• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
21

«Εφιάλτης» η ανεξέλεγκτη εναπόθεση ζωϊκών αποβλήτων
Εκτύπωση

Όλα τριγύρω αλλάζουν και δυστυχώς όλα τα ίδια μένουν... Ο στίχος του τραγουδιού του Νίκου Παπάζογλου αποτυπώνει ανάγλυφα την εφιαλτική κατάσταση που συνεχίζει να υπάρχει στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση ζωϊκών αποβλήτων.

Μαϊ
21

Ντεμόλ κατά δημοσιογράφων λίγο πριν τις... διακοπές
Εκτύπωση

Το τέλος του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της ανόδου του ΠΑΣ στη Σούπερ Λιγκ περίμενε ο Βέλγος τεχνικός της ομάδας Στεφάν Ντεμόλ για να πει πράγματα, τα οποάι φαίνεται πως τον ενόχλησαν αρκετά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που τελείωσε.

Μαϊ
20

Επιτακτική ανάγκη ο εκσυγχρονισμός της πρωτοβάθμιας περίθαλψης
Εκτύπωση

Μία σειρά από προτάσεις προκειμένου να υπάρξει πραγματική αναδιάταξη και ανάπτυξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καταθέτει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Μαϊ
20

Κυρίαρχο ζήτημα η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων
Εκτύπωση

Συνεχίζουν τον αγώνα για την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου όπου 353.000 Ελληνοπόντιοι εξοντώθηκαν οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες ολόκληρης της χώρας.

Μαϊ
20

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις δίνουν οι κτηνοτρόφοι
Εκτύπωση

Με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα κατεβαίνουν για μια ακόμη φορά στους δρόμους οι κτηνοτρόφοι-παραγωγοί της περιοχής για την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους .

Μαϊ
20

Να μπει τέλος στη γκρίνια
Εκτύπωση

Δεν ήταν η γιορτή που έπρεπε να γίνει για τον ΠΑΣ που κέρδισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα αυτή που έγινε την Τετάρτη στο Εθνικό στάδιο, μετά το φιλικό με τον Άρη, ωστόσο πέρα από τη στεναχώρια, τη γκρίνια και την μεμψιμοιρία που ανέκαθεν υπήρχε σε αυτήν την ομάδα, υπάρχει και η πραγματικότητα που είναι η επιστροφή του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα.

Μαϊ
20

Ηλεκτρονικά «μάτια» για την προστασία του Αμβρακικού
Εκτύπωση

Εντατικούς ελέγχους στους βιολογικούς καθαρισμούς των μονάδων που λειτουργούν στην Ήπειρο και καταλήγουν σε ευαίσθητες και προστατευόμενες περιοχές όπως ο Αμβρακικός Κόλπος, θα ξεκινήσει η Περιφέρεια Ηπείρου, με την χρήση μετρητών.

Μαϊ
20

«Βουνό» τα προβλήματα των εργαζομένων στο ΠΠΓΝΙ
Εκτύπωση

Με την κατάληψη των γραφείων της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων σήμερα το πρωί ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου της πόλης.

Μαϊ
19

Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα για τον τουρισμό
Εκτύπωση

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση το φετινό καλοκαίρι στην περιοχή της Πρέβεζας, όπως αυτά προκύπτουν από τις κρατήσεις μέχρι στιγμής.

Μαϊ
19

Στις κάλπες και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ
Εκτύπωση

«Στοίχημα» για τα μέλη που θα αναδειχθούν μέσα από τις εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί η σύμπνοια και συμπόρευση με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων.

Μαϊ
19

Αντίπαλος των φοιτητικών εκλογών η αποχή
Εκτύπωση

Στις κάλπες προσήλθαν χθες οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και οι σπουδαστές των ΤΕΙ της χώρας. Νωρίς το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, αλλά και στο παράρτημα Ιωαννίνων του ΤΕΙ Ηπείρου, με τις φοιτητικές παρατάξεις να προσπαθούν να προσελκύσουν όλο και περισσότερους φοιτητές για τις εκλογές.

Μαϊ
19

Πέντε «όχι» για το ΧΥΤΥ στην Κοσμηρά
Εκτύπωση

Δημόσια διαβούλευση σχετικά με την πρόταση χωροθέτησης εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων και ΧΥΤΥ σε τρία σημεία στην περιοχή της Κοσμηράς ζητά από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς η Επιτροπή των κατοίκων Κοσμηράς που συστήθηκε πρόσφατα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος