Μαρ
15

Κινητοποίηση πρωτότυπη και... πολύχρωμη
Εκτύπωση

Δυναμική και …πολύχρωμη από τα μπαλόνια που γέμισαν τον ουρανό των Ιωαννίνων ήταν η πρώτη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην πόλη από τον κλάδο των ιδιοκτητών καφέ, μπαρ, εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων του δήμου Ιωαννιτών, με τους επιχειρηματίες να εκφράζουν σύσσωμοι την αντίδρασή τους στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Μαρ
15

Συρρικνώνεται ο σχολικός χάρτης της Ηπείρου
Εκτύπωση

Συρρικνώνεται ο «σχολικός χάρτης» που θα μετρά από την νέα χρονιά σχεδόν 2000 λιγότερα σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια, προκαλώντας ήδη αντιδράσεις και κινητοποιήσεις στο χώρο της εκπαίδευσης.

Μαρ
15

Η οργανωμένη δουλειά έφερε αποτελέσματα για τη Β' ΔΟΥ Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Απόρροια της οργανωμένης δουλειάς είναι η δεύτερη  θέση που κατέλαβε η τοπική εφορία στην εσωτερική αξιολόγηση για την συγκέντρωση εσόδων, σύμφωνα με τον διευθυντή της Β΄ΔΟΥ Ιωαννίνων Αλέξανδρο Φαρμάκη.

Μαρ
15

Κερδίζει υποστηρικτές το ποδήλατο
Εκτύπωση

Με σύμμαχο τον καλό καιρό δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου συμμετείχαν στον ποδηλατικό Γύρο της Λίμνης Παμβώτιδας που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά το πρωί της Κυριακής  ο Όμιλος Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων.

Μαρ
15

Δεν πείθουν οι κυβερνητικές υποσχέσεις για έργα
Εκτύπωση

Χωρίς ουσιαστικές… ειδήσεις αποχώρησε από την Ήπειρο ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης που το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε την περιοχή.

Μαρ
12

Επανεκκίνηση της Ιόνιας Οδού υπόσχεται η κυβέρνηση
Εκτύπωση

Μπροστά παίρνουν και πάλι οι μηχανές της Ιόνιας οδού από τα τέλη Μαρτίου, ή το αργότερο στις αρχές Απριλίου, σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών και αφού προηγουμένως ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί  εδώ και περίπου δύο μήνες και είχαν οδηγήσει στο να σταματήσουν οι εργασίες σε πολλά τμήματα του κλειστού αυτοκινητόδρομου.

Μαρ
12

Με σοβαρότητα δε θα έχει πρόβλημα
Εκτύπωση

Ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα φιλοδοξεί να κάνει αύριο το μεσημέρι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο την ουραγό Καλλιθέα.

Μαρ
12

Λουκέτο σε καφέ - μπαρ για να καταργηθεί ο αντικαπνιστικός νόμος
Εκτύπωση

Στους δρόμους βγαίνουν οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι καφέ, μπαρ, εστιατορίων, κέντρων διασκέδασης και συναφών επαγγελμάτων του Δήμου Ιωαννιτών, διεκδικώντας την άμεση κατάργηση του αντικαπνιστικού νόμου. Την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Μαρτίου, τα μέλη του τοπικού σωματείου θα κλείσουν τα καταστήματά τους για ένα 24ωρο, διεκδικώντας την άμεση παρέμβαση της πολιτείας για τον αντικαπνιστικό νόμο, αλλά και την κατάργηση του δημοτικού φόρου, τη μείωση του ΦΠΑ και την παράταση του ωραρίου μουσικής.

Μαρ
12

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

Για όλους και για όλα μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στο Ioannina TV, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος. Ο κ. Φίλιος εκτός από το ζήτημα των συμβασιούχων αναφέρθηκε στο θέμα του στρατοπέδου Βελισσαρίου, σχολίασε την οικονομική κατάσταση του δήμου, μίλησε για το κυκλοφοριακό, για το ρυθμιστικό και για αρκετά άλλα ζητήματα.

Μαρ
12

Έτος προετοιμασίας το 2011 για το δήμο Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Την πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στο ITV και στον Βλάση Ντόκα, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, που αναφέρθηκε σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δημαρχείου, με πρώτο και κύριο φυσικά τις εξελίξεις, αναφορικά με την κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου από το ΠΑΜΕ και μερίδα των εργαζομένων στην πρώην ΑΔΕΙ.

Μαρ
12

Οργανωτικός πυρετός στο δήμο Κόνιτσας
Εκτύπωση

Στα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα αναμένεται να αναζητήσουν πόρους για την υλοποίηση δράσεων πολλοί νέοι Δήμοι, για να αντιμετωπίσουν τους περιορισμένους πόρους που έφερε ο «Καλλικράτης».

Μαρ
11

Ψυχορραγεί η κοινωνική πρόνοια
Εκτύπωση

Σοβαρά πλήγματα στην κοινωνική πρόνοια και την υγειονομική περίθαλψη δεκάδων πολιτών προκαλούν οι πολύμηνες καθυστερήσεις πληρωμών από τον ΟΠΑΔ για υπηρεσίες υγείας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος