Οκτ
21

Κατάληψη με προειδοποιητικό χαρακτήρα
Εκτύπωση

Με αμείωτο το ενδιαφέρον από την πλευρά των εργαζομένων στην γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, συνεχίζονται οι αντιδράσεις, στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, ώστε να μην πουληθεί η εταιρεία, αλλά να διατηρήσει τον συνεταιριστικό της χαρακτήρα.

Οκτ
21

Λιγότεροι οι διαδηλωτές, μεγαλύτερη η αγανάκτηση
Εκτύπωση

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βγήκαν χθες στους δρόμους των Ιωαννίνων εκατοντάδες διαδηλωτές, που στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έστειλαν ένα ακόμη μήνυμα προς την κυβέρνηση για να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο που οδηγεί στην κοινωνική εξαθλίωση.

Οκτ
20

Χιλιάδες ηχηρά «όχι» στην κοινωνική εξαθλίωση
Εκτύπωση

Το ηχηρότερο μήνυμα της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον έλαβε από τους πολίτες η κυβέρνηση, στην μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οκτ
20

Περιπολικά, μηχανές και ραντάρ μέσω ΕΣΠΑ
Εκτύπωση

Το «πράσινο» φως για την αντικατάσταση και την ανανέωση του στόλου αλλά και του εξοπλισμού των υπηρεσιών Τροχαίας ολόκληρης της Ηπείρου ανάβει η Περιφέρεια Ηπείρου με την ένταξη συγκεκριμένης πράξης στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος».

Οκτ
20

Κοινή στάση, διαφορετικά επιχειρήματα
Εκτύπωση

Σε ένα κοινό συμπέρασμα αν και από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικά επιχειρήματα, περί της χρησιμότητάς του αλλά και επί των σκοπών που καλείται να εξυπηρετήσει, κατέληξαν αναφορικά με το νέο Σχέδιο ΠΔ της λίμνης, οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οκτ
20

Αποστάσεις από τον Σγουρό παίρνει ο Αλ. Καχριμάνης
Εκτύπωση

Να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ των εργαζομένων στους ΟΤΑ και δη στους τομείς καθαριότητας ζήτησε από το περιφερειακό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Δευτέρας, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένους στο νομό Χρ. Μεντής.

Οκτ
18

Απεργιακή καταιγίδα για το πολυνομοσχέδιο
Εκτύπωση

Στους δρόμους βγαίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη, 19 και 20 Οκτωβρίου, χιλιάδες εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, που αντιδρούν στα μέτρα των περικοπών, της συνεχούς φορολόγησης, της εργασιακής εφεδρείας και της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Οκτ
18

Στην αντεπίθεση περνούν και οι δικαστικοί υπάλληλοι
Εκτύπωση

Σε τρίωρη αποχή από τα καθήκοντά τους προχώρησαν χθες οι δικαστικοί υπάλληλοι του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο και τα οποία τους πλήττουν άμεσα.

Οκτ
18

Αποκομιδή απορριμμάτων μόνο σε ευαίσθητες περιοχές
Εκτύπωση

 

Μόνο σε σημεία ευαίσθητα για τη δημόσια υγεία όπως στα νοσοκομεία και τα σχολεία, γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Ιωαννιτών, εξαιτίας των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οκτ
18

Ρολά την Τετάρτη στα εμπορικά καταστήματα
Εκτύπωση

Ως στοίχημα για να φανούν μεταξύ άλλων και οι δυνατότητες που υπάρχουν σε επόμενη φάση για το μέγεθος των κινητοποιήσεων, αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της πόλης και γενικότερα τη συμμετοχή του στην αυριανή απεργία, καλώντας τους συναδέλφους να κλείσουν τα καταστήματα για μία ημέρα, προκειμένου «να μην τα κλείσουμε για πάντα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ιωαννίνων.

Οκτ
15

Για το «τρίποντο» την Κυριακή ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Την καλή προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει από την αρχή του πρωταθλήματος θέλουν να συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Οκτ
15

Μαύρα μαντάτα για χιλιάδες εργαζόμενους
Εκτύπωση

Μαύρα είναι τα μαντάτα για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, όχι μόνο στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αλλά και στον ιδιωτικό, αφού οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις είναι ραγδαίες και το χειρότερο είναι, πως έπονται και άλλες.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος