• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
25

«Λουκέτο» σε καταστήματα του ΟΤΕ στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους εργαζόμενους του ΟΤΕ, αλλά και σε πολλές τοπικές κοινωνίες η απόφαση για το κλείσιμο 137 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα από τις αρχές Οκτωβρίου.

Αυγ
24

Συνέχεια στη «μάχη» για τα ΑΕΙ παρά τις αλλαγές του Υπουργείου
Εκτύπωση

Οι τελευταίες αλλαγές που έκανε η ηγεσία του Υπουργείου δεν ικανοποίησαν τη Σύγκλητο των Πρυτάνεων, που συνεδρίασε εκτάκτως στην Αθήνα, αλλά και την πανεπιστημιακή κοινότητα συνολικά.

Αυγ
24

Αύξηση των ανασφάλιστων Ι.Χ. και στο Νομό Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα στην Ελλάδα, κατατάσσοντας την χώρα μας στην πρώτη θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ποσοστό ανασφάλιστων οχημάτων κατά 15%.

Αυγ
24

Όλο και πιο κοντά στη λειτουργία του ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Συγκεκριμένες δεσμεύσεις που απορρέουν και από την σύμβαση του αναδόχου εργολάβου στο ΧΥΤΑ Ελληνικού, κυρίως όμως από την αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης του προβλήματος διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων, ανέλαβαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο των Ιωαννίνων οι εκπρόσωποι των φορέων της αυτοδιοίκησης.

Αυγ
24

Η γρήγορη επέμβαση αποδείχθηκε σωτήρια
Εκτύπωση

Έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο πλέον η κατάσταση με τις πυρκαγιές στο Νομό Ιωαννίνων και την Ήπειρο το φετινό καλοκαίρι, φτάνοντας στα όριά τους και τους πολίτες, αλλά κυρίως τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Αυγ
23

Στην «πυρά» η φορολογική πολιτική
Εκτύπωση

Αντιδράσεις προκαλεί το νέο σύστημα φορολόγησης που προωθεί η κυβέρνηση, που μεταξύ άλλων προβλέπει αντικειμενικά κριτήρια για 900.000 ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους και επιτηδευματίες.

Αυγ
23

Χωρίς προβλήματα σήμερα η λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών
Εκτύπωση

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών σήμερα και αύριο, μετά την απόφαση αναστολής της 48ωρης απεργίας που είχε οριστεί για τις 23 και 24 Αυγούστου.

Αυγ
23

Απεργιακό διήμερο από τους γιατρούς της χώρας
Εκτύπωση

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι γιατροί όλων των κλάδων στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στη νέα κυβερνητική πρόταση μέσω των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας για την απασχόληση και τις αμοιβές των γιατρών που συμμετέχουν στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Αυγ
23

Και τώρα… περιμένουν τον Άρη
Εκτύπωση

Με το νικηφόρο 2-1 απέναντι στην πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκερντέμπεου, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ολοκλήρωσε το βράδυ της Κυριακής τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, μία μόνο εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυγ
23

Αντιστέκονται στην κρίση τα ιδιωτικά σχολεία
Εκτύπωση

Στα περσινά επίπεδα κυμαίνονται οι εγγραφές των μαθητών στα ιδιωτικά σχολεία των Ιωαννίνων λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αυγ
23

Φοιτητική κατοικία με ένα «κλικ»
Εκτύπωση

Φοιτητική κατοικία με ένα «κλικ» μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους μπορούν να βρουν εκατοντάδες φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που εμπιστεύονται την on-line υπηρεσία «e-enoikiazetai».

Αυγ
20

Ξεπερασμένες λογικές αντίδρασης
Εκτύπωση

Αιχμές στην μερίδα εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων σχετικά με την στάση τους στη μεταφορά των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών της επιχείρησης στο παλαιό δημαρχείο Περάματος, άφησε ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Δημήτρης Θεμελής.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος