• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
23

Παρεμβάσεις ουσίας προς όφελος των πολιτών
Εκτύπωση

Μία σημαντική προσπάθεια για την αντικατάσταση μεγάλου μέρους του δικτύου ύδρευσης έτσι ώστε το επόμενο διάστημα να εκμηδενιστούν οι απώλειες νερού για την πόλη, καταβάλλει η δημοτική αρχή Ιωαννίνων.

Νοε
23

Καμία ανησυχία για τμήματα του νοσοκομείου «Χατζηκώστα»
Εκτύπωση

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για τη λειτουργία τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου της 6ης ΥΠΕ σχετικά με τους νέους Οργανισμούς λειτουργίας των νοσοκομείων.

Νοε
23

Περικοπές χωρίς να πληγεί η φοιτητική μέριμνα
Εκτύπωση

Στα... απολύτως απαραίτητα περιορίζει τις δαπάνες του το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τη φοιτητική μέριμνα.

Νοε
22

Υψηλοί στόχοι για τα χωριά του Ζαγορίου
Εκτύπωση

Ακόμη πιο υψηλούς στόχους θέτουν οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Ζαγόρι, μετά την ανάδειξη της περιοχής ως αγαπημένου ορεινού προορισμού της χρονιάς, στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης «Philoxenia» 2011.

Νοε
22

Γερές βάσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας
Εκτύπωση

Ως μία ακόμη αναγνώριση του νομού Ιωαννίνων, ως περιοχή που παρουσιάζει έντονο τουριστικό ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εκλαμβάνονται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου στο πλαίσιο της 27ης Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» που στοχεύει στην ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών της χώρας.

Νοε
22

Αναγκαία η διαμόρφωση ενός ενιαίου φορέα για την πρωτοβάθμια υγείας
Εκτύπωση

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ιατρική κοινότητα σχετικά με την εφαρμογή του Εθνικού Οργανισμού Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας, καθώς αιτήματα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και τοπικών Ιατρικών Συλλόγων δεν έχουν ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Νοε
22

Οι Paguristas καθαρίζουν τις γειτονιές
Εκτύπωση

Δράση ανέλαβαν για μια ακόμη φορά οι Paguristas, που το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στην παιδική χαρά στην περιοχή της Καραβατιάς και ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού και ανάδειξης του χώρου.

Νοε
19

Προτεραιότητα στην προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης
Εκτύπωση

Στην προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης, μέσα από τη συνεργασία με Κλινικές και Πανεπιστήμια του εξωτερικού, επενδύει τα τελευταία χρόνια η Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Νοε
19

Αγώνας για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης
Εκτύπωση

Ενάντια στο σημερινό δύσκολο οικονομικό και θεσμικό πλαίσιο αγωνίζεται η διεύθυνση και το προσωπικό των Φυλακών Σταυρακίου, που τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς έχουν αναπτύξει δομές και δράσεις, για τη διευκόλυνση των κρατουμένων.

Νοε
19

Έργο ζωτικής σημασίας για τα Καρδαμίτσια
Εκτύπωση

Ο δρόμος για την έναρξη κατασκευής ενός έργου ζωτικής σημασίας για τα Καρδαμίτσια ανοίγει μετά την έγκριση από την Περιφέρεια Ηπείρου της μελέτης αναβάθμισης της τοπικής οδού σύνδεσης του δημοτικού διαμερίσματος Μαρμάρων με τα Καρδαμίτσια.

Νοε
18

Αυστηρά πρόστιμα για τον περιορισμό της παράνομης αφισοκόλλησης
Εκτύπωση

Υψηλά πρόστιμα, που ξεκινούν από 1000 ευρώ, προβλέπονται για τους παραβάτες των κανονισμών υπαίθριας διαφήμισης στο Δήμο Ιωαννιτών.

Νοε
18

Ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης για όλους
Εκτύπωση

Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης με την παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε όσους έχουν ανάγκη και την ανάπτυξη ενός δυναμικού εθελοντικού κινήματος, στοχεύει να διαμορφώσει με τις νέες δομές που αναμένεται να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος