• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Δεκ
06

Καθολική η αντίδραση για το κλείσιμο των τμημάτων του ΤΕΙ
Εκτύπωση

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου Γρ. Γκίκα θα έχουν αύριο φορείς της Ηγουμενίτσας που αντιδρούν στο ενδεχόμενο κατάργησης των τμημάτων του Τεχνολογικού Ιδρύματος που λειτουργούν στην Ηγουμενίτσα.

Δεκ
06

Μηνύματα πολλαπλών αναγνώσεων
Εκτύπωση

Διάθεση διαλόγου και συνεργασίας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων δείχνουν οι επικεφαλής των παρατάξεων που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στις εκλογές του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Δεκ
03

Μετ’ εμποδίων η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων
Εκτύπωση

Στην κατάρτιση ενός χάρτη ορθολογικής διαχείρισης και προστασίας των υδάτινων πόρων προσβλέπει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με την διαβούλευση του σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων.

Δεκ
03

Εξελίξεις προ των πυλών για τη ΔΩΔΩΝΗ
Εκτύπωση

Στα Γιάννινα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου  ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αστέριος Ροντούλης ο οποίος θα πραγματοποιήσει μία σύσκεψη με όλους τους φορείς που εμπλέκονται με την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.

Δεκ
03

Θολό τοπίο για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Τα πρώτα σύννεφα στη διαδικασία που πρόκειται(;) να οδηγήσει στη διενέργεια ενός διεθνούς διαγωνισμού για την λειτουργία του ΧΥΤΑ από έναν Φορέα ιδιωτικού χαρακτήρα, έκαναν χθες την εμφάνισή τους κατά τη συνάντηση μεταξύ των δημάρχων του νομού.

Δεκ
02

Μείωση τελών για εξάλειψη των ανισοτήτων
Εκτύπωση

Μείωση έως και 50% στα τέλη και τους δημοτικούς φόρους, απαλλαγή συλλόγων και Ιδρυμάτων πρόνοιας και καμία αύξηση για το 2012 αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Τετάρτης που πραγματοποιήθηκε χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη εξαιτίας της απεργίας των δημοσιογράφων.

Δεκ
02

Μαθητές των Δωδωναίων ενημερώθηκαν για τα αρπακτικά πουλιά
Εκτύπωση

Στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για την πανίδα της χώρας στοχεύει το περιβαλλοντικό πρόγραμμα που το τελευταίο διάστημα υλοποίησαν ο Σύλλογος ANIMA και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Δεκ
02

Στα «χαρακώματα» για το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου
Εκτύπωση

Έκπληξη και έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην ακαδημαϊκή κοινότητα το έγγραφο της οργανωτικής επιτροπής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την προκήρυξη εκλογών σχετικά με την ανάδειξη του πρώτου Συμβουλίου Διοίκησης του ιδρύματος.

Δεκ
02

Αιχμή του δόρατος ο προϋπολογισμός και η εφεδρεία
Εκτύπωση

Τον προϋπολογισμό του 2012, την εργασιακή εφεδρεία, την εκτόξευση της ανεργίας και τη γενικευμένη φτώχεια έθεσαν στο στόχαστρό τους οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι που συμμετείχαν στην χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση.

Δεκ
02

Αγωνία για τα κονδύλια στις Περιφέρειες
Εκτύπωση

Μειωμένος σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2011 είναι ο προϋπολογισμός που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το περιφερειακό συμβούλιο στη συνεδρίαση που έγινε την Τετάρτη.

Νοε
30

Έργα ουσίας σε χαλεπούς καιρούς
Εκτύπωση

Η υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών όλων των ενοτήτων του δήμου και η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων προς αυτή τη κατεύθυνση αποτυπώνεται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ιωαννιτών που συζητήθηκε στην Επιτροπή Διαβούλευσης το βράδυ της Δευτέρας.

Νοε
30

«Συναγερμός» για το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου
Εκτύπωση

«Συναγερμός» σήμανε για την ακαδημαϊκή και φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά την είδηση πως σε αίθουσα του ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος» θα συνεδρίαζε η οργανωτική επιτροπή, που έχει αναλάβει από το Υπουργείο Παιδείας την αρμοδιότητα να κινήσει τις διαδικασίες για την εκλογή του Συμβουλίου Διοίκησης του ιδρύματος.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος