• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Σεπ
24

«Κραυγή αγωνίας» για το μέλλον του ΚΕΘΕΑ
Εκτύπωση

«Κραυγή αγωνίας» για το μέλλον τους εκφράζουν τα μέλη και οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ μετά και τη νέα απόφαση απαξίωσης των κοινωνικών δομών απεξάρτησης και ψυχικής υγείας, με την ένταξή τους στο σχέδιο εργασιακής εφεδρείας.

Σεπ
24

Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε από τα Γιάννινα ο Ν. Χουντής
Εκτύπωση

Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε από τα Γιάννινα όπου πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, μεταφέροντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο των πολιτών από την οικονομική κρίση.

Σεπ
23

Τελεσίγραφο για την πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ
Εκτύπωση

Το... αναμενόμενο τελεσίγραφο τους τελευταίους πέντε περίπου μήνες ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών από την Ήπειρο, ο διοικητής της ΑΤΕ Θ. Πανταλάκης.

Σεπ
23

Στ. Ντεμόλ: «Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό»
Εκτύπωση

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό, και οι άνθρωποι της ομάδας, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές κρατούν χαμηλά τους τόνους, καθώς γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι.

Σεπ
23

«Σωσίβιο» η πεζοδρόμηση για την τοπική αγορά
Εκτύπωση

Μία ξεχωριστή μέρα στο κέντρο της πόλης έζησαν καταναλωτές και καταστηματάρχες, λαμβάνοντας μία πρόγευση από της εικόνα του πεζοδρομημένου εμπορικού κέντρου που οραματίζεται η δημοτική αρχή.

Σεπ
23

Στα όριά της η ελληνική οικογένεια
Εκτύπωση

Ενδεικτική της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται τα ελληνικά νοικοκυριά και της αναστάτωσης που επικρατεί στους πολίτες ήταν η συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα.

Σεπ
22

Χωρίς αυτοκίνητο έστω και για μία ημέρα
Εκτύπωση

Με τη δέσμευση του δήμου Ιωαννιτών, ότι το πρώτο δίκτυο πεζοδρομήσεων του κέντρου της πόλης θα είναι έτοιμο σε έναν περίπου χρόνο, οι κάτοικοι της πόλης, έμποροι και καταναλωτές, θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να πάρουν μία μικρή γεύση από το πώς θα είναι η λειτουργία του κέντρου εφόσον το έργο ολοκληρωθεί.

Σεπ
22

Καζάνι που βράζει η εκπαίδευση
Εκτύπωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων προγραμματίζεται σήμερα στα Γιάννινα, ενάντια στην προβληματική κατάσταση στο χώρο της εκπαίδευσης από το νηπιαγωγείο μέχρι και το Πανεπιστήμιο.

Σεπ
22

Κερδίζει τους πολίτες η δήλωση επιφύλαξης
Εκτύπωση

 

Χέρι με χέρι... μεταφέρεται η δήλωση επιφύλαξης σχετικά με την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, που καταθέτουν οι φορολογούμενοι στις Εφορίες παράλληλα με την καταβολή του χρηματικού ποσού της εισφοράς.

Σεπ
21

Καμπανάκι κινδύνου από το ΤΕΕ για την προστασία του λεκανοπεδίου
Εκτύπωση

Πληθαίνουν οι φωνές ανησυχίας για το περιβαλλοντικό μέλλον του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων καθώς και το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αναφέρεται με επιστολή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο μείζον ζήτημα της καθυστέρησης έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος για την προστασία της λίμνης Παμβώτιδας, αλλά και στη μη ολοκλήρωση του Ρυθμιστικού Σχεδίου του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Σεπ
21

Στα... χαρακώματα για τη θήρα στον Αμβρακικό
Εκτύπωση

Μάχη χαρακωμάτων μεταξύ των κυνηγετικών συλλόγων και οργανώσεων από τη μία και των περιβαλλοντικών οργανώσεων από την άλλη εξελίσσεται στον Αμβρακικό, αναφορικά με την άσκηση της θήρας σε τμήμα της Ζώνης Α, όπως ορίζει η απόφαση που υπέγραψε η ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας Δ. Γεωργακοπούλου.

Σεπ
21

Καταλήψεις και κινητοποιήσεις από τους μαθητές
Εκτύπωση

Το δρόμο των κινητοποιήσεων και των καταλήψεων επιλέγουν οι μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αντιδρούν στην κατάσταση των σχολικών μονάδων με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος