• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
30

«Φωτιά» πήρε η αμόλυβδη σε όλη την Ήπειρο
Εκτύπωση

«Φωτιά» παίρνουν μέρα με την ημέρα τα καύσιμα σε όλη την Ελλάδα και φυσικά και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου αν και όπως αποδεικνύεται και από τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης στην περιοχή μας τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.

Απρ
29

Παραμένει θολό το τοπίο για το παλαιό Άσυλο Ανιάτων
Εκτύπωση

Και ξαφνικά ο Δήμος Ιωαννιτών μπορεί να βρεθεί με τις παλαιές εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων στην κυριότητά του, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία ή επιπλέον επαφές από αυτές που έχουν γίνει κατά κόρον τα τελευταία χρόνια. 

Απρ
29

Πράσινο φως για προσλήψεις στο «Νεομάρτυς Γεώργιος»
Εκτύπωση

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις και πλέον μήνες για να αποδεχθεί το υπουργείο Υγείας και οι γραφειοκράτες που εδρεύουν εκεί, την άποψη του Ιδρύματος «Νεομάρτυς Γεώργιος», ότι μπορεί να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση της μισθοδοσίας του, χωρίς καν να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός.

Απρ
29

Δύο στόχοι σε δύο παιχνίδια
Εκτύπωση

Μπορεί ο σχεδιασμός για τον ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα να έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό αφού όλα έδειχναν ότι η ομάδα θα κερδίσει την κατηγορία, ωστόσο μέχρι να εξασφαλιστούν μαθηματικά και η άνοδος αλλά και η κατάκτηση του τίτλου όλοι παραμένουν σε εγρήγορση.

Απρ
29

Επανέρχονται οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών για το ιδιοκτησιακό της ΔΩΔΩΝΗΣ
Εκτύπωση

Οι θέσεις των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου που αποτελούν και μετόχους της αγροτικής βιομηχανίας γάλακτος Ηπείρου «ΔΩΔΩΝΗ», αναφορικά με το μέλλον της εταιρείας επαναλαμβάνονται μέσα από γραπτή ανακοίνωση που υπογράφουν οι ΕΑΣ Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Άρτας-Φιλιππιάδας.

Απρ
29

Ενστάσεις για την «τακτοποίηση» των αυθαιρέτων
Εκτύπωση

Θετικά είναι τα σχόλια της μεσιτικής αγοράς στο νομοσχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης για τον ορισμό των προϋποθέσεων άσκησης του επαγγέλματος του μεσίτη αστικών συμβάσεων.

Απρ
29

Στα όρια της αγανάκτησης οι κάτοικοι της Κενάν Μεσαρέ
Εκτύπωση

Ως ένα κωμικοτραγικό αντίγραφο αυτοκινητόδρομου υψηλών ταχυτήτων χαρακτηρίζουν πέντε κάτοικοι της λεωφόρου Κενάν Μεσαρέ τον συγκεκριμένο εσωτερικό δακτύλιο της πόλης των Ιωαννίνων.

Απρ
28

«Ελάτε να κάνουμε τα Γιάννινα πόλη για ποδήλατο»
Εκτύπωση

Oι «Kαθημερινοί ποδηλάτες» συνεχίζουν και καλούν όλους όσοι χρησιμοποιούν το ποδήλατο στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη ή όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν και διστάζουν, τη Δευτέρα 2 Μαίου, στις 6 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία, για μια βόλτα στην πόλη.

Απρ
28

Δυνατό χαρτί στην εγχώρια αγορά η ΔΩΔΩΝΗ
Εκτύπωση

Δυνατό χαρτί στην εγχώρια αγορά αποδεικνύεται η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, που παρά την οικονομική κρίση και την πτώση της κατανάλωσης διατηρεί την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά.

Απρ
28

ΠΑΣ - Απαγορεύεται η χαλαρότητα
Εκτύπωση

Την εγρήγορση και αυξημένη προσοχή και συγκέντρωση των παικτών του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας ζήτησε χθες ο Στεφάν Ντεμόλ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έγινε στο γήπεδο της Ανατολής.

Απρ
28

Οι περαστικοί έσωσαν γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
Εκτύπωση

Στην άμεση επέμβαση όσων νωρίς χθες το πρωί βρέθηκαν στην περιοχή του Μώλου οφείλει τη ζωή της μία γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, βουτώντας στα κρύα νερά της λίμνης.

Απρ
28

Κατάθλιψη και άγχος λόγω... οικονομικής κρίσης
Εκτύπωση

Την καθημερινή πραγματικότητα που βιώνει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας αντικατοπτρίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο η πρόσφατη έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σχετικά με τις επιπτώσεις και τα συμπτώματα της κοινωνικοπολιτικής συγκυρίας στην ψυχική υγεία των πολιτών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος