• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
25

Στο περίμενε φορείς και κάτοικοι για το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών
Εκτύπωση

Τις τελικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναμένουν οι φορείς της Θεσπρωτίας σχετικά με τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στην περιοχή για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχει προκαλέσει η συγκέντρωση λαθρομεταναστών τους τελευταίους μήνες, κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Μαϊ
25

Στο μικροσκόπιο της πολιτείας οι ιχθυοκαλλιέργειες
Εκτύπωση

Τις προτάσεις τους για τον χωροταξικό σχεδιασμό ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή της Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης που ξεκίνησε το Υπουργείο Ενέργειας Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, κατέθεσαν οι φορείς της περιφερειακής ενότητας Θεσπρωτίας.

Μαϊ
25

Σήμερα ροκάρουν στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ οι Deep Purple
Εκτύπωση

Μία αξέχαστη μουσική εμπειρία υπόσχεται το πλέον αναγνωρίσιμο ροκ συγκρότημα όλων των εποχών που βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στα Γιάννινα. Οι θρυλικοί Deep Purple, μετά τις συναυλίες τους σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη κλείνουν την περιοδεία τους στην Ελλάδα με τη συναυλία που δίνουν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Μαϊ
24

Οριστικά εκτός play off ΟΦΗ και Τρίκαλα
Εκτύπωση

Οριστικά στην Football League θα αγωνίζονται και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα, που δεν κατάφεραν να πάρουν την απαραίτητη άδεια προκειμένου να αγωνιστούν στα play off.

Μαϊ
24

«Πράσινο φως» για την αναδιάρθρωση της ΑΤΕ
Εκτύπωση

Ανεξάρτητα από την επίσημη ή την ανεπίσημη γραμμή της κυβέρνησης η Αγροτική Τράπεζα συνεχίζει χωρίς προσκόμματα και καθυστερήσεις τη διαδικασία εξυγίανσής της, στα πλαίσια της οποίας περιλαμβάνεται και η απεμπλοκή της από θυγατρικές, όπως η ΔΩΔΩΝΗ.

Μαϊ
24

Σε κρίση ο αγροδιατροφικός χαρακτήρας της Ηπείρου
Εκτύπωση

 

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διατάραξη του επιστημονικού, παραγωγικού και οικονομικού ιστού της Ηπείρου με ταυτόχρονη αλλοίωση του αγροδιατροφικού της χαρακτήρας, κρούουν 19 επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής.

Μαϊ
24

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία
Εκτύπωση

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο χώρο της δημόσιας Υγείας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για αλλαγές στον υγειονομικό χάρτη.

Μαϊ
24

Αγωνία για το αποτέλεσμα της απογραφής στο Δήμο Ιωανννιτών
Εκτύπωση

Καταληκτική ημερομηνία για την απογραφή του πληθυσμού και των κατοικιών είναι η σημερινή.

Μαϊ
24

Η Ευρώπη κωφεύει στη δημιουργία Κέντρων Υποδοχής Μεταναστών
Εκτύπωση

Τους βασικούς άξονες της μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τη λαθρομετανάστευση και την ανακούφιση των τοπικών κοινωνιών παρουσίασε κατά την παρουσία της στην Άρτα η υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης, υπεύθυνη και για θέματα μετανάστευσης, Άννα Νταλάρα.

Μαϊ
21

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία στην παραλίμνια περιοχή
Εκτύπωση

Βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία είναι το περιστατικό που σημειώθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή της Σκάλας, όταν ένας επίδοξος ληστής προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψής του... βουτώντας στα κρύα νερά της λίμνης.

Μαϊ
21

Ενημέρωσαν τους πολίτες για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας
Εκτύπωση

Στη συμβολική κατάληψη της γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων προχώρησαν χθες το πρωί τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων για προβλήματα στον χώρο της υγείας, αλλά και εργασιακά θέματα.

Μαϊ
21

Κατάληψη της ΑΤΕ με καταστροφές και φθορές
Εκτύπωση

Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τη Διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας έστειλαν οι κτηνοτρόφοι παραγωγοί της Ηπείρου και οι εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ με τη χθεσινή κινητοποίησή τους στο κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας που ξεπέρασε σε ένταση κάθε προηγούμενο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος