• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
23

Στη σκιά της κρίσης τα μηνύματα των πολιτικών
Εκτύπωση

Με μηνύματα για την κρίση και τις συνέπειές της στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αλλά και με μηνύματα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου εύχονται και αυτό το Πάσχα σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Απρ
23

Φτωχότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι
Εκτύπωση

Φθηνότερο αλλά και φτωχότερο θα είναι το Πασχαλινό τραπέζι, με τους «μουδιασμένους» καταναλωτές να περιμένουν την οικονομική «Ανάσταση» της Ελλάδας αλλά και των οικογενειών τους.

Απρ
22

Χωρίς προβλήματα και ελλείψεις η πασχαλινή αγορά
Εκτύπωση

 

Εντατικούς ελέγχους πραγματοποιούν και φέτος οι αρμόδιες υπηρεσίες στην τοπική αγορά, ενόψει του Πάσχα.

Απρ
22

Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από τις κλεμμένες εικόνες
Εκτύπωση

Συνεχίζεται η ταυτοποίηση βυζαντινών εικόνων σε γκαλερί και εκθεσιακούς χώρους ευρωπαϊκών πόλεων, που είχαν κλαπεί από εκκλησίες της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένων και των Ιωαννίνων.  

Απρ
22

Στα… ουράνια η τιμή των καυσίμων
Εκτύπωση

Ιστορικά υψηλά ρεκόρ καταγράφουν οι τιμές των καυσίμων τις τελευταίες ημέρες στη χώρα με το υπουργείο Ανάπτυξης να δίνει καθημερινά διαφορετικές τιμές, συνεχώς αυξημένες προς τα πάνω, χωρίς να μπαίνει καν στον  κόπο να εξηγήσει τις αιτίες αυτής της αύξησης.

Απρ
22

Πολλές οι επιλογές, μειωμένη η κίνηση
Εκτύπωση

Παρά την οικονομική κρίση αυξημένη είναι η επισκεψιμότητα της πόλης και ευρύτερα του Νομού Ιωαννίνων όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς τις τελευταίες ημέρες από την κυκλοφορία των οχημάτων.

Απρ
22

Στο ναδίρ η καταναλωτική εμπιστοσύνη των πολιτών
Εκτύπωση

Στα χειρότερα επίπεδα που έχουν καταγραφεί ποτέ βρίσκονται οι δείκτες της καταναλωτικής εμπιστοσύνης των πολιτών για το πρώτο τρίμηνο  του 2011,  όπως αυτό αποτυπώνεται στην έκθεση του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την αντίστοιχη περίοδο.

Απρ
22

Βελτιωμένα τα οικονομικά στοιχεία της ΔΩΔΩΝΗΣ
Εκτύπωση

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιστέκεται στην κρίση η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, κάτι που αποδεικνύεται και από τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2011.

Απρ
21

Ουτοπία οι εξαγγελίες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση
Εκτύπωση

Ουτοπία αποδεικνύονται οι διαχρονικές εξαγγελίες για αύξηση των δαπανών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, τα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα βρίσκονται λίγο πριν τα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Απρ
21

Πήραν «ανάσα» από τις εξαγωγές αμνοεριφίων στην Τουρκία
Εκτύπωση

«Ανάσα» στους παραγωγούς της Ελλάδας, αλλά και της Ηπείρου αποτελεί η αυξημένη εξαγωγή αμνοεριφίων προς την Τουρκία.

Απρ
21

Νέα επαφή ΠΑΣ - δήμου για το γήπεδο
Εκτύπωση

Ο στόχος της (επ)ανόδου του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα μπορεί να επιτεύχθηκε, ίσως μάλιστα ευκολότερα από ό,τι περίμεναν πολλοί, όμως στο μυαλό του προέδρου και μεγαλομετόχους της ομάδας ο μεγάλος στόχος είναι άλλος.

Απρ
21

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ… ΒΕΝΖΙΝΗ
Τελικά μπορεί το Πάσχα να έχει καλό καιρό και οι κάτοικοι της χώρας να ψήσουν τον οβελία με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, αλλά εμείς πρέπει να «κρατήσουμε» τις επιφυλάξεις μας για το αν θα προχωρήσουν σε μετακινήσεις με τα αυτοκίνητά τους.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος