Ιουν
28

Στο στόχαστρο επιτήδειων το αντλιοστάσιο Ροδοτοπίου
Εκτύπωση

Πριν καλά – καλά τεθεί και πάλι σε λειτουργία το αντλιοστάσιο Ροδοτοπίου, το οποίο είχαν «αδειάσει» πριν λίγο καιρό, διαρρήκτες, έγινε και πάλι στόχος επιτήδειων που μέρα μεσημέρι, έκλεψαν για δεύτερη φορά καλώδια χαλκού, σε μικρότερη ποσότητα όμως από την πρώτη φορά που είχε γίνει στις 27 Απριλίου.

Ιουν
25

Απαραίτητη η γνώση των προβλημάτων του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου
Εκτύπωση

Η δεύτερη κατά σειρά σύσκεψη για την καταγραφή προβλημάτων και προτάσεων, με σκοπό την κατάρτιση, από την Περιφέρεια Ηπείρου,  ολοκληρωμένου σχεδίου στον τομέα Μεταφορών & Επικοινωνιών, πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Ιουν
25

Από τα 16 στα ναρκωτικά και το αλκοόλ
Εκτύπωση

Κοινωνική αλληλεγγύη είναι η λύση για τα αυξανόμενα φαινόμενα χρήσης ναρκωτικών και εξάρτησης από το αλκοόλ και το τζόγο, που επιδεινώνονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ιουν
25

Απαντούν στο μεσοπρόθεσμο με 48ωρη απεργία
Εκτύπωση

Απάντηση στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που επιφέρει νέα μέτρα για τους πολίτες, δίνουν οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με 48ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Ιουν
25

ΠΑΣ - Και το όνομα αυτού Άντι Λίλα
Εκτύπωση

Στη σκιά των εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απαντά όχι μόνο με τη δήλωση του μεγαλομετόχου Γιώργου Χριστοβασίλη, πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση αυτή, αλλά και με την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ιουν
25

Γ. Χριστοβασίλης: «Ουδέποτε ασχολήθηκα με το παρασκήνιο»
Εκτύπωση

Σοκ και δέος προκαλούν οι ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ κα περίπου ενάμιση χρόνο η πολιτεία για την εξυγίανση ενός ιδιαίτερα βρόμικου χώρου, όπου όπως αποδεικνύεται από τις τελευταίες εξελίξεις το κυρίαρχο στοιχείο ήταν η διαφθορά.

Ιουν
24

Επιτακτική ανάγκη η ολόπλευρη αντιμετώπιση των εξαρτήσεων
Εκτύπωση

Την ανάγκη για ολόκληρη και συστηματική αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, ιδιαίτερα από ναρκωτικές ουσίες, επιβάλλουν οι σημερινές οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες που οδηγούν όλο και περισσότερους νέους στη χρήση ναρκωτικών και άλλες εξαρτήσεις.

Ιουν
24

Στο Δημαρχείο Ιωαννίνων ο πεζοπόρος Γιάννης Φιλιππίδης
Εκτύπωση

Το δημαρχείο Ιωαννίνων αποτέλεσε χθες σταθμό της μεγάλης διαδρομής του πεζοπόρου Γιάννη Φιλιππίδη. Ο Γιάννης Φιλιππίδης ξεκίνησε στις 5 Μάιου από την Ορεστιάδα με σκοπό να διανύσει περπατώντας 42 νομούς της χώρας, προωθώντας τα μηνύματα της δωρεάς οργάνων και ιστών, της εθελοντικής αιμοδοσίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ιουν
24

Ζητούμενο η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά οργάνων
Εκτύπωση

Με απώτερο σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τα θέμα τα που αφορούν τις μεταμοσχεύσεις και τη δωρεά οργάνων, ο Τομέας Εθελοντισμού της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ειδική εκδήλωση.

Ιουν
24

Κάθε χρόνο και πιο ψηλά η Τράπεζα Ηπείρου
Εκτύπωση

Με σταθερά βήματα και με απώτερο σκοπό να γίνει η πρώτη τράπεζα στην Ήπειρο, η Τράπεζα Ηπείρου συνεχίζει να υλοποιεί τους στόχους της και να οριοθετεί τις επόμενες κινήσεις στην «σκακιέρα» της οικονομικής σκηνής της χώρας.

Ιουν
24

Ισχυρά χρηματοδοτικά «εργαλεία» στις αιρετές Περιφέρειες
Εκτύπωση

Στα χέρια των αιρετών Περιφερειών περνούν από 1η Ιουλίου οι τύχες των περιφερειών και των πολιτών, σύμφωνα με όσα ορίζει ο «Καλλικράτης».

Ιουν
24

Στήριξη των ανέργων με 3.000 πεντάμηνες θέσεις εργασίας
Εκτύπωση

Στήριξη των ανέργων με 3.000 πεντάμηνες θέσεις εργασίαςΈνα πολύ καλό στήριγμα βρίσκουν οι άνεργοι της Ηπείρου μέσω του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας, το οποίο ήδη προωθεί το κράτος σε 25 περιοχές της χώρας, που παρουσιάζουν πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος