• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
22

Οι κλεμμένες εικόνες επιστρέφουν στην Ελλάδα
Εκτύπωση

Μόνο ικανοποίηση μπορεί να δώσουν στους τοπικούς φορείς του Νομού Ιωαννίνων οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη μεγάλη υπόθεση με τις κλεμμένες εικόνες και την ταυτοποίηση πολλών από αυτών το τελευταίο χρονικό διάστημα, ένα θέμα που από την πρώτη στιγμή ανέδειξε ο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ».

Μαρ
22

Η σωστή ενημέρωση αλλάζει τα δεδομένα
Εκτύπωση

Μία νέα μεγάλη προσπάθεια για να πείσει την τοπική κοινωνία κυρίως της Θεσπρωτίας ότι το φυσικό αέριο, είτε πρόκειται για τη διέλευση ενός αγωγού, είτε για την κατασκευή σταθμού συμπίεσης, μπορεί να έχει μόνο ευεργετικές συνέπειες για την περιοχή, ξεκίνησε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η εταιρεία ΔΕΠΑ.

Μαρ
19

Στα δύο ευρώ το εισιτήριο για το Νησί!
Εκτύπωση

Σε μια απόφαση που ήδη προκαλεί πολλές και έντονες αντιδράσεις προχώρησαν από την προηγούμενη Δευτέρα οι λεμβούχοι που πραγματοποιούν καθημερινά το δρομολόγιο Γιάννινα – Νησί και αντίστροφα.

Μαρ
19

Αίσιο τέλος για τα ΑμεΑ
Εκτύπωση

Με πολύμηνη καθυστέρηση ελήφθη και πάλι η απόφαση για τις δωρεάν μετακινήσεις των ατόμων με αναπηρίες με τις αστικές συγκοινωνίες και τα ΚΤΕΛ, μετά τη συμφωνία του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών.

Μαρ
19

250 πλατάνια στον πεζόδρομο της παραλίμνιας περιοχής
Εκτύπωση

Με δεντροφύτευση της παραλίμνιας περιοχής, στο σημείο του ποδηλατόδρομου -πεζόδρομου, θα γιορτάσει την παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας ο Δήμος Ιωαννιτών, την ερχόμενη Δευτέρα.
Η πρωτοβουλία αυτή έχει την στήριξη επιχειρηματιών της πόλης, οι οποίοι προσέφεραν δωρεάν 250 πλατάνια αλλά και δεκάδων εθελοντών και μαθητών, που θα συμμετέχουν στην δεντροφύτευση, η οποία θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί.

Μαρ
19

«Πυρ ομαδόν» κατά του υπουργείου Παιδείας
Εκτύπωση

Με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου εξέφρασαν οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ιωαννίνων την αντίθεσή τους στον σχεδιασμό καταργήσεων και συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων του Υπουργείου Παιδείας.

Μαρ
17

«Ασανσέρ» τα πρόστιμα στο νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Εκτύπωση

Σημαντικές αλλαγές προωθεί στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αλλαγές που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μαρ
17

Στο μικροσκόπιο του Ντεμόλ Γάλλοι ποδοσφαιριστές
Εκτύπωση

Με ένα μπλοκάκι γεμάτο σημειώσεις και ονόματα επέστρεψε από την Γαλλία ο Βαγγέλης Αγγελής, όπου για πέντε και πλέον  ημέρες είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και να σχηματίσει ιδίαν άποψη για αρκετούς παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα του ΠΑΣ.

Μαρ
17

Κερδίζει το στοίχημα της πολιτιστικής αποκέντρωσης
Εκτύπωση

Η πολιτιστική αποκέντρωση με την αθρόα συμμετοχή Ηπειρωτών και χιλιάδων επισκεπτών είναι το στοίχημα που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια το Ριζάρειο Εκθεσιακό Κέντρο στο Μονοδένδρι.

Μαρ
17

Προ των πυλών δυναμικές κινητοποιήσεις για τις συγχωνεύσεις
Εκτύπωση

Με δυναμικές κινητοποιήσεις, χωρίς να αποκλείουν ούτε το ενδεχόμενο της απεργίας απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε εκατοντάδες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και σε καταργήσεις ορισμένων σχολείων.

Μαρ
17

Στα πλοκάμια του ΣΔΟΕ παράνομες δεξαμενές καυσίμων
Εκτύπωση

Σοβαρές παραβάσεις και κατηγορίες για λαθρεμπόριο καυσίμων, παράνομη διακίνηση και παραβάσεις στη χρήση βυτιοφόρων οχημάτων εντοπίστηκαν στο νομό Ιωαννίνων, μετά από συνεχείς και επί μακρόν ελέγχους του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης.

Μαρ
17

Αλλάζουν τα δεδομένα στη διαχείριση των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Τρεις θέσεις εντός του νέου Δήμου Ιωαννιτών προτείνει η μελέτη για τη χωροθέτηση εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων όπως αυτή παρουσιάστηκε κατά τη συνεδρίαση το απόγευμα της Τρίτης σε φορείς στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος