Ιουν
25

Γ. Χριστοβασίλης: «Ουδέποτε ασχολήθηκα με το παρασκήνιο»
Εκτύπωση

Σοκ και δέος προκαλούν οι ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ κα περίπου ενάμιση χρόνο η πολιτεία για την εξυγίανση ενός ιδιαίτερα βρόμικου χώρου, όπου όπως αποδεικνύεται από τις τελευταίες εξελίξεις το κυρίαρχο στοιχείο ήταν η διαφθορά.

Ιουν
24

Επιτακτική ανάγκη η ολόπλευρη αντιμετώπιση των εξαρτήσεων
Εκτύπωση

Την ανάγκη για ολόκληρη και συστηματική αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, ιδιαίτερα από ναρκωτικές ουσίες, επιβάλλουν οι σημερινές οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες που οδηγούν όλο και περισσότερους νέους στη χρήση ναρκωτικών και άλλες εξαρτήσεις.

Ιουν
24

Στο Δημαρχείο Ιωαννίνων ο πεζοπόρος Γιάννης Φιλιππίδης
Εκτύπωση

Το δημαρχείο Ιωαννίνων αποτέλεσε χθες σταθμό της μεγάλης διαδρομής του πεζοπόρου Γιάννη Φιλιππίδη. Ο Γιάννης Φιλιππίδης ξεκίνησε στις 5 Μάιου από την Ορεστιάδα με σκοπό να διανύσει περπατώντας 42 νομούς της χώρας, προωθώντας τα μηνύματα της δωρεάς οργάνων και ιστών, της εθελοντικής αιμοδοσίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ιουν
24

Ζητούμενο η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά οργάνων
Εκτύπωση

Με απώτερο σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τα θέμα τα που αφορούν τις μεταμοσχεύσεις και τη δωρεά οργάνων, ο Τομέας Εθελοντισμού της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ειδική εκδήλωση.

Ιουν
24

Κάθε χρόνο και πιο ψηλά η Τράπεζα Ηπείρου
Εκτύπωση

Με σταθερά βήματα και με απώτερο σκοπό να γίνει η πρώτη τράπεζα στην Ήπειρο, η Τράπεζα Ηπείρου συνεχίζει να υλοποιεί τους στόχους της και να οριοθετεί τις επόμενες κινήσεις στην «σκακιέρα» της οικονομικής σκηνής της χώρας.

Ιουν
24

Ισχυρά χρηματοδοτικά «εργαλεία» στις αιρετές Περιφέρειες
Εκτύπωση

Στα χέρια των αιρετών Περιφερειών περνούν από 1η Ιουλίου οι τύχες των περιφερειών και των πολιτών, σύμφωνα με όσα ορίζει ο «Καλλικράτης».

Ιουν
24

Στήριξη των ανέργων με 3.000 πεντάμηνες θέσεις εργασίας
Εκτύπωση

Στήριξη των ανέργων με 3.000 πεντάμηνες θέσεις εργασίαςΈνα πολύ καλό στήριγμα βρίσκουν οι άνεργοι της Ηπείρου μέσω του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας, το οποίο ήδη προωθεί το κράτος σε 25 περιοχές της χώρας, που παρουσιάζουν πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Ιουν
23

Γκονζάλες και Τσιρίλο θέλει ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Τον παγκοσμίου φήμης διεθνή Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Κίλι Γκονζάλες επιδιώκει να αποκτήσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όπως αποδεικνύει η πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης στον 37χρονο παίκτη.

Ιουν
23

Συνέχεια στους ελέγχους σε μπαρ και καφετέριες
Εκτύπωση

Περισσότεροι από δέκα υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας πραγματοποιούν εξορμήσεις από την αρχή της εβδομάδας, προκειμένου να ελέγξουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σχετικά με τις άδειες χρήσης και κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Ιουν
23

Στα όριά τους οι αστυνομικοί υπάλληλοι
Εκτύπωση

Στα όρια της απόγνωσης, αλλά και στα όρια των αντοχών τους έχουν φτάσει οι αστυνομικοί υπάλληλοι, που βλέπουν και τους μισθούς τους να περικόπτονται για μία ακόμη φορά μέσα από το μεσοπρόθεσμο, αλλά και τις υπηρεσίες τους να οδηγούνται σε πλήρη απαξίωση από την πολιτεία.

Ιουν
23

Δεν έχει τέλος η «μάχη» ενάντια στη λαθρομετανάστευση
Εκτύπωση

Χωρίς τέλος είναι ο αγώνας που δίνουν καθημερινά αστυνομικές και λιμενικές αρχές στην ελληνική μεθόριο, με στόχο να μην εισέλθουν στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες.

Ιουν
23

Οικονομική ανάσα στα παράλια μέσω... Ιταλίας
Εκτύπωση

Μία αναπάντεχη οικονομική ανάσα παίρνουν περιοχές στα παράλια της Δυτικής Ελλάδας και κυρίως της Θεσπρωτίας, καθώς εκατοντάδες Ιταλοί εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής καταφθάνουν καθημερινά στη χώρα μας για να απολαύσουν ολιγοήμερες ή ακόμη και πολυήμερες διακοπές.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος