• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
13

Μειωμένη η κίνηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ
Εκτύπωση

Σαν ένα απλό Σαββατοκύριακο είναι για το υπεραστικό ΚΤΕΛ το φετινό τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, δείγμα του περιορισμού των μετακινήσεων και εκδρομών, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Αυγ
13

«Ταυτότητα» στα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες
Εκτύπωση

Πιστοποίηση τύπου... ISO προτίθεται να λάβει ο Φορέας Διαχείρισης Πάρκου Βόρειας Πίνδου για υπηρεσίες και προϊόντα που προέρχονται και αφορούν το Πάρκο, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών κρατών.

Αυγ
12

«Σπριντ» με στόχο τη λειτουργία του ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Την έναρξη λειτουργίας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στο Ελληνικό επιδιώκουν φορείς της αυτοδιοίκησης και κάτοικοι του Νομού Ιωαννίνων προκειμένου να γίνει το πρώτο βήμα στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων μετά από χρόνια, όμως οι εκκρεμότητες είναι πολλές.

Αυγ
12

«Μπαράζ» πυρκαγιών στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Στο... μάτι εμπρηστών φαίνεται πως έχει βρεθεί το φετινό καλοκαίρι ολόκληρη η Ήπειρος, όπως αυτό αποδεικνύεται από τα μέτωπα των πυρκαγιών που ξεσπούν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε συγκεκριμένες περιοχές της περιφέρειας.

Αυγ
12

Αβεβαιότητα για την ΖΩ-ΔΩ
Εκτύπωση

Αντιδράσεις προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και τη θυγατρική της «ΖΩ-ΔΩ», τόσο στους εργαζόμενους, όσο και στον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής.

Αυγ
11

Φοροσαφάρι... με δόσεις
Εκτύπωση

Νέα φορολογία και πιο αυστηρούς ελέγχους αναμένεται να φέρει το νέο φορολογικό σύστημα που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Το τελικό σχέδιο αναμένεται να είναι έτοιμο στο τέλος Σεπτεμβρίου, όμως οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη προκαλέσει ανησυχία στον επαγγελματικό κόσμο.

Αυγ
10

Χωρίς παζάρι το λεκανοπέδιο
Εκτύπωση

Μετά το Δήμο Ιωαννιτών και ο Δήμος Ζίτσας αποφάσισε να μην προχωρήσει στη διοργάνωση εμποροπανήγυρης τη φετινή χρονιά, αφήνοντας με ένα μεγάλο... παράπονο πολλούς Γιαννιώτες καταναλωτές.

Αυγ
10

«Σαραβαλάκια» στους δρόμους
Εκτύπωση

Ζήτημα οδικής ασφάλειας για εκατομμύρια οχήματα και οδηγούς αναδεικνύουν τα πρόσφατα στοιχεία σχετικά με την περιορισμένη έως... ανύπαρκτη συντήρηση των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Αυγ
10

«Άγρυπνο μάτι» στις εισόδους της Ηπείρου
Εκτύπωση

Ξεκίνησε από χθες τη λειτουργία του το υγειονομείο Κακαβιάς με στόχο την πρόληψη και διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Αυγ
09

Στάση αναμονής
Εκτύπωση

Σε κομβική περίοδο για το θέμα της διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων του Νομού Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου,  αναδεικνύεται το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Αυγ
06

Δύσκολη η πρεμιέρα για τον ΠΑΣ
Εκτύπωση

Με ένα δύσκολο παιχνίδι θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που στις 27 ή στις 28 Αυγούστου θα υποδεχθεί στους «Ζωσιμάδες» τον Άρη.

Αυγ
06

Και πάλι στην μάχη με τις φλόγες το Καναντέρ
Εκτύπωση

Χρειάστηκε να περάσουν 15 ημέρες από την ανέλκυσή του από τα νερά της Παμβώτιδας, για να επιδιορθωθεί η ζημιά που έγινε και να είναι ξανά έτοιμο να ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος