Μαϊ
21

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ - Στο «φως» οι 32 διοικητές στις δομές φιλοξενίας προσφύγων
Εκτύπωση

Ο Χρ. Μουσαφίρης αναλαμβάνει τη θέση του Διοικητή στον Κατσικά

Μαϊ
21

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - Με τη… βούλα το Πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο της Ζωσιμαίας
Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση του Σχολείου, με «ευρύτατη και γόνιμη», σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ), συμμετοχή πολιτών και φορέων, ενώ συνεχίζονται και οι δια ζώσης και εξ αποστάσεως συζητήσεις της ηγεσίας του για το νομοσχέδιο με εμπλεκόμενους φορείς.

Μαϊ
21

ΟΔΟΣ ΝΙΑΡΧΟΥ - Προ των πυλών τα έργα και στις απαλλοτριωμένες ιδιοκτησίες
Εκτύπωση

Το έργο της κατασκευής της οδού Νιάρχου ξεκίνησε από τον κόμβο στο Στρατόπεδο Βελισσαρίου και σύμφωνα με

χθεσινή, επίσημη, ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, τις επόμενες ημέρες, η ανάδοχος εταιρία θα επέμβει και σε απαλλοτριωμένες παρόδιες εκτάσεις.

Μαϊ
21

ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - Αναβαθμίστηκε και… επαναλειτουργεί από Δευτέρα
Εκτύπωση

Η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, κάνει γνωστό πως έπειτα από χρονικό διάστημα σχεδόν 2 μηνών, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο πρόκειται να λειτουργήσει ξανά τη Δευτέρα 25 Μαΐου ακολουθώντας ωστόσο όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ορισθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΟΚ.

Μαϊ
20

ΤΕΕ/ ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Στο προσκήνιο η πρόταση του για το Πάρκο Πυρσινέλλα
Εκτύπωση

Τη δική του πρόταση για την ανάπλαση του Πάρκου Πυρσινέλλα, κατέθεσε στο πλαίσιο της ανοικτής διαβούλευσης το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Τμήμα Ηπείρου.

Μαϊ
20

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - Έκκληση να σταματήσει η αλόγιστη χρήση νερού
Εκτύπωση

Η υπερκατανάλωση και αλόγιστη χρήση νερού έχουν ως αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να παρατηρηθούν σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση οικισμών σε πολλές κοινότητες του Δήμου Ζίτσας κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Μαϊ
20

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Η πόλη τιμά τους αγώνες του Ποντιακού Ελληνισμού
Εκτύπωση

Μ. Ελισάφ: «Τιμούμε, θυμόμαστε και οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε τον αγώνα

Μαϊ
20

Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ - «Πλέγμα» εργασιών για την ανάδειξη του Ναού
Εκτύπωση

Τις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν το διάστημα της καραντίνας για την πανδημία στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην πόλη των Ιωαννίνων, ανέδειξε χθες, εκτενές ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Ioannina TV.

Μαϊ
20

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - Η Αυτοδιοίκηση στην «πρώτη γραμμή» της μάχης
Εκτύπωση

Λύσεις και σημαντική βοήθεια έδωσαν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες, της ΚΕΔΕ και όλων των δήμων της χώρας και της Ηπείρου, στην καθημερινότητα πολιτών και επιχειρήσεων, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης

Μαϊ
19

ΣΧΟΛΕΙΑ - Στα θρανία με συμμετοχή και προστασία
Εκτύπωση

Ομαλά κύλησε η πρώτη ημέρα επιστροφής των μαθητών του Γυμνασίου και των Α’ και Β’ τάξεων του Λυκείου στα θρανία, έπειτα από απουσία δύο και πλέον μηνών.

Μαϊ
19

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Χωρίς τέλος η αντιπαράθεση για τον οδοφωτισμό
Εκτύπωση

Απαντήσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση από τη Δημοτική Αρχή προς την Τ. Καλογιάννη και… νέα απάντηση της επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» - Νέες ανακοινώσεις σε βάρος του Δήμου, από παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Μαϊ
19

ΕΣΤΙΑΣΗ - Εντατικές εργασίες και… αστερίσκοι πριν το άνοιγμα
Εκτύπωση

Στο «φως» οι κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, που ανοίγουν και πάλι από τη Δευτέρα – Προβληματισμός στους επιχειρηματίες της πόλης για τα τραπεζοκαθίσματα, αλλά και για την οικονομική στήριξη του κλάδου

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος