Οκτ
05

Ούτε βήμα πίσω από παραγωγούς και εργαζόμενους
Εκτύπωση

 

Την αποφασιστικότητά τους για την διατήρηση του συνεταιριστικού χαρακτήρα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου κατά τη χθεσινή τους σύσκεψη.

Οκτ
05

Με καταλήψεις στη χωματερή και το Δημαρχείο απαντούν οι εργαζόμενοι
Εκτύπωση

Στην κατάληψη του Δημαρχείου Ιωαννίνων προχωρούν σήμερα νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού, που αντιδρούν στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Οκτ
04

Αλλαγή δεδομένων στη διαχείριση των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις στον τομέα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων του νομού Ιωαννίνων, επιφέρει η λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στο Ελληνικό, που ξεκίνησε χθες μετά από παλινωδίες και καθυστερήσεις ετών.

Οκτ
04

Απαντούν με απεργία στις 30.000 απολύσεις στο Δημόσιο
Εκτύπωση

Στη σκιά των 30.000 απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων που έρχονται το επόμενο διάστημα, η ΑΔΕΔΥ και όλα τα συνδικαλιστικά σωματεία του Δημοσίου προχωρούν αύριο Τετάρτη σε 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Οκτ
04

Αντίδοτο στη φοροδιαφυγή η φοροκάρτα
Εκτύπωση

Δεκάδες Γιαννιώτες φορολογούμενοι απευθύνθηκαν χθες σε τραπεζικά καταστήματα της πόλης για να παραλάβουν την φοροκάρτα, τη νέα ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών, η διάθεση της οποίας ξεκίνησε χθες.

Οκτ
03

Μήνυμα Παπούλια με πολλούς αποδέκτες
Εκτύπωση

 

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες απέστειλε από τους Λιγκιάδες Ιωαννίνων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, όπου παρέστη για τις εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση 68 ετών από το ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων.

Οκτ
01

Φ. Φίλιος: «Αν πετύχω ως Δήμαρχος, συνεχίζω»
Εκτύπωση

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Ιωαννιτών στις εκλογές του 2014 εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Puzzle του ITV και τον Βλάση Ντόκα το βράδυ της Πέμπτης.

Οκτ
01

Διαστάσεις «χιονοστιβάδας» λαμβάνουν οι καταλήψεις
Εκτύπωση

Πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που και οι ίδιοι οι μαθητές περίμεναν προφανώς, λαμβάνουν οι σχολικές καταλήψεις σε μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ήπειρο.

Οκτ
01

Ανοιχτή πληγή για τους κατοίκους η Κενάν Μεσαρέ
Εκτύπωση

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων μικρού βεληνεκούς, που μπορούν ωστόσο να επιφέρουν καθοριστικό αποτέλεσμα ως προς την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, δηλώνουν οι κάτοικοι της Κενάν Μεσαρέ, που εξακολουθούν να αναμένουν την υλοποίηση δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντί τους η δημοτική αρχή.

Οκτ
01

Στοίχημα η διασφάλιση της λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου
Εκτύπωση

Το στοίχημα της λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Ναρκωτικών και Αλκοολισμού καλείται να κερδίσει η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Σεπ
30

Ουρές για τις αιτήσεις για τις αναπηρικές συντάξεις
Εκτύπωση

Από τα ξημερώματα είναι αναγκασμένοι να συγκεντρώνονται έξω από το γραφείο του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας δεκάδες ασφαλισμένοι, που καταθέτουν αιτήσεις για αναπηρικές συντάξεις και προνοιακά επιδόματα.

Σεπ
30

Τα συνθήματα προκάλεσαν τη διακοπή της συνεδρίασης
Εκτύπωση

Μία ακόμη επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι με δεκάδες φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να προχωρούν σε έντονη διαμαρτυρία για όσα συμβαίνουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να οδηγούν αναγκαστικά το προεδρείο του Σώματος στην απόφαση να διακόψει τη συνεδρίαση.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος