• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
04

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Στηρίζει στην πράξη τις φθηνότερες μετακινήσεις των φοιτητών
Εκτύπωση

Ομόφωνη η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για επιδότηση της κάρτας απεριορίστων διαδρομών - Οι μηνιαίες κάρτες θα εκδοθούν με τιμή 25 ευρώ

 

Την δέσμευσή της απέναντι τους φοιτητές, να συμβάλλει ώστε να μειωθεί το κόστος μετακίνησής τους προς την Πανεπιστημιούπολη υλοποιεί η Δημοτική Αρχή.

Φεβ
28

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - Οι πρώτες επιπτώσεις από την εμφάνισή του στην Ελλάδα
Εκτύπωση

Με απόφαση του υπουργού Υγείας ακυρώθηκαν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στη χώρα – Χωρίς τζαμάλες φέτος τα Γιάννενα – Σύσκεψη όλων των Υπηρεσιών Υγείας στην Περιφέρεια Ηπείρου – Αρνητικός στον κορωνοϊό ο 37χρονος στο ΠΠΓΝΙ – Αυξημένη η κίνηση στα σούπερ μάρκετ , εξαφανίστηκαν οι μάσκες από τα φαρμακεία

Φεβ
28

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Μηνιαίο ενημερωτικό Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων
Εκτύπωση

Η Τράπεζα Πειραιώς αντιμετωπίζοντας τη διαρκή πρόκληση της αξιόπιστης ενημέρωσης του αγροτικού πληθυσμού, αποτελεί την πρώτη τράπεζα που εκδίδει στην Ελλάδα ένα νέο εργαλείο: το Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων, σε ηλεκτρονική μορφή.

Φεβ
28

ENERGEAN - Αποκτά το μερίδιο της Total στο Block 2 στο Ιόνιο Πέλαγος
Εκτύπωση

H Energean (LSE: ENOG, TASE: אנאג) αποκτά το μερίδιο στης Total στο Block 2 στο Ιόνιο Πέλαγος, το οποίο χαρακτηρίζεται από σημαντικές περαιτέρω ευκαιρίες έρευνας σε μια περιοχή που αποτελεί βασικό χώρο των επιχειρήσεων της εταιρείας.

Φεβ
28

ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΩΔΩΝΗ - Στόχος η περαιτέρω ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας
Εκτύπωση

Συμμετέχει στην 7η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO

 

Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, συμμετέχει για πρώτη φορά στην FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

Φεβ
28

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - «Χαμόγελα» για το Πάρκο Πολιτισμού στο Κάστρο
Εκτύπωση

Μια ευχάριστη είδηση έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, ο δήμαρχος, Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος ανακοίνωσε πως άνοιξε πλέον ο δ δρόμος για την υλοποίηση του Πάρκου Πολιτισμού στο Κάστρο, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης Πολιτιστικής Ανάπτυξης από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Φεβ
28

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Σχέδιο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης και εξωστρέφειας
Εκτύπωση

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής για το 2020 – Τι αφορούν οι νέες δράσεις που έχουν ως στόχο με τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και εξωστρέφεια της πόλης

 

Το πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής του Δήμου Ιωαννιτών για το 2020 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Φεβ
27

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - «Πράσινο φως» για το Πάρκο Πολιτισμού στο Κάστρο
Εκτύπωση

Υπογράφηκε από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η Προγραμματική Σύμβαση Πολιτιστικής Ανάπτυξης που ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση του Πάρκου Πολιτισμού στο Κάστρο.

Φεβ
27

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ - Χωρίς τέλος η «κόντρα» με το Πανεπιστήμιο
Εκτύπωση

Δεν έχει τέλος η έντονη αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες εβδομάδες στη Θεσπρωτία, μετά την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Διερμηνείας και Μετάφρασης, αλλά και όσα ακολούθησαν από τις πρόσφατες ανακοινώσεις των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Φεβ
27

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - Αντίστροφη μέτρηση για την μετεγκατάσταση στην Παπαζόγλειο
Εκτύπωση

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους φοιτητές και τους καθηγητές της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι οποίοι σύντομα, σε έναν περίπου μήνα, θα εγκατασταθούν και θα φοιτούν στο ιστορικό κτίριο, στην Παπαζόγλειο Σχολή.

Φεβ
27

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - Αναγκαία η ψυχραιμία, σε ετοιμότητα η Ήπειρος
Εκτύπωση

Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού στην Ελλάδα - Ενημερωτική σύσκεψη του ΕΟΔΥ με τους εμπλεκόμενους φορείς στην Ηγουμενίτσα – Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ύποπτο κρούσμα

 

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έφτασε χθες το απόγευμα το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Φεβ
27

ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ - Πέρασε τα crash test, αλλά θέλει ακόμη χρόνο…
Εκτύπωση

Όλα δείχνουν πως το αναστηλωμένο γεφύρι θα είναι και πάλι ανοικτό για το κοινό από το καλοκαίρι

 

 

Με επιτυχία μέχρι στιγμής έχει περάσει τα πρώτα crash test, που περίμεναν οι ειδικοί, ωστόσο χρειάζεται ακόμη χρόνο, μέχρι να είναι και πάλι ανοικτό για το κοινό.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος