• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
17

Η ανάπτυξη περνά μέσα από την τοπική κοινωνία
Εκτύπωση

Η σημερινή επιχειρηματική δραστηριότητα, η προσέλκυση νέων επενδύσεων και ο ρόλος των τοπικών φορέων στην ανάδειξη του «επιχειρείν» ήταν οι κύριοι άξονες της επιχειρηματικής ημερίδας που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ στο ξενοδοχείο Du Lac.

Ιουν
17

Αίτημα για αναστολή λειτουργίας ­της Κενάν Μεσαρέ
Εκτύπωση

Την αναστολή λειτουργίας της Κενάν Μεσαρέ και τη σύνταξη μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων ώστε να προσαρμοστεί η υφιστάμενη κατάσταση στις νόμιμες προδιαγραφές με τις απαραίτητες πάντα παρεμβάσεις, ζητούν από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα και τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο, οι κάτοικοι της Κενάν Μεσαρέ.

Ιουν
16

Με σταθερά βήματα προχωρά η ανάπλαση του πάρκου στα Λιθαρίτσια
Εκτύπωση

Βήμα-βήμα αναμένεται να προχωρήσει τους επόμενους μήνες το γενικό σχέδιο ανάπλασης του Πάρκου στα Λιθαρίτσια, ένα σχέδιο που ενέκρινε το βράδυ της Τρίτης το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Ιουν
16

Διχάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας περιμετρικά του Κάστρου
Εκτύπωση

Νέα «μάχη» με φόντο τη λίμνη Παμβώτιδα προμηνύει η αντίδραση καταστηματαρχών της παραλίμνιας περιοχής κατά του μέτρου για την απαγόρευση κυκλοφορίας περιμετρικά του Κάστρου που αποφάσισε η δημοτική αρχή για τα βράδια του καλοκαιριού.

Ιουν
16

Χιλιάδες εργαζόμενοι στους δρόμους των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Κατά του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των νέων οικονομικών μέτρων διαδήλωσαν χθες χιλιάδες εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην 24ωρη γενική απεργία και τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της χώρας.

Ιουν
16

ΠΑΣ - Αυξάνεται η ονοματολογία για την απόκτηση νέων παικτών
Εκτύπωση

Kαθημερινά και νέες πληροφορίες διαρρέουν σχετικά με τους παίκτες που πρόκειται να αποκτήσει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε με ονόματα αρκετών Αλβανών να βρίσκονται στην επικαιρότητα τουλάχιστον την εβδομάδα που διανύουμε.

Ιουν
16

Ξεκίνησε το 2ο ΦΕΙ Volley Camp
Εκτύπωση

Με ικανοποιητική συμμετοχή, δεδομένου ότι χθες οι μαθητές των δημοτικών ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο, ξεκίνησε το 2ο Volley Camp της Φιλαθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Ιουν
15

Παράδειγμα προς μίμηση ο Βράχος Καστοριάς
Εκτύπωση

 

Με αρχικό στόχο την επίλυση τον προβλημάτων ύδρευσης και άρδευσης, αλλά με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός μοναδικού χώρου αναψυχής και ήπιας μορφής τουριστικής ανάπτυξης, δημιουργήθηκε και λειτουργεί εδώ και ένα περίπου χρόνου η τεχνητή λίμνη Βράχου Καστοριάς.

Ιουν
15

Εβδομάδα εξελίξεων στον μεταγραφικό τομέα
Εκτύπωση

 

Οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις μεταγραφών πρόκειται να γίνουν για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ε

Ιουν
15

Εν αναμονή των ρυθμίσεων στην απελευθέρωση της αγοράς ταξί
Εκτύπωση

 

Την εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων του Προεδρικού Διατάγματος του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την απελευθέρωση της αγοράς ταξί αναμένουν οι επαγγελματίες του κλάδου.

Ιουν
15

«Τείχος» πολιτών στο Μεσοπρόθεσμο
Εκτύπωση

 

Σε γενική απεργία προχωρά σήμερα ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας κατά του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των νέων οικονομικών αλλαγών της κυβέρνησης, με την 24ωρη απεργία και τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια σε ολόκληρη την χώρα.

Ιουν
15

Εκατοντάδες επισκέπτες το τριήμερο στα Γιάννινα
Εκτύπωση

 

Βασικός τόπος προορισμού για κάθε επισκέπτη της πόλης, η παραλίμνια περιοχή, όπου από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα εκατοντάδες επισκέπτες, αποβιβάζονται από τουριστικά λεωφορεία ή και από τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα και έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στις όχθες της Παμβώτιδας, αλλά και να επισκεφτούν το νησάκι.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος