• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
09

Συναγερμός μετά την ταυτοποίηση κλεμμένων εικόνων
Εκτύπωση

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με την αναζήτηση και τον εντοπισμό και άλλων εικόνων που έχουν αφαιρεθεί από εκκλησίες του νομού τα τελευταία χρόνια, οι κάτοικοι των περιοχών, που βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να βλέπουν άδειες τις εκκλησίες των χωριών τους.

Μαρ
08

Τραγωδία στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 49χρονος Δημήτρης Χατζάρας, εργάτης του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών, που παρασύρθηκε εν ώρα εργασίας από απορριμματοφόρο του Δήμου.

Μαρ
05

Τρισάγιο, αλλά και κάλεσμα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας
Εκτύπωση

Τρισάγιο στη μνήμη των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ» που έχασαν τη ζωή τους σε συμπλοκή πριν λίγες ημέρες τελέστηκε χθες στο ισόγειο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Μαρ
05

Στην αντεπίθεση η δημοτική αρχή Ιωαννίνων
Εκτύπωση

 

Πληθαίνουν καθημερινά οι συνδικαλιστικοί φορείς που στηρίζουν την κινητοποίηση των πρώην συμβασιούχων της ΑΔΕΙ, με την Δημοτική Αρχή να επαναλαμβάνει πως πρόκειται για ένα πολιτικό, νομικό, κοινωνικό και ηθικό πρόβλημα και να εκφράζει την βούλησή της για την λειτουργία του Δημαρχείου.

Μαρ
05

Αγώνας για την επιστροφή των κλεμμένων εικόνων
Εκτύπωση

Καθημερινά ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης αρχαιοκαπηλίας δεκάδων εικόνων και ιερών σκευών που την τελευταία πενταετία έχουν κλαπεί από μοναστήρια του Νομού Ιωαννίνων, αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Μαρ
05

Ο Θ. Μανταλόβας νέος πρόεδρος του ΣΥΔΚΛΙ
Εκτύπωση

Ο Θανάσης Μανταλόβας εξελέγη νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμος και Κοινοτήτων του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο Γ. Εμμανουηλίδη.

Μαρ
05

Επί ποδός η Τροχαία το τριήμερο
Εκτύπωση

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας Ιωαννίνων το τριήμερο της Αποκριάς για τη διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, αλλά και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Μαρ
05

Τζαμάλες, καρναβάλια και άλλα αποκριάτικα δρώμενα σε κάθε γωνιά του Νομού
Εκτύπωση

Με τις καθιερωμένες τζαμάλες, καρναβάλια και άλλα δρώμενα σε κάθε γωνιά του Νομού Ιωαννίνων κορυφώνονται την Κυριακή οι αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Μαρ
04

Σε γκαλερί του Λονδίνου οι κλεμμένες εικόνες!
Εκτύπωση

Μπροστά σε μία αποκάλυψη που άφησε έκπληκτους όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, βρίσκονται τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της χώρας, αλλά και στελέχη διεθνών αστυνομικών οργανώσεων, όπως η Interpol.

Μαρ
04

Προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και αντιδράσεις οι συγχωνεύσεις
Εκτύπωση

Τις προτάσεις της για καταργήσεις σχολείων αλλά και ιδρύσεις νέων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση παρουσίασε με δηλώσεις της η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Φιλιώ Νόκα.

Μαρ
04

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

Ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε επισκέπτη, αλλά ακόμη και για τους πολίτες των Ιωαννίνων, έχει στην διάθεσή της η 8η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, μετά την έκδοση του Οδηγού για τα μνημεία των Ιωαννίνων.

Μαρ
04

Στην Καρδίτσα για νίκη και υπογραφές
Εκτύπωση

Δε χρειάστηκαν ούτε ανακοινώσεις, ούτε στομφώδεις δηλώσεις, ούτε παρουσιάσεις με επισημότητες, για να επιβεβαιωθεί η είδηση της συμφωνίας του Ντεμόλ με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος