• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
07

Έντονες αντιδράσεις από εκπαιδευτικούς για την επιλογή ξένης γλώσσας στα σχολεία
Εκτύπωση

Την άμεση απόσυρση της υπουργικής απόφασης που καταργεί τη δυνατότητα επιλογής της δεύτερης ξένης γλώσσας σε δημοτικά σχολεία και γυμνάσια, ζητούν οι εκπαιδευτικοί ξένων γλωσσών στα δημόσια σχολεία.

Νοε
30

Διευκρινίσεις για το εργοστάσιο επεξεργασίας στερεών αποβλήτων
Εκτύπωση

Διευκρινίσεις για την προσπάθεια κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων σε μία από τις προτεινόμενες θέσεις όπου και κατέληξε η αρμόδια επιστημονική επιτροπή χωροθέτησης, πήραν την Κυριακή από τον δήμο Ιωαννιτών και από τον πρόεδρο της Επιτροπής, οι κάτοικοι της Κοσμηράς.

Ιουν
04

Παίκτες από τη Β. Αφρική στο στόχαστρο του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά τη συνάντηση του Στεφάν Ντεμόλ με τον Βαγγέλη Αγγελή.

Ιουν
04

Έργα ανάπτυξης παρά τις οικονομικές δυσκολίες
Εκτύπωση

Ξεπερνούν τα 100 εκ. ευρώ τα έργα που προγραμματίζει ο Δήμος Ιωαννιτών σε επίπεδο τετραετίας, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εξόφληση των οφειλών από έργα προηγούμενων ετών, αλλά και των δανείων που έχει λάβει ο Δήμος και η ΔΕΥΑΙ.

Ιουν
04

Νέα επιχείρηση «σκούπα» στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας
Εκτύπωση

Για μία ακόμη ημέρα συνεχίστηκαν χθες νωρίς το πρωί οι επιχειρήσεις «σκούπα» της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας με στόχο την απομάκρυνση, αλλά και τη σύλληψη όσο το δυνατόν περισσότερων παράνομων μεταναστών.

Ιουν
04

Στόχος να γίνει η Ήπειρος πρότυπη υγειονομική περιφέρεια
Εκτύπωση


Τις προτάσεις της προκειμένου η Ήπειρος να μετατραπεί σε μία πρότυπη υγειονομική Περιφέρεια, καταθέτει δημόσια η παράταξη «Ήπειρος. Τόπος να ζεις», με επικεφαλής τον κ. Βαγγέλη Αργύρη.

Ιουν
04

Επιτακτική η ανάγκη για άμεση προστασία του περιβάλλοντος
Εκτύπωση

Στην ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για τη σημασία του περιβάλλοντος και την ανάγκη προστασίας του στοχεύουν για μια ακόμη χρονιά οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν και στηρίζουν φέτος οι τοπικοί φορείς και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις των Ιωαννίνων.

Ιουν
04

«Οργιάζει» η ανασφάλιστη εργασία στα Γιάννινα
Εκτύπωση

Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία της ανασφάλιστης εργασίας και της καταπάτησης βασικών εργασιακών δικαιωμάτων από εργοδότες διάφορων κλάδων των Ιωαννίνων, όπως αυτά προέκυψαν από τους πρόσφατους ελέγχους του Εργατικού Κέντρου και της Επιθεώρησης Εργασίας.

Ιουν
03

Μήνυμα προς κάθε πολίτη για την προστασία του περιβάλλοντος
Εκτύπωση

Το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος με ανάληψη της ευθύνης που αναλογεί στον κάθε πολίτη, στέλνουν η αυτοδιοίκηση και φορείς εθελοντισμού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος όπως έχει καθιερωθεί η 5η Ιουνίου.

Ιουν
03

Δείχνουν το δρόμο για την αποκατάσταση της ΟΑΣΗΣ
Εκτύπωση

Πρόταση αναβίωσης και αποκατάστασης της ΟΑΣΗΣ, χωρίς «επαχθείς» όρους, προσφέρουν στο Δήμο Ιωαννιτών και την αρμόδια Δημοτική Αναπτυξιακή Εταιρεία Ακινήτων, οι «Πολίτες για την ΟΑΣΗ».

Ιουν
03

Στο μικροσκόπιο όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις αναφορικά με τις μεταγραφές που θα αρχίσει να κάνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ιουν
03

Πόρτα στην αναζήτηση της ιστορίας των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Μία μικρή, αλλά σημαντική πόρτα στην αναζήτηση της ιστορίας των Ιωαννίνων και πτυχών της, που παραμένουν άγνωστες μέχρι σήμερα, άνοιξε η επίσκεψη μίας ομάδας Τουρκογιαννιωτών πριν από ένα χρόνο στα Γιάννινα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος