• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
23

Στόχος η εξάρθρωση του κυκλώματος αρχαιοκάπηλων
Εκτύπωση

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι εξελίξεις αναφορικά με το θέμα των κλεμμένων εικόνων που εδώ και αρκετές ημέρες εντοπίστηκαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν σε γνωστή πινακοθήκη του Λονδίνου.

Μαρ
23

Στα μαχαίρια φορείς και κάτοικοι της Θεσπρωτίας για το φυσικό αέριο
Εκτύπωση

Πρωτοφανείς καταστάσεις πυροδότησε στο δήμο Ηγουμενίτσας η επίσκεψη δημοσιογράφων από ολόκληρη την Ήπειρο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και κυρίως η παρουσία και οι δηλώσεις που έκαναν ο δήμαρχος Γ. Κάτσινος και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που τον συνόδευαν.

Μαρ
22

Μείζον ζήτημα η προστασία του περιβάλλοντος
Εκτύπωση

Το μήνυμα του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος έστειλαν δεκάδες μαθητές και εθελοντές που συμμετείχαν στην δενδροφύτευση πλατανιών, κατά μήκος της παραλίμνιας οδού μετά τον πεζόδρομο, με πρωτοβουλία του τομέα Εθελοντισμού του Δήμου Ιωαννιτών.

Μαρ
22

Τη στήριξη Ραγκούση ζητά η δημοτική αρχή
Εκτύπωση

Αμφίβολη παραμένει η διεξαγωγή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πρώην Δήμου Παμβώτιδος στον Κατσικά, καθώς συνεχίζεται ο αποκλεισμός του Δημαρχείου των Ιωαννίνων από τους πρώην συμβασιούχους της ΑΔΕΙ και στελέχη του ΠΑΜΕ.

Μαρ
22

Οι συγχωνεύσεις φέρνουν ερήμωση της υπαίθρου
Εκτύπωση

Τον φόβο της ερήμωσης που συχνά φέρνει το κλείσιμο σχολικών μονάδων σε απομακρυσμένες περιοχές της υπαίθρου εκφράζουν οι τοπικοί φορείς της Ηπείρου, μετά την ανακοίνωση του σχεδιασμού του υπουργείου για την συγχώνευση και κατάργηση σχολικών μονάδων από τη νέα σχολική χρονιά.

Μαρ
22

Καθάρισαν τον κόμβο στα ΤΕΙ οι Paguristas
Εκτύπωση

Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές τους ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας την Κυριακή οι Paguristas, καθώς η έκτη δράση αφορούσε τον καθαρισμό του κόμβου των ΤΕΙ, στην είσοδο της πόλης.

Μαρ
22

Οι κλεμμένες εικόνες επιστρέφουν στην Ελλάδα
Εκτύπωση

Μόνο ικανοποίηση μπορεί να δώσουν στους τοπικούς φορείς του Νομού Ιωαννίνων οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη μεγάλη υπόθεση με τις κλεμμένες εικόνες και την ταυτοποίηση πολλών από αυτών το τελευταίο χρονικό διάστημα, ένα θέμα που από την πρώτη στιγμή ανέδειξε ο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ».

Μαρ
22

Η σωστή ενημέρωση αλλάζει τα δεδομένα
Εκτύπωση

Μία νέα μεγάλη προσπάθεια για να πείσει την τοπική κοινωνία κυρίως της Θεσπρωτίας ότι το φυσικό αέριο, είτε πρόκειται για τη διέλευση ενός αγωγού, είτε για την κατασκευή σταθμού συμπίεσης, μπορεί να έχει μόνο ευεργετικές συνέπειες για την περιοχή, ξεκίνησε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η εταιρεία ΔΕΠΑ.

Μαρ
19

Στα δύο ευρώ το εισιτήριο για το Νησί!
Εκτύπωση

Σε μια απόφαση που ήδη προκαλεί πολλές και έντονες αντιδράσεις προχώρησαν από την προηγούμενη Δευτέρα οι λεμβούχοι που πραγματοποιούν καθημερινά το δρομολόγιο Γιάννινα – Νησί και αντίστροφα.

Μαρ
19

Αίσιο τέλος για τα ΑμεΑ
Εκτύπωση

Με πολύμηνη καθυστέρηση ελήφθη και πάλι η απόφαση για τις δωρεάν μετακινήσεις των ατόμων με αναπηρίες με τις αστικές συγκοινωνίες και τα ΚΤΕΛ, μετά τη συμφωνία του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών.

Μαρ
19

250 πλατάνια στον πεζόδρομο της παραλίμνιας περιοχής
Εκτύπωση

Με δεντροφύτευση της παραλίμνιας περιοχής, στο σημείο του ποδηλατόδρομου -πεζόδρομου, θα γιορτάσει την παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας ο Δήμος Ιωαννιτών, την ερχόμενη Δευτέρα.
Η πρωτοβουλία αυτή έχει την στήριξη επιχειρηματιών της πόλης, οι οποίοι προσέφεραν δωρεάν 250 πλατάνια αλλά και δεκάδων εθελοντών και μαθητών, που θα συμμετέχουν στην δεντροφύτευση, η οποία θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί.

Μαρ
19

«Πυρ ομαδόν» κατά του υπουργείου Παιδείας
Εκτύπωση

Με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου εξέφρασαν οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ιωαννίνων την αντίθεσή τους στον σχεδιασμό καταργήσεων και συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων του Υπουργείου Παιδείας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος