• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
24

Ψαρεύουν στην Παμβώτιδα με... Βασιλικό Διάταγμα
Εκτύπωση

Ένα Βασιλικό Διάταγμα που φέρει την υπογραφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από το 1972 διέπει τον τρόπο άσκησης της αλιείας στην λίμνη Παμβώτιδα!

Μαρ
24

Ζητούμενο η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας
Εκτύπωση

Ικανοποιητική κρίνεται η συμμετοχή στη χθεσινή πανγιαννιώτικη απεργία με κύρια αιτήματα των εργαζομένων την κατάργηση των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης και την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας.

Μαρ
23

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τους συμβασιούχους
Εκτύπωση

Ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ της δημοτικής αρχής και της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» άρχισε με αφορμή την απόφαση του Δήμου να πραγματοποιήσει την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δημαρχείο στον Κατσικά.

Μαρ
23

Καρκινοβατεί και ο Ε-65
Εκτύπωση

Στην πιο κρίσιμη καμπή τους βρίσκονται δύο από τα μεγαλύτερα οδικά έργα που σήμερα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, η Ιόνια Οδός και ο Άξονας Ε65.

Μαρ
23

Οι μαθητές συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ημέρα Νερού
Εκτύπωση

Εκατοντάδες μαθητές συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποίησε χθες το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Μαρ
23

Στήριγμα στο ΚΕΘΕΑ από φορείς
Εκτύπωση

Όλο και περισσότεροι φορείς συντάσσονται στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες για την παραχώρηση συγκεκριμένων υποδομών για τη δημιουργία θεραπευτικής κοινότητας διαμονής.

Μαρ
23

Στόχος η εξάρθρωση του κυκλώματος αρχαιοκάπηλων
Εκτύπωση

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι εξελίξεις αναφορικά με το θέμα των κλεμμένων εικόνων που εδώ και αρκετές ημέρες εντοπίστηκαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν σε γνωστή πινακοθήκη του Λονδίνου.

Μαρ
23

Στα μαχαίρια φορείς και κάτοικοι της Θεσπρωτίας για το φυσικό αέριο
Εκτύπωση

Πρωτοφανείς καταστάσεις πυροδότησε στο δήμο Ηγουμενίτσας η επίσκεψη δημοσιογράφων από ολόκληρη την Ήπειρο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και κυρίως η παρουσία και οι δηλώσεις που έκαναν ο δήμαρχος Γ. Κάτσινος και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που τον συνόδευαν.

Μαρ
22

Μείζον ζήτημα η προστασία του περιβάλλοντος
Εκτύπωση

Το μήνυμα του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος έστειλαν δεκάδες μαθητές και εθελοντές που συμμετείχαν στην δενδροφύτευση πλατανιών, κατά μήκος της παραλίμνιας οδού μετά τον πεζόδρομο, με πρωτοβουλία του τομέα Εθελοντισμού του Δήμου Ιωαννιτών.

Μαρ
22

Τη στήριξη Ραγκούση ζητά η δημοτική αρχή
Εκτύπωση

Αμφίβολη παραμένει η διεξαγωγή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πρώην Δήμου Παμβώτιδος στον Κατσικά, καθώς συνεχίζεται ο αποκλεισμός του Δημαρχείου των Ιωαννίνων από τους πρώην συμβασιούχους της ΑΔΕΙ και στελέχη του ΠΑΜΕ.

Μαρ
22

Οι συγχωνεύσεις φέρνουν ερήμωση της υπαίθρου
Εκτύπωση

Τον φόβο της ερήμωσης που συχνά φέρνει το κλείσιμο σχολικών μονάδων σε απομακρυσμένες περιοχές της υπαίθρου εκφράζουν οι τοπικοί φορείς της Ηπείρου, μετά την ανακοίνωση του σχεδιασμού του υπουργείου για την συγχώνευση και κατάργηση σχολικών μονάδων από τη νέα σχολική χρονιά.

Μαρ
22

Καθάρισαν τον κόμβο στα ΤΕΙ οι Paguristas
Εκτύπωση

Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές τους ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας την Κυριακή οι Paguristas, καθώς η έκτη δράση αφορούσε τον καθαρισμό του κόμβου των ΤΕΙ, στην είσοδο της πόλης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος