Ιουν
03

Δείχνουν το δρόμο για την αποκατάσταση της ΟΑΣΗΣ
Εκτύπωση

Πρόταση αναβίωσης και αποκατάστασης της ΟΑΣΗΣ, χωρίς «επαχθείς» όρους, προσφέρουν στο Δήμο Ιωαννιτών και την αρμόδια Δημοτική Αναπτυξιακή Εταιρεία Ακινήτων, οι «Πολίτες για την ΟΑΣΗ».

Ιουν
03

Στο μικροσκόπιο όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις αναφορικά με τις μεταγραφές που θα αρχίσει να κάνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ιουν
03

Πόρτα στην αναζήτηση της ιστορίας των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Μία μικρή, αλλά σημαντική πόρτα στην αναζήτηση της ιστορίας των Ιωαννίνων και πτυχών της, που παραμένουν άγνωστες μέχρι σήμερα, άνοιξε η επίσκεψη μίας ομάδας Τουρκογιαννιωτών πριν από ένα χρόνο στα Γιάννινα.

Ιουν
03

Υποδομές και προβολή για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος
Εκτύπωση

Εκτενή συζήτηση, αλλά πλήρη ασυμφωνία των παρατάξεων του περιφερειακού συμβουλίου, περιελάμβανε η συζήτηση για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ηπείρου, με βάση το βραχυπρόθεσμο σχέδιο που παρουσίασε η περιφερειακή αρχή κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης.

Ιουν
03

Μόνο με διαφανείς διαδικασίες η πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ
Εκτύπωση

Τη χρονική στιγμή κατά την οποία η Αγροτική Τράπεζα θα προχωρήσει το πρόγραμμα απεμπλοκής της από την «ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ», θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας, αναφέρεται σε έγγραφο της ATEbank που διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από σχετική ερώτηση των ανεξάρτητων βουλευτών Θανάση Λεβέντη, Νίκου Τσούκαλη και Γρηγόρη Ψαριανού.

Ιουν
02

Σε αναζήτηση χρηματοδότησης για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Εκτύπωση

Σε αναζήτηση χρηματοδότησης για συμμετοχή σε επενδύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στα όρια του δήμου Ζίτσας βρίσκεται η δημοτική αρχή.

Ιουν
02

Δίχτυα στη Μεγαλόνησο από τον ΠΑΣ
Εκτύπωση

Την ευκαιρία να συζητήσουν για τους μεταγραφικούς στόχους που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ, είχαν χθες το απόγευμα Ντεμόλ και Αγγελής που επρόκειτο να συναντηθούν στο Βέλγιο.

Ιουν
02

Κοινωνικό δίλημμα στη Θεσπρωτία με φόντο τους μετανάστες
Εκτύπωση

Τη δέσμευση της πολιτείας προς τους φορείς της Ηγουμενίτσας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξαλειφθεί πλήρως η εικόνα με τα δεκάδες παραπήγματα που οι μετανάστες έχουν φτιάξει στο βουνό δίπλα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, έδωσε χθες από τη θεσπρωτική πρωτεύουσα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Ιουν
02

ΧΥΤΥ - Πρόσω ολοταχώς για το λατομείο Εγνατίας
Εκτύπωση

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η χωροθέτηση της μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Ήπειρο καθώς στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επίβλεψης και παραλαβής της μελέτης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας τα μέλη της Επιτροπής μετά από ομόφωνες αποφάσεις ζήτησαν από τον ανάδοχο μελετητή, εντός των επόμενων 15 ημερών, να ολοκληρώσει το φάκελο της Προμελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, με προτεινόμενη θέση χωροθέτησης  το Λατομείο Εγνατίας στο Δήμο Δωδώνης.

Ιουν
02

Πρακτική άσκηση και ιστορική γνώση για νεαρούς Γερμανούς
Εκτύπωση

Πρακτική άσκηση και ιστορική γνώση συνδυάζουν οι περίπου δέκα Γερμανοί τεχνίτες που τις τελευταίες ημέρες μένουν στους Λιγκιάδες και πραγματοποιούν εργασίες στο πολιτιστικό κέντρο της κοινότητας.

Ιουν
01

Μειώθηκε η κατανάλωση καπνού, αλλά δεν αρκεί
Εκτύπωση

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου τίθεται στο επίκεντρο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ενάντια στο κάπνισμα που έχει οριστεί η 31 Μαΐου.

Ιουν
01

Στο φουλ οι μηχανές των ΔΟΥ της Ηπείρου
Εκτύπωση

Την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία που είχαν το 2010 φαίνεται πως ακολουθούν και το 2011 οι οικονομικές υπηρεσίες της Ηπείρου και κυρίως η Α’ και Β΄ΔΟΥ Ιωαννίνων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος