• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
24

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Έκκληση του Δημάρχου για να μείνουμε σπίτι
Εκτύπωση

Την ανάγκη τήρησης όλων των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού επισημαίνει με δήλωσή του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

 

Ο Δήμαρχος απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής μας να παραμένουν στο σπίτι τους αποφεύγοντας τις συναθροίσεις στους κοινόχρηστους χώρους.

Μαρ
20

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Αναμόρφωση προϋπολογισμού με νέα έργα και δράσεις
Εκτύπωση

Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία του προϋπολογισμού, το χρηματικό υπόλοιπο στις 31 Δεκεμβρίου 2019 διαμορφώθηκε στο ποσό των 23,5 εκατομμυρίων ευρώ

 

Τη δεύτερη αναμόρφωση του προϋπολογισμού ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, στην δια περιφοράς συνεδρίαση της Τετάρτης. Η αναμόρφωση έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία από το κλείσιμο του ταμείου του 2019.

Μαρ
20

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Εθελοντική αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία
Εκτύπωση

H Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» διοργανώνει από σήμερα Παρασκευή και από τις 9.00 π.μ. μέχρι 3.00 μ.μ., εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο κοντέινερ που έχει τοποθετηθεί γι’ αυτό το σκοπό έξω από το Διοικητήριο της Περιφέρειας στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων.

Μαρ
20

ΗΠΕΙΡΟΣ - Η «ακτινογραφία» της εξέλιξης του κορωνοϊού
Εκτύπωση

Ποια η εξέλιξη των κρουσμάτων στα νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας – Αναγκαία η ενίσχυση με προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με την ΕΙΝΗ

Μαρ
20

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - Πήρε την… κατηφόρα η τιμή της βενζίνης
Εκτύπωση

Συνεχώς και πιο… κάτω πηγαίνει τις τελευταίες ημέρες η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου, τη στιγμή ωστόσο, που και στο νομό Ιωαννίνων, όπως και σε όλη τη χώρα, έχει μειωθεί και η κατανάλωση, καθώς λόγω κορωνοϊού, έχουν περιοριστεί, οι μετακινήσεις των πολιτών, που μένουν στο σπίτι τους έως ότου τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση και επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Μαρ
20

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - «Λουκέτο» σε όλα τα ξενοδοχεία μέχρι τέλη Απριλίου
Εκτύπωση

Υποχρεωτική η λειτουργία ενός ξενοδοχείου ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας – Μεγάλο το πλήγμα για τον τουρισμό, κίνδυνος να χαθεί η σεζόν

Το κλείσιμο όλων των ξενοδοχείων πόλης (12μηνης λειτουργίας) ως τα τέλη Απριλίου ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού.

Μαρ
20

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ - Ενισχύει τις υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας
Εκτύπωση

Ο Δήμος Δωδώνης στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού, εντατικοποιεί τις υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινότητας σε συνεργασία με τις δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σύμφωνα με την εγκύκλιο, που απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών, με ενέργειες οι οποίες συνίστανται στα εξής:

Μαρ
20

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - «Θωρακίζει» τη μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες
Εκτύπωση

Στην ενίσχυση των υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας προχωρά ο Δήμος Ζίτσας, όπως προβλέπει η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών με στόχο να εξυπηρετηθούν στο μέτρο του δυνατού ευπαθείς ομάδες πολιτών κατά το χρονικό διάστημα που εφαρμόζονται τα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορωναϊού.

Μαρ
20

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - Οι γονείς αγωνιούν για την ψυχική υγεία των παιδιών τους
Εκτύπωση

Την αγωνία τους για το πώς θα διαμορφώσουν τη σχέση τους με τα παιδιά τους, στην εποχή του κορωνοϊού και του εγκλεισμού στο σπίτι, εκφράζουν οι γονείς που καλούν στην τηλεφωνική γραμμή βοήθειας 11525 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Μαρ
20

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - Υποστήριξη δημοτών που έχουν ανάγκη
Εκτύπωση

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, λαμβάνοντας υπόψη την Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εσωτερικών, ξεκίνησε την καταγραφή των κατοίκων του Δήμου Ηγουμενίτσας, που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές ανάγκες κατά δήλωση τους, που είναι άποροι και οικονομικά αδύναμοι, που δεν υπάρχει οικείο περιβάλλον που να μπορεί να τους εξυπηρετήσει.

Μαρ
20

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστάσεις για τη λοίμωξη από Covid-19 σε ασθενείς με καρδιολογικά νοσήματα
Εκτύπωση

Όπως γνωρίζετε ο ΠΟΥ χαρακτήρισε ως πανδημία τη μόλυνση από το ιό SARS - COV-2 που προκαλεί την ασθένεια Covid- 19 με εκδηλώσεις κυρίως από το αναπνευστικό.

Μαρ
18

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Ο κίνδυνος θα γιγαντωθεί το επόμενο δίμηνο, έρχονται νέοι περιορισμοί
Εκτύπωση

Ο Πρωθυπουργός έστειλε χθες μήνυμα αποφασιστικότητας και ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού σε όλα τα μέτωπα και κυρίως στη θωράκιση της δημόσιας υγείας, στην προστασία των πολιτών και στη στήριξη της οικονομίας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων

 

Με τη φράση «είμαστε σε πόλεμο», ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, στους πολίτες, με μήνυμά του για τον κορωνοϊό. Ο ίδιος, άλλωστε, σε δραματικούς τόνους, μίλησε για γιγάντωση του κινδύνου το επόμενο δίμηνο προαναγγέλλοντας νέους περιορισμούς.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος