• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
07

Πανηγυρίζει την άνοδο ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Μπορεί στη Δράμα απέναντι στη Δόξα να μην τα κατάφερε, ωστόσο αύριο το απόγευμα έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» οριστικά την υπόθεση της ανόδου και να πετύχει τον πρώτο από τους δύο στόχους του.

Μαϊ
07

Ανοίγει τις πύλες τηςη Πανηπειρωτική Έκθεση 2011
Εκτύπωση

Τις πύλες της ανοίγει σήμερα η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Πανηπειρωτική 2011», και για 13η χρονιά αποτελεί σημείο αναφοράς για τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Ηπείρου αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Μαϊ
07

Στο περίμενε ο Δήμος Ιωαννιτών για τα μέτρα εξυγίανσης
Εκτύπωση

Τις διατάξεις του «μνημονίου» που θα πρέπει να εφαρμόσει ο Δήμος Ιωαννιτών, περιμένει η δημοτική αρχή μετά και την – αναμενόμενη για τους περισσότερους – ένταξη του Δήμου Ιωαννιτών στους υπερχρεωμένους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας.

Μαϊ
07

Οι αντιδράσεις είχαν αποτέλεσμα
Εκτύπωση

Ικανοποίηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Χρυσοβίτσας η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να διατηρηθούν το δημοτικό σχολείο, καθώς και οι λυκειακές τάξεις της κοινότητας, παρά τον αρχικό σχεδιασμό που προέβλεπε τη συγχώνευσή τους με άλλες σχολικές μονάδες της περιοχής.

Μαϊ
07

Σε οικονομικό αδιέξοδο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Ηπείρου
Εκτύπωση

Σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποφάσισε να προχωρήσει την Τετάρτη, 11 Μαΐου η Σύγκλητος του Ιδρύματος, διαμαρτυρόμενη με τον τρόπο αυτό για τις πολιτικές επιλογές του Υπουργείου Παιδείας και συνολικότερα της κυβέρνησης, οι οποίες οδηγούν, όπως υποστηρίζει η Σύγκλητος, σε μαρασμό των Πανεπιστημίων.

Μαϊ
06

«Σφιχτό» πρόγραμμα εξυγίανσης στο δήμο Ιωαννιτώ
Εκτύπωση

«Μνημόνιο» για 58 δήμους των οποίων το συνολικό χρέος είναι μεγαλύτερο του 100% των τακτικών ετήσιων εσόδων, συμπεριλαμβανομένης και της ΣΑΤΑ, προετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών.

Μαϊ
06

Σε υψηλά επίπεδα η συναλλακτική ηθική των Ηπειρωτών
Εκτύπωση

Τις ανησυχίες των επιχειρηματιών και όχι μόνο για την εξέλιξη της οικονομικής κρίσης, το πόσο έχει αυτή επηρεάσει το τραπεζικό σύστημα, αλλά και ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα της χώρας, ώστε να βγει από τη στενωπό, παρουσίασε σε ένα ευρύ ακροατήριο την Τετάρτη το απόγευμα στα Γιάννινα, ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης.

Μαϊ
06

Νίκη, άνοδος, τίτλος η σειρά των προτεραιοτήτων του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Ως μία κακή παρένθεση αντιμετωπίζουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ήττα και την κακή εμφάνιση της ομάδας την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας.

Μαϊ
06

«Σταυροφορία» για τα μνημεία της Ηπείρου
Εκτύπωση

«Σταυροφορία» για την ανάδειξη των μνημείων της Ηπείρου και κυρίως τη χρηματοδότηση για νέες ανασκαφές ανέλαβε η Κίνηση Πολιτών για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων «Διάζωμα» με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού Σταύρο Μπένο, καλώντας την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες να συμβάλουν.

Μαϊ
06

«Μένουμε Γιάννινα και το δηλώνουμε»
Εκτύπωση

Το μήνυμα «Μένουμε στην πόλη των Ιωαννίνων και το δηλώνουμε» είναι στο επίκεντρο της μεγάλης εκστρατείας του Δήμου Ιωαννιτών ενόψει της γενικής απογραφής του πληθυσμού που πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 24 Μαΐου.

Μαϊ
06

Μοναδική λύση το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών
Εκτύπωση

Ενίσχυση της συνεργασίας των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος στην Ηγουμενίτσα θα υπάρξει το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή που χθες συναντήθηκε στην Αθήνα τόσο με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Κατσούρα, όσο και με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιώργο Κάτσινο.

Μαϊ
05

Ένα μοναδικό λαογραφικό μουσείο στην Πέρδικα του Δήμου Δωδώνης
Εκτύπωση

Είναι ίσως η πιο μεγάλη απόδειξη των δυνατοτήτων και των δυνάμεων που κρύβουν οι τοπικές κοινωνίες, έστω και σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος