• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
21

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία στην παραλίμνια περιοχή
Εκτύπωση

Βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία είναι το περιστατικό που σημειώθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή της Σκάλας, όταν ένας επίδοξος ληστής προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψής του... βουτώντας στα κρύα νερά της λίμνης.

Μαϊ
21

Ενημέρωσαν τους πολίτες για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας
Εκτύπωση

Στη συμβολική κατάληψη της γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων προχώρησαν χθες το πρωί τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων για προβλήματα στον χώρο της υγείας, αλλά και εργασιακά θέματα.

Μαϊ
21

Κατάληψη της ΑΤΕ με καταστροφές και φθορές
Εκτύπωση

Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τη Διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας έστειλαν οι κτηνοτρόφοι παραγωγοί της Ηπείρου και οι εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ με τη χθεσινή κινητοποίησή τους στο κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας που ξεπέρασε σε ένταση κάθε προηγούμενο.

Μαϊ
21

Έργο εθνικής σημασίας το φυσικό αέριο για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Έργο εθνικής και τοπικής σημασίας χαρακτηρίζει τη διέλευση του φυσικού αερίου από την Ήπειρο το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στηρίζοντας τις ενέργειες ολοκλήρωσης των απαιτούμενων εργασιών σε τοπικό επίπεδο.

Μαϊ
21

«Εφιάλτης» η ανεξέλεγκτη εναπόθεση ζωϊκών αποβλήτων
Εκτύπωση

Όλα τριγύρω αλλάζουν και δυστυχώς όλα τα ίδια μένουν... Ο στίχος του τραγουδιού του Νίκου Παπάζογλου αποτυπώνει ανάγλυφα την εφιαλτική κατάσταση που συνεχίζει να υπάρχει στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση ζωϊκών αποβλήτων.

Μαϊ
21

Ντεμόλ κατά δημοσιογράφων λίγο πριν τις... διακοπές
Εκτύπωση

Το τέλος του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της ανόδου του ΠΑΣ στη Σούπερ Λιγκ περίμενε ο Βέλγος τεχνικός της ομάδας Στεφάν Ντεμόλ για να πει πράγματα, τα οποάι φαίνεται πως τον ενόχλησαν αρκετά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που τελείωσε.

Μαϊ
20

Επιτακτική ανάγκη ο εκσυγχρονισμός της πρωτοβάθμιας περίθαλψης
Εκτύπωση

Μία σειρά από προτάσεις προκειμένου να υπάρξει πραγματική αναδιάταξη και ανάπτυξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καταθέτει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Μαϊ
20

Κυρίαρχο ζήτημα η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων
Εκτύπωση

Συνεχίζουν τον αγώνα για την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου όπου 353.000 Ελληνοπόντιοι εξοντώθηκαν οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες ολόκληρης της χώρας.

Μαϊ
20

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις δίνουν οι κτηνοτρόφοι
Εκτύπωση

Με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα κατεβαίνουν για μια ακόμη φορά στους δρόμους οι κτηνοτρόφοι-παραγωγοί της περιοχής για την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους .

Μαϊ
20

Να μπει τέλος στη γκρίνια
Εκτύπωση

Δεν ήταν η γιορτή που έπρεπε να γίνει για τον ΠΑΣ που κέρδισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα αυτή που έγινε την Τετάρτη στο Εθνικό στάδιο, μετά το φιλικό με τον Άρη, ωστόσο πέρα από τη στεναχώρια, τη γκρίνια και την μεμψιμοιρία που ανέκαθεν υπήρχε σε αυτήν την ομάδα, υπάρχει και η πραγματικότητα που είναι η επιστροφή του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα.

Μαϊ
20

Ηλεκτρονικά «μάτια» για την προστασία του Αμβρακικού
Εκτύπωση

Εντατικούς ελέγχους στους βιολογικούς καθαρισμούς των μονάδων που λειτουργούν στην Ήπειρο και καταλήγουν σε ευαίσθητες και προστατευόμενες περιοχές όπως ο Αμβρακικός Κόλπος, θα ξεκινήσει η Περιφέρεια Ηπείρου, με την χρήση μετρητών.

Μαϊ
20

«Βουνό» τα προβλήματα των εργαζομένων στο ΠΠΓΝΙ
Εκτύπωση

Με την κατάληψη των γραφείων της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων σήμερα το πρωί ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου της πόλης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος