• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
10

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Με δεσμεύσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου
Εκτύπωση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην ομιλία του στα Γιάννενα, δεσμεύθηκε για την ενίσχυση του τουρισμού της περιοχής, για την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα, για την υλοποίηση του άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά και για τη σύνδεση του Ε65 με την Ήπειρο –Κ. Μητσοτάκης: «Ο Αλέκος Καχριμάνης θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης Ηπείρου»

 

Οι προσωπικές του δεσμεύσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου, το εγκώμιο και τα κολακευτικά λόγια προς τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, η αναφορά του στην Τατιάνα Καλογιάννη και τα πυρά που εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα, ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά, της ομιλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τα Γιάννενα.

Μαϊ
10

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Συνάντηση Ελισάφ με τους κατοίκους της Λούτσας
Εκτύπωση

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λούτσας μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα - Νέα Εποχή», Μωυσής Ελισάφ.

 

Ο πολιτιστικός σύλλογος με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου αποφάσισε να διαθέσει την αίθουσα σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους που θα θελήσουν να επικοινωνήσουν με τους κατοίκους της περιοχής.

Μαϊ
10

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ - Πρόσω ολοταχώς για την στελέχωση και λειτουργία του
Εκτύπωση

Για την πλήρη στελέχωση του Κέντρου θα αξιοποιηθεί τακτικό προσωπικό του Νοσοκομείου καθώς και έκτακτο νέο προσωπικό, 26 ατόμων, το οποίο θα προσληφθεί για χρονικό διάστημα 24 μηνών

 

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Αλκοολικών και Χρηστών Ναρκωτικών» ή «Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης στα Ιωάννινα (ΜΣΑ)» πρόκειται να λειτουργήσει στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» μετά την ένταξη της πράξης «Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης στα Ιωάννινα» με προϋπολογισμό 1.200.693,15 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πόροι Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και της Ελλάδας.

Μαϊ
10

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - «Η μόνη χαμένη ψήφος στις εκλογές, είναι η ψήφος της αποχής»
Εκτύπωση

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της παράταξης στον Κατσικά

 

Με αναφορά στη σημασία της συμμετοχής των δημοτών στις εκλογές, λέγοντας, ότι η μόνη χαμένη ψήφος στις εκλογές, είναι η ψήφος της αποχής, η ψήφος που θα εκφράζει απογοήτευση και απόρριψη της ελπίδας, έκλεισε την ομιλία της στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ιωάννινα 2023» στον Κατσικά, η επικεφαλής, Τατιάνα Καλογιάννη.

Μαϊ
10

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - «Πράσινο φως» σε νέα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου
Εκτύπωση

Nέα έργα αποκατάστασης βατότητας και βελτίωσης του οδικού δικτύου της Ηπείρου προωθεί προς υλοποίηση η Περιφέρεια με χθεσινές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή η οποία συνεδρίασε με την Προεδρία του Περιφερειάρχη, Αλέξανδρου Καχριμάνη.
Ειδικότερα, αναδείχθηκαν οι προσωρινοί ανάδοχοι για τα έργα βελτίωσης – αποκατάστασης του οδικού δικτύου:

Μαϊ
10

«ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» - Οι οδικές υποδομές δίνουν ώθηση στη Λάκκα Σουλίου
Εκτύπωση

Αλ. Καχριμάνης: «Η κατασκευή του οδικού άξονα Τύρια – Σιστρούνι, ένα όραμα γενεών, έχει πάρει σάρκα και οστά»

 

 

Οι οδικές υποδομές που υλοποιούνται από την νυν Περιφερειακή Αρχή στην περιοχή της Λάκκας Σουλίου, αλλάζουν θεαματικά την εικόνα και τις προοπτικές της.

Μαϊ
10

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - 15 εκ. ευρώ για ολοκλήρωση υποδομών σε δεκάδες συνοικίες
Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, δεσμεύθηκε για την ολοκλήρωση έργων στις περιοχές επέκτασης του Σχεδίου Πόλης – Πολλαπλάσια επέστρεψε η εισφορά των πολιτών, με την υλοποίηση έργων, προϋπολογισμού 6,5 εκ. ευρώ

 

Στις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές του Δήμου Ιωαννιτών, στις περιοχές επεκτάσεως του Σχεδίου Πόλης, που στερούνταν για δεκαετίες βασικές υποδομές, υλοποιήθηκαν ή εξελίσσονται, 12 εργολαβίες 6,5 εκ. ευρώ.

Μαϊ
09

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Συναντήσεις με τους κατοίκους σε Μάρμαρα και Καρδαμίτσια
Εκτύπωση

Τα Μάρμαρα και τα Καρδαμίτσια επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα - Νέα Εποχή».

Μαϊ
09

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ - Οι Ευρωεκλογές δεν είναι Eurovision, ούτε Ευρωλίγκα!
Εκτύπωση

Για το στοίχημα των Ευρωεκλογών μίλησε από τα Γιάννενα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – Συνάντηση Καμίνη με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων

 

Πολιτική ομιλία στα Γιάννενα, όπου αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις και στο στοίχημα των Ευρωεκλογών, πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και μέχρι χθες δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Μαϊ
09

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ο κλασικός αθλητισμός απέκτησε τον χώρο που του αξίζει
Εκτύπωση

Μια πραγματικότητα αποτελεί εδώ και λίγους μήνες, το νέο ταρτάν του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων, ένας πραγματικά εντυπωσιακός χώρος για εκατοντάδες αθλητές του κλασικού αθλητισμού, που αξίζει στην πόλη των Ιωαννίνων και τους αθλητές του στίβου.

 

Η επίσημη τελετή των εγκαινίων του νέου ταρτάν μπορεί να συνέπεσε με την πρώτη μέρα διοργάνωσης του σχολικού πρωταθλήματος μαθητών Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, ωστόσο αποτέλεσε την αφορμή για έναν σύντομο απολογισμό από την ηγεσία της ΓΓΑ για το πραγματικά σπουδαίο έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στις υποδομές που ανήκουν στην πολιτεία.

Μαϊ
09

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» - Στο επίκεντρο οι πολίτες και οι δημόσιοι χώροι
Εκτύπωση

Θ. Μπέγκας: «Η Δημοτική Αρχή σε κάθε βήμα του σχεδιασμού της για το Δήμο, απέδειξε ότι είναι στην κουλτούρα της η συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς» - Ο προγραμματικός λόγος της παράταξης σε θεματική εκδήλωση με επιστήμονες

 

Την κουλτούρα της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων με τους επιστημονικούς φορείς τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, Θωμάς Μπέγκας, στη 2η Θεματική εκδήλωση που οργάνωσε η δημοτική παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», με συμμετέχοντες - προσκεκλημένους επιστήμονες: μηχανικούς, οικονομολόγους και νομικούς.

Μαϊ
09

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Καινοτομία και εξωστρέφεια δίνουν ώθηση στην ύπαιθρο
Εκτύπωση

Δασικές εκτάσεις και αγροτική παραγωγή στο επίκεντρο των προεκλογικών συναντήσεων του υποψηφίου Περιφερειάρχη, Αλέξανδρου Καχριμάνη, σε χωριά της Ζίτσας και του Πωγωνίου - Στον «αέρα» και η πρόσκληση για κατάθεση προτάσεων το πρόγραμμα Leader

 

Τρία ζητήματα κυριάρχησαν στην περιοδεία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ζίτσας και Πωγωνίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος