Σεπ
16

Περιμένοντας τον Μπιτσαξή...
Εκτύπωση

Τη μεσολάβηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή που πιθανότατα θα βρίσκεται στα Γιάννινα αύριο  για να παραβρεθεί στον Γύρο της Λίμνης, ζητά η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προκειμένου να βρεθεί λύση στις σχέσεις με την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου που έχουν διαταραχθεί επικίνδυνα.

Σεπ
16

Νέα ρήξη στις σχέσεις ιδιοκτητών ταξί
Εκτύπωση

Νέα ρήξη στη σχέση ιδιοκτητών ταξί και Υπουργείου Μεταφορών προκαλεί το έγγραφο του υπουργείου προς τις περιφέρειες για τις κυρώσεις των αυτοκινητιστών κατά τις απεργίες τους μέσα στο καλοκαίρι.

Σεπ
16

Δραματική η κατάσταση στην αγορά εργασίας
Εκτύπωση

Δραματική είναι η κατάσταση στην αγορά εργασίας, καθώς ένας στους τρεις νέους και μία στις πέντε γυναίκες δεν έχουν δουλειά, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το β’ τρίμηνο του 2011.

Σεπ
16

Στο φουλ οι μηχανές για το δρόμο Καρτέρι - Πάργα
Εκτύπωση

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή του οδικού άξονα μήκους 15 χλμ από τον κόμβο της Πάργας μέχρι τον κόμβο του Καρτερίου, το μεγαλύτερο οδικό έργο που σήμερα κατασκευάζεται στη Δυτική Ελλάδα.

Σεπ
16

Οριστικά παρελθόν ο θεσμός της ΤΕΔΚ
Εκτύπωση

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πέρασε ο θεσμός της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων που μετά την εφαρμογή της διοικητικής μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη» μετασχηματίζεται σε Περιφερειακή Ένωση σε επίπεδο περιφερειών και σε Κεντρική Ένωση Δήμων σε επίπεδο χώρας.

Σεπ
16

Τον Οκτώβριο η «λυπητερή» για τα ακίνητα
Εκτύπωση

Διπλάσιο από ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί θα είναι τελικά το έκτακτο, ειδικό τέλος ακινήτων, που το κράτος επιβάλλει σε 5,5 εκατομμύρια νοικοκυριά και ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σεπ
15

Σχεδιάζει ο ένας, απέχουν οι υπόλοιποι...
Εκτύπωση

Με άδεια τα έδρανα της αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου, γεγονός που δεν πέρασε …ασχολίαστο από τα μέλη της πλειοψηφίας.

Σεπ
15

Έπεται το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών νερού
Εκτύπωση

«Αναγκαίο κακό» ήταν η δυσλειτουργία που προκλήθηκε στους λογαριασμούς του νερού που έλαβαν οι καταναλωτές του δήμου Ιωαννιτών τους τελευταίους μήνες, λόγω της έλλειψης προσωπικού, αλλά και των προσπαθειών της διοίκησης της ΔΕΥΑΙ για αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί η επιχείρηση.

Σεπ
15

Εν αναμονή των τελικών ρυθμίσεων οι ιδιοκτήτες ακινήτων
Εκτύπωση

Τις τελικές διευκρινίσεις του υπουργείου Οικονομικών για την επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα αναμένουν εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και οι επαγγελματίες στην αγορά ακινήτων.

Σεπ
15

Τον γύρο του κόσμου κάνει ο Γύρος της Λίμνης
Εκτύπωση

Μπορεί να βρίσκεται μόλις στο 5ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο ο Γύρος της λίμνης Παμβώτιδας έχει ενηλικιωθεί για τα καλά, αποτελώντας αναμφίβολα το κορυφαίο αθλητικό γεγονός των Ιωαννίνων και μία από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σεπ
14

Για τη νίκη την Κυριακή ο ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες»
Εκτύπωση

Στο βασικό της στάδιο μπήκε ουσιαστικά από χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενόψει του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Εθνικό Στάδιο.

Σεπ
14

«Γαλάτικη» επιδρομή στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Εκτύπωση

«Γαλάτικη» επιδρομή έχει γίνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Ιωαννίνων, όπου ο Αστερίξ και …η παρέα του θα φιλοξενηθούν από την Πέμπτη μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, στην έκθεση που πραγματοποιείται με αφορμή τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους του «Αστερίξ».

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος