Σεπ
29

Κερδίζει έδαφος η αγορά καυσόξυλων
Εκτύπωση

Χιλιάδες τόνοι καυσόξυλων έχουν ήδη διατεθεί στην τοπική αγορά, παρουσιάζοντας μία σημαντική αύξηση που ξεπερνά το 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πριν από ένα χρόνο.

Σεπ
29

Προβληματισμός για καταλήψεις και φύλαξη σχολείων
Εκτύπωση

Με καταλήψεις που δημιουργούν «πονοκέφαλο» στο Υπουργείο Παιδείας αντιδρούν οι μαθητές στην γενικότερη οικονομική πολιτική που ακολουθείται, αλλά και στα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των σχολείων.

Σεπ
29

Στους δρόμους για τα χαράτσια
Εκτύπωση

 

Στον αποκλεισμό του κόμβου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου προχώρησαν για πάνω από μία ώρα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους ενάντια στην πολιτική περικοπών της κυβέρνησης.

Σεπ
28

Στα σκαριά έργα 150 εκ. ευρώ στο Δήμο Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Περισσότερο απολογισμός σχεδιασμού και προγραμματισμού, παρά υλοποίησης έργων και δράσεων, ήταν ο απολογισμός τον οποίο έκανε χθες σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Σεπ
28

Νέο 48ωρο χειρόφρενο για τα ταξί
Εκτύπωση

«Χειρόφρενο» τραβούν από σήμερα μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής οι ιδιοκτήτες ταξί ολόκληρης της χώρας και του νομού Ιωαννίνων, που συνεχίζουν τον αγώνα τους, κατά του νομοσχεδίου που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών.

Σεπ
28

Αναβρασμός στο χώρο της υγείας
Εκτύπωση

Αναβρασμό στο χώρο της υγείας ειδικότερα έχουν προκαλέσει τα νέα οικονομικά μέτρα, πλήττοντας τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους που είδαν τις αποδοχές τους να μειώνονται δραματικά.

Σεπ
28

Και με τη βούλα πρόεδρος της ΠΕΔ ο Γ. Παπαλέξης
Εκτύπωση

Καθ’ όλα αναμενόμενη ήταν η ψηφοφορία για τη συγκρότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου, που διεξήχθη χθες στα γραφεία του οργάνου.

Σεπ
28

Αιχμή του δόρατος για τους Θεσπρωτούς η κρουαζιέρα
Εκτύπωση

Στον τουρισμό κρουαζιέρας επενδύουν οι τουριστικοί φορείς του νομού Θεσπρωτίας. Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, και για τον κλάδο του τουρισμού, η αναζήτηση νέων κατευθύνσεων αποτελεί μονόδρομο για επιχειρήσεις και φορείς.

Σεπ
26

Τέλος καλό για την 22χρονη Σοφία
Εκτύπωση

Στον Ανακριτή οδηγούνται σήμερα το πρωί, μετά την προθεσμία που είχαν λάβει, οι τρεις κατηγορούμενοι για την απαγωγή της κόρης του πρώην Δημάρχου Ιωαννίνων Νίκου Γκόντα.

Σεπ
27

Έξαρση της κατάθλιψης λόγω κρίσης
Εκτύπωση

Στο μεγαλύτερο ιατρικό πρόβλημα του 21ου αιώνα αναδεικνύεται η κατάθλιψη και οι αυτοκτονικές τάσεις εξαιτίας των προβλημάτων της οικονομικής κρίσης που εντοπίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σεπ
27

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί το ΠΠΓΝΙ
Εκτύπωση

Με προσωπικό ασφαλείας αναμένεται να λειτουργήσει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων τις επόμενες ημέρες, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Σεπ
27

Πρόσω ολοταχώς για προσφυγές οι πρυτάνεις
Εκτύπωση

Προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με την αντισυνταγματικότητα διατάξεων του νέου νόμου του Υπουργείου Παιδείας προγραμματίζουν οι πρυτανικές αρχές των Πανεπιστημίων της χώρας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος