• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
18

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ο κλήρος και οι πιστοί να εφαρμόσουν την απόφαση του κράτους
Εκτύπωση

Ξεκάθαρη θέση αναφορικά με την απόφαση της κυβέρνησης, που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης το απόγευμα της Δευτέρας για την αναστολή της Θείας Λειτουργίας σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας, κάθε δόγματος και θρησκείας, πήρε χθες, τόσο με εγκύκλιο, όσο και με δηλώσεις του, στο Ioannina TV, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμος.

Μαρ
18

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - Πέμπτος νεκρός, κλείνουν τα σύνορα για πολίτες εκτός Ε.Ε.
Εκτύπωση

Κατά 35 αυξήθηκαν χθες τα νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στο σύνολο της χώρας σε 387 – Τι ισχύει από σήμερα Τετάρτη για το κλείσιμο επιχειρήσεων

Και νέα αύξηση κατέγραψαν τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς από προχθές μέχρι χθες προστέθηκαν 35 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νοσούντων στο σύνολο της χώρας σε 387.

Μαρ
18

...η ατάκα της ημέρας από την εφημερίδα «Ελευθερία»
Εκτύπωση

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο για την ανάπλαση του Πάρκου, αλλά και για την αναβάθμιση - επισκευή των σχολικών συγκροτημάτων

 

Προσωρινούς αναδόχους για τα έργα ανάπλασης του Πάρκου Κουραμπά- Λακκωμάτων και την αναβάθμιση επισκευή των σχολικών συγκροτημάτων ανέδειξε κατά την χθεσινή της συνεδρίαση, η οποία έγινε δια περιφοράς, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών.

Παράλληλα αποφάσισε να προχωρήσει στην δημοπράτηση δύο ακόμη σημαντικών έργων.

Μαρ
18

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Στην Πολιτική Προστασία ο συντονισμός για τον κορωνοϊό
Εκτύπωση

Σε σύσκεψη για την εφαρμογή των μέτρων τονίστηκε πως η κατάσταση στην Ήπειρο βρίσκεται σε καλό επίπεδο, ενώ επισημάνθηκε πως η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του ιού, μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν όλοι ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των επιστημόνων

 

Ενημερωτική σύσκεψη με θέμα την εφαρμογή των προληπτικών μέτρων για το κορωνοϊό έγινε χθες στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Στη σύσκεψη έγινε εκτίμηση της μέχρι σήμερα κατάστασης, συζητήθηκαν προτάσεις για συμπληρωματικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν και επισημάνθηκαν ανάγκες που απαιτούνται να καλυφθούν ως προς τη λειτουργία των νοσοκομείων και των δημόσιων δομών υγείας.

Μαρ
13

ΕΣΤΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - Κατάληψη για καλύτερη σίτιση
Εκτύπωση

Την έντονη αντίδρασή τους εξέφρασαν χθες μέλη του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Ιωαννίνων, που προχώρησαν σε κατάληψη του φοιτητικού εστιατορίου στην φοιτητική εστία στη Δομπόλη με αφορμή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και πάλι στη σίτιση, όπως όμως και στην απόλυση δύο εργαζομένων από τον ανάδοχο εργολάβο της σίτισης.

Μαρ
13

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ - Οι πρώτες απώλειες στην κίνηση λόγω κορωνοϊού
Εκτύπωση

Οι πρώτες επιπτώσεις από την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα είναι πλέον ορατές και στο Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, στο οποίο λόγω της κατακόρυφης πτώσης στην επιβατική κίνηση μετά την απόφαση για αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αποφασίστηκε η λύση 35 συμβάσεων έκτακτων εργαζομένων.

Μαρ
13

ΗΠΕΙΡΟΣ - Κανένας φάκελος μεγάλου έργου δεν έχει υποβληθεί στην Ε.Ε.
Εκτύπωση

Σταύρος Καλογιάννης: «Θετικό ότι κινούνται ορισμένα μεγάλα έργα. Λυπηρό το γεγονός ότι κανένας φάκελος δεν αφορά την Ήπειρο»

 

Για την πορεία αξιολόγησης των Φακέλων Μεγάλων Έργων (ΦΜΕ) που έχουν υποβληθεί στην Ευρ. Επιτροπή ενημέρωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τον Σταύρο Καλογιάννη, απαντώντας σε σχετική Ερώτησή του.

Μαρ
13

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Εξυπηρέτηση πολιτών στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, με απόφαση του Περιφερειάρχη, οι πολίτες από χθες, Πέμπτη, θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων:

Μαρ
13

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Μέτρα στις υπηρεσίες και έκκληση προς τους πολίτες
Εκτύπωση

Την ανάγκη να περιορίσουν οι δημότες τις συναλλαγές με τις υπηρεσίες του δήμου, τόνισε ο Δήμαρχος, Μωυσής Ελισάφ, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοιού

 

Ο Δήμος Ιωαννιτών εφαρμόζοντας τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοιού.

Μαρ
13

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Νέα μέτρα και εξετάσεις για κρούσματα κορωνοϊού
Εκτύπωση

200.000 ευρώ από την Περιφέρεια προς το Νοσοκομείο για την άμεση προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού – Ποια τα νέα μέτρα που πήρε η Διοίκηση του νοσηλευτικού Ιδρύματος

 

Σε μία προσπάθεια να περιοριστεί στο ελάχιστο, ο χρόνος που απαιτείται σήμερα από την αποστολή του δείγματος σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, μέχρι την οριστική απάντηση, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, εντός των επόμενων ημερών θα αποκτήσει τη δυνατότητα εξέτασης δειγμάτων για τον κορωνοϊό.

Μαρ
12

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ - «Ναι» στην αναστολή λειτουργίας των φροντιστηρίων
Εκτύπωση

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ιωαννίνων μετά τις ανακοινώσεις των συναρμόδιων υπουργείων και την έκτακτη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Εκπ/κων Φροντιστών Ελλάδος ανακοίνωσε χθες πως οι φροντιστές, προτάσσοντας τη δημόσια υγεία, την υγεία των μαθητών αλλά και των εργαζομένων στα φροντιστήρια, σέβονται απόλυτα την απόφαση αναστολής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και κατά συνέπεια θα κρατήσουν κλειστές τις μονάδες τους.

Μαρ
12

ΠΕΑΚΙ - Προσωρινό «λουκέτο» σε συγκεκριμένους χώρους άθλησης
Εκτύπωση

Κλειστά και τα γυμναστήρια των σχολείων, μετά από ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής – Τι προβλέπει για τους αθλητικούς χώρους η απόφαση της ΓΓΑ

 

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, σε ανακοίνωσή της και έχοντας απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης σχετικά με τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά θέτοντας και ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των αθλουμένων, των προπονητών των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας των Ιωαννίνων, ανέστειλε χθες τη λειτουργία των παρακάτω χώρων άθλησης του ΠΕΑΚΙ:

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος