Ιουλ
19

Πλούσιο θέαμα προσέφερε το 5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης
Εκτύπωση

Έναν εντυπωσιακό αγώνα στα μέσα του καλοκαιριού προσέφεραν σε εκατοντάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού τα μέλη της ΕΛΕΤΑ Ιωαννίνων, που διοργάνωσαν με επιτυχία το 5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης, AUTOTest IKTEO Βουνοπλαγιάς.

Ιουλ
19

Συμπόσιο γλυπτικής στο Ελληνικό
Εκτύπωση

Με  τη συμμετοχή επτά γλυπτών και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Θεόδωρου Παπαγιάννη στο Ελληνικό (Λοζέτσι) των Κατσανοχωρίων  Συμπόσιο Γλυπτικής. Θα διαρκέσει από 20 Αυγούστου έως 17 Σεπτεμβρίου.

Ιουλ
16

Έπιασαν τόπο τα ευρωπαϊκά κονδύλια στα Γιάννινα
Εκτύπωση

Θετικό αντίκτυπο είχε η επίσκεψη στην Ήπειρο και η ανταλλαγή θέσεων και προτάσεων με τους τοπικούς φορείς, στους ξένους Ευρωβουλευτές και τα μέλη της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής που βρέθηκαν στα Γιάννινα χθες.

Ιουλ
16

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ασκήσεις με μπάλα συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έκλεισε πέντε ημέρες στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Ιουλ
16

Μειωμένη αστυνόμευση, περισσότερα τροχαία
Εκτύπωση

Μόνο ικανοποιητική δεν είναι η απόδοση των τμημάτων Τροχαίας της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας, σύμφωνα με έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης που χθες είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις περιοχές εκείνες που έχουν πρόβλημα ατυχημάτων και αρκετών θυμάτων στην άσφαλτο.

Ιουλ
16

Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του Κτηματολογίου
Εκτύπωση

Κρίσιμα συμπεράσματα για την πορεία του Εθνικού Κτηματολογίου μέσα από την αξιοποίηση της τεχνολογίας και την ανάδειξη του περιβάλλοντος αναμένεται να εξαχθούν από την ημερίδα που διοργάνωσαν το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και το Τμήμα Ηπείρου του ΤΕΕ. 

Ιουλ
16

Νέες ανακοινώσεις για τη Γαριβάλδη και το πάρκο Κατσάρη
Εκτύπωση

Επανέρχεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Επιτροπή των κατοίκων της περιοχής Σιαράβα στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων στην οδό Γαριβάλδη και στο πάρκο Κατσάρη με νέο δελτίο τύπου.

Ιουλ
16

Ταλανίζουν το λεκανοπέδιο τα προβλήματα υδροδότησης
Εκτύπωση

Συνεχής είναι ο αγώνας που δίνει ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δήμων του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ομολογουμένως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες κάτοικοι κατά τους θερινούς μήνες, αφού όπως είναι γνωστό υπάρχουν μεγάλες περιοχές που ακόμη και για μία ολόκληρη ημέρα μπορεί να μείνουν χωρίς νερό.

Ιουλ
15

Πιθανή η συμφωνία του ΠΑΣ με τον Μπακαγιόκο
Εκτύπωση

Κοντά σε συμφωνία ενδέχεται να βρεθούν τις επόμενες ημέρες ΠΑΣ και Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, καθώς ο Ιβοριανός επιθετικός έδειξε, με αρκετή καθυστέρηση, πως είναι διατεθειμένος να «ρίξει» τις χρηματικές του απαιτήσεις.

Ιουλ
15

Τα βλέμματα όλων στην ιστορική διαδρομή της Δωδώνης
Εκτύπωση

Με 40 πληρώματα ανοίγει την Κυριακή το πρωί το 5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης – AUTOTest IKTEO Βουνοπλαγιάς, έναν αγώνα που οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περίμεναν πως και πως μετά από παύση ενός έτους.

Ιουλ
15

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη λαθροθήρων
Εκτύπωση

Λαθροθήρες κατ’ επάγγελμα φαίνεται πως ήταν οι δύο άνδρες που εντοπίστηκαν στην περιοχή του Δήμου Ζίτσας τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από τους Θηροφύλακες της 5ης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και συνελήφθησαν από αστυνομικούς παρουσία Εισαγγελέα.

Ιουλ
15

Προειδοποιούν ακόμη και με κλείσιμο των φούρνων
Εκτύπωση

Τις τελικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναμένει η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος και το σύνολο των αρτοποιών της χώρας σχετικά με την πρόθεση να προχωρήσει η απελευθέρωση του κλάδου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος