• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
11

Ψυχορραγεί η κοινωνική πρόνοια
Εκτύπωση

Σοβαρά πλήγματα στην κοινωνική πρόνοια και την υγειονομική περίθαλψη δεκάδων πολιτών προκαλούν οι πολύμηνες καθυστερήσεις πληρωμών από τον ΟΠΑΔ για υπηρεσίες υγείας.

Μαρ
11

Αντί υπογραφών… σαμπάνια
Εκτύπωση

Άφθονος έρρεε ο καμπανίτης πριν από λίγες ημέρες στη συνάντηση μεταξύ των Χριστοβασίλη – Ντεμόλ και Αγγελή στην Αθήνα, με την οποία επισφραγίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν ακόμη χρόνο.

Μαρ
11

Στο φως τοιχογραφίες του 18ου αιώνα
Εκτύπωση

 

Δείγματα από την αρχική τοιχογραφία στο Τζαμί Καλούτσιανης, ακόμη από το 1740 οπότε και κατασκευάστηκε, έφερε στο φως η 8η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποίησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Μαρ
11

Στο... περίμενε οι κάτοικοι των Τζουμέρκων για τη 2η επαρχιακή οδό
Εκτύπωση

Την έναρξη του έργου βελτίωσης της 2ης επαρχιακής οδού αναμένουν οι κάτοικοι των Κατσανοχωρίων και γενικότερα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, που είναι αναγκασμένοι καθημερινά να διέρχονται από έναν άκρως επικίνδυνο δρόμο.

Μαρ
10

WIND - «Μένεις Γιάννενα; Βγαίνεις κερδισμένος!»
Εκτύπωση

Τις ολοκληρωμένες λύσεις με υπηρεσίες κινητής, σταθερής και Internet καθώς και τις εμπορικές προσφορές των καταστημάτων WIND ειδικά για τους κατοίκους των Ιωαννίνων, παρουσίασε χθες η WIND Ελλάς σε Συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Μαρ
10

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τους Deep Purple
Εκτύπωση

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των θρυλικών Deep Purple  στα Γιάννενα την Τετάρτη 25 Μαΐου, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Μαρ
10

Ξεκαθαρίζει σήμερα το τοπίο ο Στεφάν Ντεμόλ
Εκτύπωση

Απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και για άλλα θέματα, όπως αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ αναμένεται να δώσει σήμερα ο Στεφάν Ντεμόλ, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στο Εθνικό στάδιο.

Μαρ
10

Η κρίση «τρώει» τον αθλητισμό
Εκτύπωση

Τον τοπικό αθλητισμό και κυρίως τους μικρούς αθλητικούς συλλόγους και τα αθλητικά κέντρα φαίνεται πως «τρώει» η οικονομική κρίση, καθώς μήνα με τον  μήνα, χρόνο με τον χρόνο μειώνονται οι επιχορηγήσεις που άλλοτε απλόχερα έδινε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μαρ
10

Προσλήψεις για τη λειτουργία παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ
Εκτύπωση

Εβδομήντα άτομα θα προσληφθούν στα ΚΑΠΗ και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης με σύμβαση ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας.

Μαρ
10

Εκτοξεύονται στα ύψη ανεργία και απολύσεις
Εκτύπωση

Κάθε μήνα και πιο ψηλά ανεβαίνουν τα ποσοστά της ανεργίας στην Ήπειρο αποδεικνύοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως η κρίση έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της στην περιοχή μας, δημιουργώντας ένα ντόμινο αρνητικών εξελίξεων.

Μαρ
10

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

Μέσα από έναν χωματόδρομο με αρκετές λακκούβες έπρεπε να περάσουν χθες αρκετοί οδηγοί που κινούνταν επί της οδού Ιωαννίνων στην Ανατολή εξαιτίας των εργασιών κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης, που έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Μαρ
10

Έντονες αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες περιπτέρων
Εκτύπωση

Έντονη είναι η αντίδραση πολλών σωματείων περιπτερούχων – καπνοπωλών της χώρας στην επιστολή που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, σύμφωνα με την οποία ο κλάδος συμφωνεί με την ύπαρξη θεσμοθέτησης του κατώτατου ορίου προμήθειας των έμπορων χονδρικής και λιανικής πώλησης, των καπνοβιομηχανικών προϊόντων που προτείνει το Υπουργείο Οικονομικών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος