• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
25

17 χρόνια μετά το θαλάσσιο σκι επιστρέφει στη λίμνη Παμβώτιδα
Εκτύπωση

Μετά από 17 χρόνια απουσίας αγώνων θαλασσίου σκι από τα Γιάννενα, ο Όμιλος Σκι Παμβώτις, διοργανώνει τον αγώνα «Παμβώτις Open 2011» το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ στη Λιμνοπούλα.

Αυγ
25

Επιτακτική ανάγκη η άμεση λειτουργία του ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Συνεχίζεται από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών και της δημοτικής αρχής η προσπάθεια για όσο το δυνατόν ταχύτερη λειτουργία του ΧΥΤΑ Ελληνικού, ώστε να κλείσει παράλληλα η χωματερή της Δουρούτης και να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασής της.

Αυγ
25

Η παρατεταμένη ανομβρία φέρνει την λειψυδρία
Εκτύπωση

Ορατό είναι το ενδεχόμενο διακοπής της υδροδότησης σε μεγάλα τμήματα του λεκανοπεδίου για άγνωστο χρονικό διάστημα, εφόσον συνεχιστεί η παρατεταμένη ανομβρία που έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, πηγές χωρίς νερό!

Αυγ
25

Αγώνες skate στα Γιάννινα
Εκτύπωση

Το διήμερο περιλαμβάνει αθλητικούς αγώνες και επιδείξεις με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του skate από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας.

Αυγ
25

«Λουκέτο» σε καταστήματα του ΟΤΕ στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους εργαζόμενους του ΟΤΕ, αλλά και σε πολλές τοπικές κοινωνίες η απόφαση για το κλείσιμο 137 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα από τις αρχές Οκτωβρίου.

Αυγ
24

Συνέχεια στη «μάχη» για τα ΑΕΙ παρά τις αλλαγές του Υπουργείου
Εκτύπωση

Οι τελευταίες αλλαγές που έκανε η ηγεσία του Υπουργείου δεν ικανοποίησαν τη Σύγκλητο των Πρυτάνεων, που συνεδρίασε εκτάκτως στην Αθήνα, αλλά και την πανεπιστημιακή κοινότητα συνολικά.

Αυγ
24

Αύξηση των ανασφάλιστων Ι.Χ. και στο Νομό Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα στην Ελλάδα, κατατάσσοντας την χώρα μας στην πρώτη θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ποσοστό ανασφάλιστων οχημάτων κατά 15%.

Αυγ
24

Όλο και πιο κοντά στη λειτουργία του ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Συγκεκριμένες δεσμεύσεις που απορρέουν και από την σύμβαση του αναδόχου εργολάβου στο ΧΥΤΑ Ελληνικού, κυρίως όμως από την αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης του προβλήματος διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων, ανέλαβαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο των Ιωαννίνων οι εκπρόσωποι των φορέων της αυτοδιοίκησης.

Αυγ
24

Η γρήγορη επέμβαση αποδείχθηκε σωτήρια
Εκτύπωση

Έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο πλέον η κατάσταση με τις πυρκαγιές στο Νομό Ιωαννίνων και την Ήπειρο το φετινό καλοκαίρι, φτάνοντας στα όριά τους και τους πολίτες, αλλά κυρίως τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Αυγ
23

Στην «πυρά» η φορολογική πολιτική
Εκτύπωση

Αντιδράσεις προκαλεί το νέο σύστημα φορολόγησης που προωθεί η κυβέρνηση, που μεταξύ άλλων προβλέπει αντικειμενικά κριτήρια για 900.000 ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους και επιτηδευματίες.

Αυγ
23

Χωρίς προβλήματα σήμερα η λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών
Εκτύπωση

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών σήμερα και αύριο, μετά την απόφαση αναστολής της 48ωρης απεργίας που είχε οριστεί για τις 23 και 24 Αυγούστου.

Αυγ
23

Απεργιακό διήμερο από τους γιατρούς της χώρας
Εκτύπωση

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι γιατροί όλων των κλάδων στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στη νέα κυβερνητική πρόταση μέσω των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας για την απασχόληση και τις αμοιβές των γιατρών που συμμετέχουν στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος