• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
02

«Θαυματουργό» φυτό για τον οργανισμό και την... τσέπη
Εκτύπωση

«Θαυματουργό» για την υγεία αλλά και για την… τσέπη, όσων θελήσουν να ασχοληθούν με την καλλιέργειά του, είναι το ιπποφαές, ένας ημιάγριος θάμνος με «ιστορία» χιλιάδων ετών.

Απρ
02

Συνεχές το κυνήγι για τα τραπεζοκαθίσματα
Εκτύπωση

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που καλείται να κερδίσει η δημοτική αρχή της πόλης είναι και αυτό που σχετίζεται με την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των κοινοχρήστων χώρων. 

Απρ
02

Πεδίο αντιπαράθεσης ο προϋπολογισμός
Εκτύπωση

 

Σημείο αντιπαράθεσης της περιφερειακής αρχής και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αποτέλεσε η συζήτηση και η ψήφιση του πρώτου προϋπολογισμού της Αιρετής Περιφέρειας Ηπείρου κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης.

Απρ
01

Σε διαδικασία απογραφής η Περιφέρεια Ηπείρου
Εκτύπωση

Μαθήματα... οικονομικών έπρεπε να έχουν πάρει οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ηπείρου πριν παρευρεθούν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα την απογραφή της περιουσίας.

Απρ
01

«Πάγο» στη μεταγραφολογία βάζει ο Στεφάν Ντεμόλ
Εκτύπωση

Δεν έκρυβε σπουδαίες ειδήσεις η χθεσινή συνέντευξη τύπου του Στεφάν Ντεμόλ, ωστόσο ήταν σημαντική, καθώς φρόντισε να βάλει «πάγο» στην μεταγραφολογία που ήδη άρχισε να αναπτύσσεται γύρω από την ομάδα.

Απρ
01

Προτεραιότητες ο πολιτισμός και το περιβάλλον
Εκτύπωση

Με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συναντήθηκε χθες στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Απρ
01

Επιφυλάξεις για το ΧΥΤΑ από φορείς και κατοίκους του Ελληνικού
Εκτύπωση

Σοβαρές επιφυλάξεις για την αρτιότητα του έργου του ΧΥΤΑ στο Ελληνικό διατηρούν οι φορείς και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, όπως αυτό εκφράστηκε στις χθεσινές κινητοποιήσεις στο Ελληνικό.

Απρ
01

Σε τέλμα ο εργοληπτικός κόσμος
Εκτύπωση

Σε κατάσταση απελπισίας,  που όμοιά της δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν, βρίσκονται 6.500 εργοληπτικές επιχειρήσεις της χώρας, αφού η ανεπίσημη «στάση πληρωμών» που έχει κηρύξει το ελληνικό δημόσιο, τις επηρεάζει δραματικά.

Απρ
01

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης το Ρυθμιστικό Σχέδιο
Εκτύπωση

Για εμπαιγμό και κοροϊδία από την πλευρά της κυβέρνησης αναφορικά με την πορεία του Ρυθμιστικού Σχεδίου Ιωαννίνων κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο πρώην Υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ και βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλογιάννης, σχολιάζοντας ουσιαστικά την προχθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για το μείζον αυτό ζήτημα.

Μαρ
31

Στον ΠΑΣ ο Κεϊτά μέχρι το 2015
Εκτύπωση

Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαθεί η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα για τον φετινό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και με αυτήν την προοπτική η διοίκηση υλοποιεί τον σχεδιασμό της, σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του Στεφάν Ντεμόλ.

Μαρ
31

«Πράσινο φως» για την ανταλλαγή εκτάσεων
Εκτύπωση

Το «πράσινο φως» για την ανταλλαγή εκτάσεων πήρε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ο Δήμος Ιωαννιτών μετά την χθεσινή ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με μοναδικό θέμα συζήτησης το Ρυθμιστικό Σχέδιο του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Μαρ
31

Με ενστάσεις η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου
Εκτύπωση

Επίσημη «πρώτη» για την Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδρίασε χθες με ζητήματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος από ολόκληρη την Ήπειρο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος