• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
01

Επιφυλάξεις για το ΧΥΤΑ από φορείς και κατοίκους του Ελληνικού
Εκτύπωση

Σοβαρές επιφυλάξεις για την αρτιότητα του έργου του ΧΥΤΑ στο Ελληνικό διατηρούν οι φορείς και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, όπως αυτό εκφράστηκε στις χθεσινές κινητοποιήσεις στο Ελληνικό.

Απρ
01

Σε τέλμα ο εργοληπτικός κόσμος
Εκτύπωση

Σε κατάσταση απελπισίας,  που όμοιά της δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν, βρίσκονται 6.500 εργοληπτικές επιχειρήσεις της χώρας, αφού η ανεπίσημη «στάση πληρωμών» που έχει κηρύξει το ελληνικό δημόσιο, τις επηρεάζει δραματικά.

Απρ
01

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης το Ρυθμιστικό Σχέδιο
Εκτύπωση

Για εμπαιγμό και κοροϊδία από την πλευρά της κυβέρνησης αναφορικά με την πορεία του Ρυθμιστικού Σχεδίου Ιωαννίνων κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο πρώην Υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ και βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλογιάννης, σχολιάζοντας ουσιαστικά την προχθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για το μείζον αυτό ζήτημα.

Μαρ
31

Στον ΠΑΣ ο Κεϊτά μέχρι το 2015
Εκτύπωση

Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαθεί η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα για τον φετινό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και με αυτήν την προοπτική η διοίκηση υλοποιεί τον σχεδιασμό της, σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του Στεφάν Ντεμόλ.

Μαρ
31

«Πράσινο φως» για την ανταλλαγή εκτάσεων
Εκτύπωση

Το «πράσινο φως» για την ανταλλαγή εκτάσεων πήρε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ο Δήμος Ιωαννιτών μετά την χθεσινή ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με μοναδικό θέμα συζήτησης το Ρυθμιστικό Σχέδιο του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Μαρ
31

Με ενστάσεις η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου
Εκτύπωση

Επίσημη «πρώτη» για την Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδρίασε χθες με ζητήματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος από ολόκληρη την Ήπειρο.

Μαρ
31

Λίγο πριν τη δοκιμαστική λειτουργία ο ΧΥΤΑ Ελληνικού
Εκτύπωση

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται ο ΧΥΤΑ του Ελληνικού, το σημαντικότερο από κάθε άποψη έργο που εκτελέστηκε την τελευταία 15ετία στο νομό Ιωαννίνων.

Μαρ
31

Βγήκαν και πάλι μαχαίρια στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ
Εκτύπωση

Στην καταγγελία της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης που συγκλήθηκε από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων Χρ. Μεντή προχώρησαν τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή αντικαταστατική και παράνομη.

Μαρ
31

Στην κορυφή του προγράμματος «Διαύγεια» η Περιφέρεια Ηπείρου
Εκτύπωση

 

Δεύτερη μεταξύ των 13 Περιφερειών της χώρας βρίσκεται η Αιρετή Περιφέρεια Ηπείρου σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα «Διαύγεια» και τις αναρτήσεις αποφάσεων και διοικητικών πράξεων στη σχετική ιστοσελίδα.

Μαρ
30

«Εμφύλιος» πόλεμος στο εργατικό κίνημα
Εκτύπωση

Σε έναν ατέρμονο διαγωνισμό για το ποιος θα επικρατήσει και ποιος θα καρπωθεί τα περισσότερα οφέλη από τη στήριξη των πρώην συμβασιούχων, εξελίσσεται η υπόθεση της πρώην ΑΔΕΙ.

Μαρ
30

Μαζί και του χρόνου ΠΑΣ - Ντεμόλ
Εκτύπωση

Για έναν ακόμη χρόνο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρει τον ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα, θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο Στεφάν Ντεμόλ.

Δεκ
30

Εκπέμπουν SOS οι παραμεθόριες περιοχές
Εκτύπωση

 

Στην κατάληψη του Γυμνασίου και του Λυκείου Δελβινακίου, που συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο, προχώρησαν οι μαθητές των λυκειακών τάξεων καθώς αντιδρούν στο σχεδιασμό του υπουργείου Παδείας που προβλέπει την συγχώνευσή τους με το Λύκειο Δολιανών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος