• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
09

Σε επίπεδο – ρεκόρ η ανεργία στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Στα ύψη αναρριχήθηκε μέσα σε δυο μήνες η ανεργία στην Ήπειρο, με τα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα να αποτυπώνουν με τα πιο μελανά χρώματα την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, αλλά και σε όλη τη χώρα γενικότερα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ιουν
09

Σε δεινή θέση ο εμπορικός κόσμος των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Στις προσφορές εναποθέτουν τις ελπίδες τους πολλοί Γιαννιώτες έμποροι, που από τις αρχές του καλοκαιριού αναζητούν τρόπους για να προσελκύσουν καταναλωτές και να εξασφαλίσουν τα τρέχοντα έξοδα.

Ιουν
08

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την κατεδάφιση καταυλισμών μεταναστών στην Ηγουμενίτσα
Εκτύπωση

Συνέχεια στην προσπάθεια που ξεκίνησε από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου για απομάκρυνση των καταυλισμών που έχουν στήσει σε διάφορα μέρη κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας οι εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες, έδωσε και χθες η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.

Ιουν
08

Σημάδια αλλαγής νοοτροπίας
Εκτύπωση

Τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι στιγμής επίσημες ανακοινώσεις.

Ιουν
08

Σε εφαρμογή η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων περιμετρικά του Κάστρου
Εκτύπωση

Με στόχο την ανάδειξη του Κάστρου Ιωαννίνων και τη διευκόλυνση στις μετακινήσεις των πεζών στην παραλίμνια περιοχή ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα η απαγόρευση της διέλευσης των οχημάτων περιμετρικά του Κάστρου.

Ιουν
08

Έντονες αντιδράσεις για την κατάργηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας
Εκτύπωση

Την αντίδρασή τους στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την κατάργηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, ανάμεσα στους 75 δημόσιους φορείς που θα καταργηθούν το επόμενο διάστημα, εκφράζουν τα μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

Ιουν
08

«Μηχανή» ανακύκλωσης το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Περίπου 8 τόνοι χαρτιού, αλουμινίου, πλαστικού, συσκευασιών από γυαλί και μπαταριών ανακυκλώνεται κάθε χρόνο στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, όπου από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι και σήμερα λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα Ανακύκλωσης – Κομποστοποίησης.

Ιουν
08

Αποφάσεις που εξυπηρετούν τις «πελατειακές σχέσεις»
Εκτύπωση

Την εκτίμηση, πως η απόφαση του Υπουργείου Υγείας να συμπεριλάβει σε σχετική τροπολογία την πρόβλεψη και παροχή δυνατότητας σε γιατρούς του ΕΣΥ να λειτουργούν ιδιωτικά ιατρεία, είναι αποπροσανατολιστική προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πανεπιστημιακοί γιατροί, που κάνουν το ίδιο εδώ και χρόνια, εκφράζουν τα μέλη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου.

Ιουν
07

«Κανένα βιβλίο δεν είναι άχρηστο»
Εκτύπωση

Αρκετά σχολεία, δημοτικά σχολεία και γυμνάσια, της Ηπείρου συμμετείχαν στο πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης των σχολικών βιβλίων, που για πρώτη χρονιά φέτος προώθησε το Υπουργείο Παιδείας.

Ιουν
07

Ένταση και αντιδράσεις έφερε το σφράγισμα καταστημάτων
Εκτύπωση

Στην εφαρμογή της απόφασης της δημοτικής αρχής για το σφράγισμα δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Γαριβάλδη προχώρησε χθες το πρωί η Δημοτική Αστυνομία, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ιουν
07

Φυσικό αέριο σε σπίτια και επιχειρήσεις της Ηπείρου
Εκτύπωση

Το «πράσινο φως» για την ίδρυση της Εταιρείας Παροχής Αερίου Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας άναψε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την προώθηση ειδικής νομοθετικής ρύθμισης κάτι που επίσημα ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ηπείρου ο Υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης.

Ιουν
07

«Μάχες» αστυνομικών με εμπόρους ναρκωτικών
Εκτύπωση

Από επιτυχία σε επιτυχία οδεύουν οι αστυνομικοί της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου στην καθημερινή προσπάθεια τους ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών κάθε μορφής.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος