• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
09

Οι γυναίκες είχαν την τιμητική τους
Εκτύπωση

Την τιμητική τους είχαν χθες οι γυναίκες, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, που κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Μαρ
08

«Μάχη» με τον παγετό δίνει ο κρατικός μηχανισμός
Εκτύπωση

Ξώφαλτσα πέρασε και το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας από την περιοχή των Ιωαννίνων, που με εξαίρεση τις λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά και τους δυνατούς ανέμους σε ολόκληρο το νομό, δεν αντιμετώπισαν δύσκολες καταστάσεις.

Μαρ
09

Οι φήμες γίνονται εφιαλτική πραγματικότητα
Εκτύπωση

Την στιγμή που η ΑΤΕ φιλοδοξεί να «βάλει» στα ταμεία της σημαντικό ποσό από την πώληση της κερδοφόρας γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη και των άλλων εταιρειών του αγροτοδιατροφικού τομέα (ΕΒΖ, ΣΕΚΑΠ), ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, απηύθυνε πρόσκληση στις συνεταιριστικές ενώσεις και οργανώσεις να διεκδικήσουν και να αγοράσουν τις αγροκτηνοτροφικές επιχειρήσεις της ΑΤΕ που βγαίνουν οσονούπω στο «σφυρί».

Μαρ
09

Κερδίζει έδαφος ο σχολικός εκφοβισμός
Εκτύπωση

Το διεθνώς διαδεδομένο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού ή αλλιώς bullying εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά σχολεία, όπως και στα σχολεία των Ιωαννίνων, προβληματίζοντας τα στελέχη της εκπαίδευσης και τους ειδικούς.

Μαρ
09

Συναγερμός μετά την ταυτοποίηση κλεμμένων εικόνων
Εκτύπωση

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με την αναζήτηση και τον εντοπισμό και άλλων εικόνων που έχουν αφαιρεθεί από εκκλησίες του νομού τα τελευταία χρόνια, οι κάτοικοι των περιοχών, που βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να βλέπουν άδειες τις εκκλησίες των χωριών τους.

Μαρ
08

Τραγωδία στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 49χρονος Δημήτρης Χατζάρας, εργάτης του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών, που παρασύρθηκε εν ώρα εργασίας από απορριμματοφόρο του Δήμου.

Μαρ
05

Τρισάγιο, αλλά και κάλεσμα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας
Εκτύπωση

Τρισάγιο στη μνήμη των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ» που έχασαν τη ζωή τους σε συμπλοκή πριν λίγες ημέρες τελέστηκε χθες στο ισόγειο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Μαρ
05

Στην αντεπίθεση η δημοτική αρχή Ιωαννίνων
Εκτύπωση

 

Πληθαίνουν καθημερινά οι συνδικαλιστικοί φορείς που στηρίζουν την κινητοποίηση των πρώην συμβασιούχων της ΑΔΕΙ, με την Δημοτική Αρχή να επαναλαμβάνει πως πρόκειται για ένα πολιτικό, νομικό, κοινωνικό και ηθικό πρόβλημα και να εκφράζει την βούλησή της για την λειτουργία του Δημαρχείου.

Μαρ
05

Αγώνας για την επιστροφή των κλεμμένων εικόνων
Εκτύπωση

Καθημερινά ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης αρχαιοκαπηλίας δεκάδων εικόνων και ιερών σκευών που την τελευταία πενταετία έχουν κλαπεί από μοναστήρια του Νομού Ιωαννίνων, αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Μαρ
05

Ο Θ. Μανταλόβας νέος πρόεδρος του ΣΥΔΚΛΙ
Εκτύπωση

Ο Θανάσης Μανταλόβας εξελέγη νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμος και Κοινοτήτων του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο Γ. Εμμανουηλίδη.

Μαρ
05

Επί ποδός η Τροχαία το τριήμερο
Εκτύπωση

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας Ιωαννίνων το τριήμερο της Αποκριάς για τη διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, αλλά και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Μαρ
05

Τζαμάλες, καρναβάλια και άλλα αποκριάτικα δρώμενα σε κάθε γωνιά του Νομού
Εκτύπωση

Με τις καθιερωμένες τζαμάλες, καρναβάλια και άλλα δρώμενα σε κάθε γωνιά του Νομού Ιωαννίνων κορυφώνονται την Κυριακή οι αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος