• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
03

Με Ντεμόλ στη Σούπερ Λίγκα
Εκτύπωση

Έδωσαν τα χέρια το βράδυ της Τρίτης ο Γ. Χριστοβασίλης και ο Στεφάν Ντεμόλ για να συνεχίσουν την μεταξύ τους συνεργασία, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο.

Μαρ
03

Σημείο τριβής η συγχώνευση δύο Γυμνασίων στα Γιάννινα
Εκτύπωση

Νέα αναστάτωση έχει προκληθεί στο χώρο της εκπαίδευσης στα Γιάννινα, μετά την δημοσιοποίηση της πρότασης για συγχώνευση δύο Γυμνασίων της πόλης, του 6ου και 7ου, που βρίσκονται στην Κιάφα.

Μαρ
03

«Μάχη» με το χρόνο δίνουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ
Εκτύπωση

Δύο ασθενοφόρα σε συσκευασία… τσέπης απέκτησε εδώ και δύο περίπου μήνες η τοπική υπηρεσία του ΕΚΑΒ.  Πρόκειται για δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού, που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της πόλης, με στόχο να φτάνουν γρηγορότερα από τα ασθενοφόρα στα έκτακτα περιστατικά για τα οποία υπάρχουν κλήσεις στο ΕΚΑΒ.

Μαρ
03

Σπάει κάθε ρεκόρ η τιμή της αμόλυβδης
Εκτύπωση

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η τιμή της αμόλυβδης, που ανεβαίνει με ρυθμό 0,5 λεπτό την ημέρα και διαμορφώθηκε χθες στο 1,651 ευρώ το λίτρο για το Νομό Ιωαννίνων με κάποιους όμως Νομούς της Ηπείρου να παρουσιάζουν ακόμη υψηλότερη τιμή πώλησης.

Μαρ
02

Μειωμένο ωράριο για το κοινό στο γραφείο διαθηκών
Εκτύπωση

Σε περιορισμό του ωραρίου εξυπηρέτησης κοινού στο γραφείου διαθηκών του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων προχωρά από σήμερα, 3 Μαρτίου, η αρμόδια υπηρεσία, μετά από απόφαση που  υπογράφει η Πρόεδρος Πρωτοδικών Αναστασία Λάγκα.

Μαρ
02

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

Εντός διμήνου αναμένεται να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν προσωρινά διόδια σε αρκετά τμήματα της Εγνατίας Οδού.

Μαρ
02

Όλα δείχνουν συμφωνία Ντεμόλ - Χριστοβασίλη
Εκτύπωση

Στον πάγκο του ΠΑΣ θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, και την επόμενη χρονιά ο Βέλγος τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος αργά χθες το απόγευμα είχε προγραμματίσει να συναντήσει στην Αθήνα, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη.

Μαρ
02

Αναζητούν σωσίβιο για την αγορά καυσίμων
Εκτύπωση

Την άμεση μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα ζητά από την πολιτεία η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος για να διευκολυνθεί η αγορά των καυσίμων που τις τελευταίες εβδομάδες πλήττεται από τα γεγονότα στη Λιβύη και σε άλλες γειτονικές της χώρες.

Μαρ
02

Με εμπόδια η άσκηση πυρασφάλειας στο Χατζηκώστα
Εκτύπωση

Πυροσβέστες προσπαθούν με κάθε μέσο να διασώσουν ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» και να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που βρίσκονται στο εσωτερικό του νοσοκομείου και κινδυνεύουν.

Μαρ
02

Σκληρό πόκερ η εκλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη
Εκτύπωση

 

Οι παρασκηνιακές επαφές και προφανώς και οι αποφάσεις που θα λάβει το υπουργείο Εσωτερικών για όλες τις Περιφέρειες της χώρας, που δεν έχουν ακόμη εκλέξει τον Συμπαραστάτη του Πολίτη, θα δώσουν τη λύση στο θέμα που αναδείχθηκε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.

Μαρ
02

Πράξη η αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων
Εκτύπωση

Στην αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Δημοσίου προχωρούν οι φαρμακοποιοί των Ιωαννίνων ως ύστατο τρόπο αντίδρασης στην πολύμηνη καθυστέρηση πληρωμής τους από τον ΟΠΑΔ.

Μαρ
01

Μικροδιαφωνίες για την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων
Εκτύπωση

Η σύσταση δύο θεματικών επιτροπών απασχόλησε χθες το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, σε μία συνεδρίαση που άρχισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος