Φεβ
10

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ…
Δύο περίπου χρόνια πίσω βρίσκονται τα μεγάλα οδικά έργα όπως η Ιόνια οδός, σύμφωνα με το κράτος, αλλά κανείς μέχρι σήμερα από τους καθ’ ύλη αρμόδιους δεν μας είπε με βεβαιότητα πως το έργο αυτό που τόσο πολύ θα βοηθήσει την Ήπειρο, στην προσπάθεια για ανάπτυξη, θα ολοκληρωθεί.

Φεβ
10

Αναζητούν σωσίβιο στην απόσυρση
Εκτύπωση

 

Σε «ελεύθερη πτώση» συνεχίζει να βρίσκεται η αγορά αυτοκινήτου και τον Ιανουάριο του 2011, ακολουθώντας την αρνητική πορεία που παρουσίασε ολόκληρο το 2010.

Φεβ
09

Ζητούμενο η ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς
Εκτύπωση

Την απόφαση να αναβληθούν οι προγραμματισμένες για τον επόμενο μήνα εκλογές στα Επιμελητήρια όλης της χώρας έλαβε η Κεντρική Ένωση των Επιμελητηρίων στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Φεβ
09

Ανατροπή για το καλό του τόπου
Εκτύπωση

 

Μία συζήτηση που είχε ως κύριο χαρακτηριστικό της τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ της περιφερειακής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης, διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο περιφερειακό συμβούλιο, που συζήτησε το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη λίμνη Παμβώτιδα.

Φεβ
09

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση


ΑΝΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Φεβ
09

Έχει περιθώρια απωλειών ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Όσο κι αν κανείς δεν το παραδέχεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι μπορεί να παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον δηλαδή, παιχνίδια άλλων ομάδων του πρωταθλήματος στο οποίο παίρνει μέρος και η ομάδα του, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ περίμεναν με σχετική αγωνία την ολοκλήρωση του αγώνα της Δευτέρας μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του Διαγόρα.

Φεβ
09

Έσπασαν κάθε ρεκόρ κλοπές και διαρρήξεις
Εκτύπωση

Ραγδαία αύξηση παρουσίασαν το 2010 αδικήματα που ενδεχομένως να σχετίζονται και με την οικονομική κρίση, όπως για παράδειγμα οι κλοπές και διαρρήξεις κυρίως τη νύχτα σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Φεβ
09

13 χρόνια ζωής για το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής
Εκτύπωση

13 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, έχοντας να παρουσιάσει σημαντικό και πλούσιο εκπαιδευτικό, ερευνητικό και ιατροκοινωνικό έργο.
Το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας εγκαθιδρύθηκε νομοθετικά το 1998 με αντικείμενο δραστηριότητας τη διερεύνηση  και την εγκληματολογική προσέγγιση περιστατικών με νομικό ενδιαφέρον και φυσικά για τις διδακτικές και ερευνητικές ανάγκες στο συγκεκριμένο  επιστημονικό αντικείμενο.

Φεβ
05

Στα όριά τους λειτουργούν οι υπηρεσίες της ΕΛ. ΑΣ.
Εκτύπωση

Καίρια ζητήματα των αστυνομικών υπαλλήλων, όπως οι απολαβές, το Μετοχικό Ταμείο Στρατού και οι περικοπές στις δαπάνες, απασχόλησαν το 1ο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 2 και 3 Φεβρουαρίου.

Φεβ
05

Μόνο το ηλεκτροσόκ σώζει την υγεία
Εκτύπωση

«Απεργιακός πυρετός» χτύπησε τον χώρο της Υγείας και από τις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας οι πολίτες θα δυσκολευθούν πολύ να εξυπηρετηθούν τόσο στα δημόσια νοσοκομεία όσο και στα ιδιωτικά ιατρεία.

Φεβ
05

Ποδαρικό με λουκέτο σε καφετέριες και μπαρ
Εκτύπωση

Σε δεκαήμερο κλείσιμο 22 καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος προχωρά η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που για πρώτη φορά συνεδρίασε χθες, παρουσία των αντιδημάρχων Δ. Θεμελή και Β. Τσίλη, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων Θ. Μέμου και της Διεύθυνσης Καταστημάτων του Δήμου Ιωαννιτών.

Φεβ
05

Επιστροφή στις νίκες επιζητά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝ
Εκτύπωση

Έχοντας στο μυαλό τους όχι μόνο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οι παίκτες του ΠΑΣ υποδέχονται σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Εθνικό Στάδιο τον Αγροτικό Αστέρα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος