσουν ακόμη και τη ζωή συνανθρώπων.

Ιουλ
14

Έγινε... ρουτίνα ο εντοπισμός φυτειών χασίς
Εκτύπωση

Τρεις φυτείες χασίς και οπιούχου παπαρούνας έχουν καταφέρει να εντοπίσουν μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που συνεχίζουν να σημειώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα επιτυχίες.

Ιουλ
13

Καλοβλέπει τον Φρέαν ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Με φόντο τη συνέχιση των μεταγραφών και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα και να μπορέσει να σταθεί δυνατά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Ιουλ
13

Πρόκληση η ανάδειξη της γιαννιώτικης ασημουργίας στην δύσκολη οικονομική συγκυρία
Εκτύπωση

Το στοίχημα της ανάδειξης της γιαννιώτικης αργυροχρυσοχοϊας και λαϊκής τέχνης θέτει η νέα διοίκηση του Κέντρου Παραδοσιακής Βιοτεχνίας Ιωαννίνων.

Ιουλ
13

Δεν το βάζουν κάτω οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί για τα πλαστά πτυχία
Εκτύπωση

Με μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Άρτας απάντησε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) στην καταγγελλόμενη καθυστέρηση και απραξία στην ακύρωση των παράνομων τίτλων σπουδών από ιδιωτικά ΤΕΕ της Άρτας.

Ιουλ
13

Πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών η Ηγουμενίτσα
Εκτύπωση

Πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών αποτελεί και με βάση τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2011 η Ηγουμενίτσα.

Ιουλ
13

Παραμένουν σε εγρήγορση οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί
Εκτύπωση

Στις 3 Αυγούστου, κατά τη γενική συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, δίνουν νέο... ραντεβού οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί και παραγωγοί της Ηπείρου.

Ιουλ
13

Και με τη... βούλα η επέκταση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Εκτύπωση

Ένα έργο πνοής για το χώρο της υγείας στην Ήπειρο ενέταξε στο ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Ηπείρου, μόλις λίγες ημέρες μετά τη μεταφορά της αρμοδιότητας διαχείρισης της νέας προγραμματικής περιόδου από την Αιρετή Περιφέρεια.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος