• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
18

Αλλαγές για να μείνει ο ΠΑΣ στη Σούπερ Λιγκ
Εκτύπωση

Αποφασισμένος να προχωρήσει στις αλλαγές εκείνες που θα συντελέσουν στο να αποτελέσει ο ΠΑΣ μία υπολογίσιμη δύναμη στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και  που θα συμβάλουν στο να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, εμφανίζεται σε δηλώσεις του ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.

Μαϊ
18

Φρένο στον κατακερματισμό των υπηρεσιών του Δήμου
Εκτύπωση

Τέλος στον κατακερματισμό των υπηρεσιών, αλλά και στη σπατάλη, σε ετήσια βάση για την καταβολή μισθωμάτων γραφείων και καταστημάτων, επιχειρεί να θέσει η δημοτική αρχή, προωθώντας τη μίσθωση ενός κτιρίου, στο οποίο θα μεταστεγαστούν οι περισσότερες από τις κεντρικές υπηρεσίες.

Μαϊ
18

Κριτική Αργύρη σε βάρος της περιφερειακής αρχής
Εκτύπωση

«Ανάπτυξη, Ανάπτυξη, Ανάπτυξη» ήταν το κεντρικό σύνθημα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Βαγγέλη Αργύρη προς την περιφερειακή αρχή για την υλοποίηση των βασικών προγραμματικών θέσεων ανάπτυξης ολόκληρης της Ηπείρου.

Μαϊ
18

Λιγότερα αυτοκίνητα, περισσότεροι πεζόδρομοι
Εκτύπωση

Η παραλαβή της β’ φάσης της επικαιροποιημένης κυκλοφοριακής μελέτης από το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η εύκολη δουλειά για το Σώμα, καθώς στην πράξη αποδεικνύεται ότι η επικαιροποίηση απέχει κατά πολύ των σημερινών αναγκών της πόλης.

Μαϊ
18

Πήρε τα πάνω της η Εγνατία Οδός
Εκτύπωση

Όλο και περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων διασχίζουν πλέον την Εγνατία Οδό, ο κυκλοφοριακός φόρτος της οποίας φαίνεται πως αυξάνεται μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, καθώς ο οποιοσδήποτε προτιμά να μετακινηθεί με ασφάλεια και φυσικά πιο γρήγορα.

Μαϊ
17

Παγκόσμια αναγνώριση για τον Ηπειρώτη γλύπτη Θ. Παπαγιάννη
Εκτύπωση

Παγκόσμια φήμη και αναγνώριση αποκτά ο Ηπειρώτης γλύπτης και εικαστικός Θεόδωρος Παπαγιάννης, μετά την τοποθέτηση της δημιουργίας του «Οι Δρομείς» στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σικάγο «O’ Hare».

Μαϊ
17

Προηγήθηκε, κατέρρευσε και έχασε τον τίτλο!
Εκτύπωση

Δεν έκλεισε τη χρονιά, έτσι όπως έπρεπε η ομάδα του ΠΑΣ, έτσι όπως ήθελαν οι χιλιάδες φίλοι της κι έτσι όπως έδειχνε ότι θα ολοκληρωθεί αυτή η περίοδος με τον ΠΑΣ να είναι στις 29 από τις 34 αγωνιστικές στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μαϊ
17

«Πολλαπλή η αξία της ΔΩΔΩΝΗΣ για την Ήπειρο»
Εκτύπωση

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη αναμένεται να φτάσουν σήμερα το πρωί οι προτάσεις των τοπικών φορέων, των παραγωγών και των κτηνοτρόφων, αναφορικά με το μέλλον της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.

Μαϊ
17

Εξαίρεση της ΕΛ.ΑΣ από το μνημόνιο ζητούν οι αστυνομικοί
Εκτύπωση

Την εξαίρεση της Ελληνικής Αστυνομίας από την πολιτική και τις περικοπές του μνημονίου ζητούν οι συνδικαλιστικοί φορείς των αστυνομικών υπαλλήλων, μετά και τη δημόσια παραδοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή για ελλείψεις σε εξοπλισμό στις αστυνομικές υπηρεσίες.

Μαϊ
17

Και... νόμιμα σε ιδιώτες η καθαριότητα των Δήμων
Εκτύπωση

Αυτό που συνέχιζαν αναγκαστικά να κάνουν ως τώρα παράνομα, θα κάνουν πλέον νόμιμα οι δήμοι της χώρας, αφού αν και καθυστερημένα, το Υπουργείο Εσωτερικών είδε τα προβλήματα και άκουσε τις διαμαρτυρίες των δημάρχων.

Μαϊ
17

Αρχίζουν έλεγχοι και στην επαρχία για τις «πειραγμένες» αντλίες
Εκτύπωση

Δεν είναι και τα πλέον ευχάριστα τα νέα για τους ασυνείδητους επαγγελματίες στην αγορά των καυσίμων που αισχροκερδούν για χρόνια, σε βάρος των καταναλωτών, πλήττοντας παράλληλα και το κύρος και την αξιοπιστία του κλάδου τους.

Μαϊ
14

Στο προσκήνιο η διαπολιτισμική επικοινωνία στα σχολεία
Εκτύπωση

Η διαπολιτισμική επικοινωνία στο σχολικό περιβάλλον απασχόλησε την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία με τη συμμετοχή δεκάδων εκπαιδευτικών της περιοχής.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος