• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
29

Επανέρχονται οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών για το ιδιοκτησιακό της ΔΩΔΩΝΗΣ
Εκτύπωση

Οι θέσεις των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου που αποτελούν και μετόχους της αγροτικής βιομηχανίας γάλακτος Ηπείρου «ΔΩΔΩΝΗ», αναφορικά με το μέλλον της εταιρείας επαναλαμβάνονται μέσα από γραπτή ανακοίνωση που υπογράφουν οι ΕΑΣ Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Άρτας-Φιλιππιάδας.

Απρ
29

Ενστάσεις για την «τακτοποίηση» των αυθαιρέτων
Εκτύπωση

Θετικά είναι τα σχόλια της μεσιτικής αγοράς στο νομοσχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης για τον ορισμό των προϋποθέσεων άσκησης του επαγγέλματος του μεσίτη αστικών συμβάσεων.

Απρ
29

Στα όρια της αγανάκτησης οι κάτοικοι της Κενάν Μεσαρέ
Εκτύπωση

Ως ένα κωμικοτραγικό αντίγραφο αυτοκινητόδρομου υψηλών ταχυτήτων χαρακτηρίζουν πέντε κάτοικοι της λεωφόρου Κενάν Μεσαρέ τον συγκεκριμένο εσωτερικό δακτύλιο της πόλης των Ιωαννίνων.

Απρ
28

«Ελάτε να κάνουμε τα Γιάννινα πόλη για ποδήλατο»
Εκτύπωση

Oι «Kαθημερινοί ποδηλάτες» συνεχίζουν και καλούν όλους όσοι χρησιμοποιούν το ποδήλατο στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη ή όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν και διστάζουν, τη Δευτέρα 2 Μαίου, στις 6 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία, για μια βόλτα στην πόλη.

Απρ
28

Δυνατό χαρτί στην εγχώρια αγορά η ΔΩΔΩΝΗ
Εκτύπωση

Δυνατό χαρτί στην εγχώρια αγορά αποδεικνύεται η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, που παρά την οικονομική κρίση και την πτώση της κατανάλωσης διατηρεί την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά.

Απρ
28

ΠΑΣ - Απαγορεύεται η χαλαρότητα
Εκτύπωση

Την εγρήγορση και αυξημένη προσοχή και συγκέντρωση των παικτών του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας ζήτησε χθες ο Στεφάν Ντεμόλ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έγινε στο γήπεδο της Ανατολής.

Απρ
28

Οι περαστικοί έσωσαν γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
Εκτύπωση

Στην άμεση επέμβαση όσων νωρίς χθες το πρωί βρέθηκαν στην περιοχή του Μώλου οφείλει τη ζωή της μία γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, βουτώντας στα κρύα νερά της λίμνης.

Απρ
28

Κατάθλιψη και άγχος λόγω... οικονομικής κρίσης
Εκτύπωση

Την καθημερινή πραγματικότητα που βιώνει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας αντικατοπτρίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο η πρόσφατη έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σχετικά με τις επιπτώσεις και τα συμπτώματα της κοινωνικοπολιτικής συγκυρίας στην ψυχική υγεία των πολιτών.

Απρ
28

Προσλήψεις επί προσλήψεων χωρίς προγραμματισμό
Εκτύπωση

Από τις μαζικές προσλήψεις στην υγεία, που αφορούσαν κυρίως ιατρικό προσωπικό, μέσα σε λίγους μόλις μήνες φτάσαμε στο αντίθετο άκρο να επιβεβαιώνεται ο πλεονάζων αριθμός που μεταφράζεται σε πολλές χιλιάδες γιατρούς, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας!

Απρ
27

Αναβλήθηκε το φιλικό με τον Άρη λόγω ζημιάς στον χλοοτάπητα
Εκτύπωση

Μία ζημιά που προέκυψε εντελώς ξαφνικά έβγαλε εκτός σχεδίων τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς ανάγκασε τους ιθύνοντες της ομάδας να αναβάλλουν το φιλικό που επρόκειτο να δώσει ο ΠΑΣ αύριο στους «Ζωσιμάδες» με τον Άρη.

Απρ
27

Σε κρίσιμη καμπή η Γιαννιώτικη ασημουργία
Εκτύπωση

«Αντίσταση» στην οικονομική κρίση κάνουν οι ασημουργοί της πόλης των Ιωαννίνων που βλέπουν την τέχνη τους να περνά δύσκολες στιγμές εξαιτίας της πτώσης του τζίρου και επιδιώκουν να αντιστρέψουν το κλίμα.

Απρ
27

Καταγγελίες για στοχοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων
Εκτύπωση

Στοχοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ μετά τις νέες εξαγγελίες της κυβέρνησης για αλλαγές στο δημόσιο τομέα με την απελευθέρωση των μετατάξεων και την αυστηροποίηση των ποινών για παραβάσεις στο δημόσιο τομέα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος