• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
09

Ανταλλαγή πυρών από δημοτική αρχή και αντιπολίτευση
Εκτύπωση

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν για μία ακόμη φορά η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» και η δημοτική αρχή Ιωαννίνων, με αφορμή μακροσκελή ανακοίνωση της παράταξης Γκόντα, μέσα από την οποία ασκείται δριμεία κριτική σε βάρος του Φίλιππα Φίλιου και των συνεργατών του για μια σειρά από συγκεκριμένα ζητήματα.

Απρ
09

Από τα Γιάννινα η εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας
Εκτύπωση

«Πρωταγωνιστικό» ρόλο στον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, που επιστρέφει δυναμικά και υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους ποδηλάτες υψηλού επιπέδου που συμμετέχουν, αλλά και στους θεατές, έχει η πόλη των Ιωαννίνων, αλλά και γενικότερα η Ήπειρος.

Απρ
08

Οι αντιδράσεις φέρνουν νέες αλλαγές
Εκτύπωση

 

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αλλαγών στην αρχική πρόταση συγχωνεύσεων των σχολικών μονάδων της Ηπείρου, μετά την τροποποιητική πρόταση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Απρ
08

Στη δίνη της κρίσης και οι μηχανικοί του Δημοσίου
Εκτύπωση

 

Απολογιστικό χαρακτήρα είχε η χθεσινή γενική συνέλευση του παραρτήματος Ηπείρου, Κέρκυρας και Ιονίων Νήσων της ΕΜΔΥΔΑΣ, παρουσία και μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Μηχανικών του Δημόσιου Τομέα.

Απρ
08

Προετοιμάζουν το έδαφος ενόψει ΕΣΠΑ
Εκτύπωση

Τριήμερη επίσκεψη στην Ήπειρο πραγματοποιεί η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, μακριά ωστόσο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Απρ
08

Έφυγαν σαν κύριοι με 45.000 ευρώ
Εκτύπωση

Έναν ψηλό, μεσήλικα γεροδεμένο και έναν μικροκαμωμένο άνδρα, πιθανόν όμως και άλλους δύο συνεργούς, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της πόλης, ως δράστες της ληστείας που έγινε χθες λίγο πριν τις 9 το πρωί στο υποκατάστημα της Αγροτικής στην Καλούτσανη.

Απρ
07

Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με... φόντο τους απλήρωτους εργαζόμενους
Εκτύπωση

Έκτακτο επίδομα 1100 ευρώ στους απλήρωτους εργαζόμενους που πλήττονται από την κρίση θα ζητήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου από το Υπουργείο Εργασίας, μετά από αίτημα των μελών του ΠΑΜΕ και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Απρ
07

Έρχονται «καμπάνες» για ρύπανση και κατάληψη κοινόχρηστων χώρων
Εκτύπωση

Καθαριότητα και «απελευθέρωση» των παράνομα κατειλημμένων κοινόχρηστων χώρων αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ιωαννιτών, που προειδοποιεί με αυστηρά πρόστιμα τους παραβάτες.

Απρ
07

Νέες διαβεβαιώσεις για το μέλλον της Ιόνιας Οδού
Εκτύπωση

Στασιμότητα εξακολουθεί να υπάρχει γύρω από τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Ήπειρο, κάτι που προέκυψε και μετά την συνάντηση βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ με εκπροσώπους πέντε Υπουργείων της κυβέρνησης, συνάντηση που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης.

Απρ
07

Σε ελληνικά χέρια, εντός εβδομάδας, οι κλεμμένες εικόνες
Εκτύπωση

Μπροστά στην εικόνα της Γέννησης του Χριστού, που εκλάπη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνος του Βίκου και η οποία πωλούνταν από την Temple Gallery του Λονδίνου, μία καθολική καλόγρια, η Wendy Becket, εξηγεί το νόημα των Χριστουγέννων, παρουσιάζοντας τη θεματολογία και τις λεπτομέρειες της εικόνας!

Απρ
07

Βουνό τα προβλήματα για την αυτοδιοίκηση
Εκτύπωση

Με την έγκριση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έργων για το 2011 ολοκληρώθηκε χθες στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων το πρώτο τρίμηνο της περιόδου του «Καλλικράτη» στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Απρ
06

Στην τελική ευθεία για την «απόσυρση» νοσοκομείων
Εκτύπωση

Στα χέρια του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου βρίσκεται πρόταση ειδικών για την «απόσυρση» των παλιών νοσοκομείων και τη δημιουργία νέων σύγχρονων υποδομών που θα καταφέρουν σε μικρό βάθος χρόνου να τονώσουν τα δημόσια ταμεία κατά τουλάχιστον 40 εκ. ευρώ ετησίως.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος