• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
04

Σε γκαλερί του Λονδίνου οι κλεμμένες εικόνες!
Εκτύπωση

Μπροστά σε μία αποκάλυψη που άφησε έκπληκτους όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, βρίσκονται τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της χώρας, αλλά και στελέχη διεθνών αστυνομικών οργανώσεων, όπως η Interpol.

Μαρ
04

Προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και αντιδράσεις οι συγχωνεύσεις
Εκτύπωση

Τις προτάσεις της για καταργήσεις σχολείων αλλά και ιδρύσεις νέων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση παρουσίασε με δηλώσεις της η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Φιλιώ Νόκα.

Μαρ
04

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

Ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε επισκέπτη, αλλά ακόμη και για τους πολίτες των Ιωαννίνων, έχει στην διάθεσή της η 8η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, μετά την έκδοση του Οδηγού για τα μνημεία των Ιωαννίνων.

Μαρ
04

Στην Καρδίτσα για νίκη και υπογραφές
Εκτύπωση

Δε χρειάστηκαν ούτε ανακοινώσεις, ούτε στομφώδεις δηλώσεις, ούτε παρουσιάσεις με επισημότητες, για να επιβεβαιωθεί η είδηση της συμφωνίας του Ντεμόλ με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Μαρ
04

Οργιάζουν οι φήμες για το μέλλον της ΔΩΔΩΝΗΣ
Εκτύπωση

Έκτακτη γενική συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ ζητά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μέλλον της γαλακτοβιομηχανίας.

Μαρ
04

«Ανάσα» για ασθενείς και προσωπικό η επέκταση του ΠΠΓΝΙ
Εκτύπωση

«Ανάσα» σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς αναμένεται να δώσει η επέκταση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με την κατασκευή ενός πενταώροφου κτιρίου νοσηλευτικών μονάδων που αναμένεται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Μαρ
03

Αλλάζουν τα δεδομένα στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων
Εκτύπωση

Τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης αναμένουν οι δημόσιοι υπάλληλοι μετά την ανακοίνωση της μελέτης των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών για την κατάσταση των αμοιβών και των επιδομάτων στο σύνολο του δημόσιου τομέα.

Μαρ
03

Με Ντεμόλ στη Σούπερ Λίγκα
Εκτύπωση

Έδωσαν τα χέρια το βράδυ της Τρίτης ο Γ. Χριστοβασίλης και ο Στεφάν Ντεμόλ για να συνεχίσουν την μεταξύ τους συνεργασία, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο.

Μαρ
03

Σημείο τριβής η συγχώνευση δύο Γυμνασίων στα Γιάννινα
Εκτύπωση

Νέα αναστάτωση έχει προκληθεί στο χώρο της εκπαίδευσης στα Γιάννινα, μετά την δημοσιοποίηση της πρότασης για συγχώνευση δύο Γυμνασίων της πόλης, του 6ου και 7ου, που βρίσκονται στην Κιάφα.

Μαρ
03

«Μάχη» με το χρόνο δίνουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ
Εκτύπωση

Δύο ασθενοφόρα σε συσκευασία… τσέπης απέκτησε εδώ και δύο περίπου μήνες η τοπική υπηρεσία του ΕΚΑΒ.  Πρόκειται για δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού, που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της πόλης, με στόχο να φτάνουν γρηγορότερα από τα ασθενοφόρα στα έκτακτα περιστατικά για τα οποία υπάρχουν κλήσεις στο ΕΚΑΒ.

Μαρ
03

Σπάει κάθε ρεκόρ η τιμή της αμόλυβδης
Εκτύπωση

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η τιμή της αμόλυβδης, που ανεβαίνει με ρυθμό 0,5 λεπτό την ημέρα και διαμορφώθηκε χθες στο 1,651 ευρώ το λίτρο για το Νομό Ιωαννίνων με κάποιους όμως Νομούς της Ηπείρου να παρουσιάζουν ακόμη υψηλότερη τιμή πώλησης.

Μαρ
02

Μειωμένο ωράριο για το κοινό στο γραφείο διαθηκών
Εκτύπωση

Σε περιορισμό του ωραρίου εξυπηρέτησης κοινού στο γραφείου διαθηκών του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων προχωρά από σήμερα, 3 Μαρτίου, η αρμόδια υπηρεσία, μετά από απόφαση που  υπογράφει η Πρόεδρος Πρωτοδικών Αναστασία Λάγκα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος