• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
06

Μπήκαν μπουλντόζες για το νέο βρεφονηπιακό σταθμό Βοτανικού
Εκτύπωση

 

Ταχείς ρυθμούς για την κατασκευή έργων στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Βασίλης Μασσαλάς, κατά την έναρξη των εργασιών του πρώτου έργου του Δήμου που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ.

Απρ
06

Περνούν στην αντεπίθεση οι δημόσιοι υπάλληλοι
Εκτύπωση

 

Με κινητοποιήσεις απαντά η ΑΔΕΔΥ στα σενάρια που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για νέες περικοπές σε αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων, στο πλαίσιο του ενιαίου μισθολογίου στο δημόσιο τομέα.

Απρ
06

Κινδυνεύουν με «χειρόφρενο» οι μεταφορές μαθητών
Εκτύπωση

Αποφασισμένοι ακόμη και να διακόψουν οριστικά τη μεταφορά των μαθητών σε ολόκληρη την Ήπειρο δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί, μετά την συνεχή άρνηση και τον εμπαιγμό που υφίστανται από την κυβέρνηση.

Απρ
06

Στο επίκεντρο συγχωνεύσεις επιχειρήσεων και... διάλυση της ΑΔΕΙ
Εκτύπωση

 

Μέχρι το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που συμμετείχε μόνο η παράταξη της πλειοψηφίας, συνεχίστηκε η ένταση έξω από το Δημαρχείο των Ιωαννίνων το βράδυ της Δευτέρας.

Απρ
04

Τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Εκτύπωση

Με μία απόδοση που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί κάτω του μετρίου η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ δεν κατάφερε να απομακρυνθεί περαιτέρω στον πίνακα της βαθμολογίας της Football League εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του Παναιτωλικού, καθώς χθες το απόγευμα σε ένα κακό παιχνίδι έχασε με 1-0 από τα Τρίκαλα.

Απρ
05

Ντόμινο τα προβλήματα στις πτηνοτροφικές επιχειρήσεις
Εκτύπωση

Γενναίες αποφάσεις για να στηριχθεί η ελληνική πτηνοτροφία ζητούν οι πτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί, καθώς όπως καταγγέλλουν η έλλειψη ρευστότητας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον κλάδο.

Απρ
05

Εκτός «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» ο Επ. Ριστάνης
Εκτύπωση

Μπροστά σε εξελίξεις που δύσκολα μπορεί να τις προδικάσει κάποιος, όπως επίσης όμως και μπροστά σε αναπάντεχα γεγονότα και δηλώσεις, βρίσκεται η δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» από το βράδυ της Παρασκευής.

Απρ
05

Καμία απάντηση και πάλι για τις τιμές γάλακτος
Εκτύπωση

Στην γενική συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ παραπέμφθηκε το αίτημα των κτηνοτρόφων για αύξηση στις τιμές γάλακτος και για διάθεση μέρους των κερδών στους παραγωγούς, παρά την χθεσινή παρουσία τους στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Απρ
05

Τυπικοί και ουσιαστικοί λόγοι οδήγησαν στην απομάκρυνση του Σπ. Μισθού
Εκτύπωση

Τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους επικαλείται το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ, για την απόφαση να διακόψει την συνεργασία του με τον πρώην πια καλλιτεχνικό διευθυντή Σπύρο Μισθό.

Απρ
02

«Αποτυχημένες» διαρρήξεις στο κέντρο της πόλης
Εκτύπωση

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν χθες το πρωί οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι καταστημάτων στην στοά της οδού Ναπ. Ζέρβα, καθώς οι είσοδοι των καταστημάτων τους είχαν σημάδια διάρρηξης.

Απρ
02

Αναστολή λειτουργίας για τα οικοτροφεία του Ριζαρείου Ιδρύματος στο Μονοδένδρι
Εκτύπωση

Στην αναστολή της λειτουργίας των δύο οικοτροφείων του Ριζαρείου Ιδρύματος στο Μονοδένδρι αποφάσισε να προχωρήσει το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος, επιβεβαιώνοντας τις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Απρ
02

Αιμοκάθαρση μετ’ εμποδίων για τους νεφροπαθείς
Εκτύπωση

Μία αγωνιώδη, προφανώς και κοπιώδη προσπάθεια καταβάλλουν καθημερινά δεκάδες νεφροπαθείς από την Πρέβεζα, την Λευκάδα και την Αιτωλοακαρνανία που εξυπηρετούνται, κάνοντας αιμοκάθαρση από το Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος