• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
04

Ναι μεν αλλά για τις υδατοκαλλιέργειες
Εκτύπωση

Έναν από τους δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους της τοπικής και εγχώριας οικονομίας, είχε ως αντικείμενο η ημερίδα που διοργάνωσε το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ηπείρου, στην Πρέβεζα, την Τετάρτη.

Νοε
04

Αναγκαία η στελέχωση της Αγγειοχειρουργικής κλινικής
Εκτύπωση

Την άμεση στελέχωση της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ζητά το υπάρχον προσωπικό που καλείται να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο όγκο περιστατικών, όχι μόνο από τα Γιάννινα και την Ήπειρο, αλλά από ολόκληρη την βορειοδυτική Ελλάδα.

Νοε
03

Επανήλθαν τα σενάρια για αλλαγή προπονητή
Εκτύπωση

Θα χρειαστεί να περάσουν ακόμη κάποιες ημέρες για να ηρεμήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα από τα σενάρια και την προπονητολογία, αφού η συνάντηση Ντεμόλ – Χριστοβασίλη την Παρασκευή δε φαίνεται να διέλυσε τα «μαύρα σύννεφα» που υπήρχαν στις σχέσεις τους. Μπορεί βέβαια ο πρόεδρος του ΠΑΣ να απέδωσε στα μέσα ενημέρωσης την ευθύνη για τη σεναριολογία στο θέμα του προπονητή, όμως με δικές του δηλώσεις χθες στο ραδιόφωνο του ΓΙΓΑ στα Γιάννινα, άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο για πιθανή αλλαγή, λέγοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα πάνε τα πράγματα.

Νοε
03

Εξαντλούνται τα περιθώρια για τις τιμές γάλακτος
Εκτύπωση

Περιθώριο μίας εβδομάδας δίνουν οι κτηνοτρόφοι στο διοικητικό συμβούλιο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ για την ανακοίνωση των τιμών γάλακτος για τη νέα γαλακτοκομική σεζόν.

Νοε
03

Ομόφωνο «όχι» στην κατάργηση των ΚΕΔΔΥ
Εκτύπωση

Ομόφωνο ψήφισμα υποστήριξης της λειτουργίας των Κέντρων Διάγνωσης, Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης αποφάσισε να εκδώσει η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου, μετά την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στις υποστηρικτικές δομές ολόκληρης της χώρας.

Νοε
03

Η κρίση «τρώει» και τα σφαγεία
Εκτύπωση

Μία πονεμένη ιστορία είναι τα σφαγεία της Ηπείρου και του νομού Ιωαννίνων, καθώς στο πέρασμα του χρόνου, εξαιτίας του υψηλού κόστους λειτουργίας τους, πολλές φορές καταλήγουν στο να είναι προβληματικά από άποψη βιωσιμότητας.

Νοε
02

Ομοβροντία πυρών για το δημοψήφισμα
Εκτύπωση

«Ντόμινο» πολιτικών εξελίξεων αποτέλεσε η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη δανειακή σύμβαση του Οκτωβρίου, με το ενδεχόμενο των εκλογών να είναι πλέον πιο κοντά, απ’ όσο μπορούσε να φανταστεί κανείς ένα 24ωρο πριν.

Νοε
02

Νέες σοβαρές αμφιβολίες για τα απογευματινά ιατρεία
Εκτύπωση

Σοβαρές αμφιβολίες για το θεσμό των απογευματινών ιατρείων στα δημόσια νοσοκομεία ως προς την εξυπηρέτηση των ασθενών και τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, εκφράζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Νοε
02

Πρωταρχικός στόχος η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας
Εκτύπωση

Στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τη δωρεά οργάνων στρέφει την προσοχή και τη δράση της η Μονάδα Μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Νοε
02

Αλήθειες αλλά και πραγματικότητες για την κρίση
Εκτύπωση

Αλήθειες και πραγματικότητες για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημερωτικής ημερίδας που διοργάνωσε το περιφερειακό τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος το απόγευμα της Δευτέρας.

Νοε
01

Μετ’ εμποδίων η παροχή υπηρεσιών υγείας
Εκτύπωση

Σοβαρά προβλήματα στη παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους πολλών ταμείων με την εφαρμογή Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας εντοπίζονται από φορείς της υγείας.

Νοε
01

Τονωτική ένεση στις επιχειρήσεις του τουρισμού
Εκτύπωση

Αναπάντεχα αυξημένη ήταν η τουριστική κίνηση στο ορεινά κυρίως του νομού Ιωαννίνων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, δίνοντας μια οικονομική τονωτική «ένεση» στις επιχειρήσεις του τουρισμού.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος