• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουλ
30

Αισιοδοξία φέρνουν οι εμφανίσεις του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Ενθουσιάζει μέχρι στιγμής τους φιλάθλους της ομάδας η εικόνα που παρουσιάζει ο νέος ΠΑΣ, περίπου ένα μήνα πριν την επίσημη έναρξη του δύσκολου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ιουλ
30

«Μειώθηκαν κατά 7,7% τα τροχαία ατυχήματα στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Κατά 7,7% μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα στην Ήπειρο τον Μάιο του 2011 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Ιουλ
30

Στα Γιάννινα χτυπά η καρδιά των Ηπειρωτών της ομογένειας
Εκτύπωση

150 Ηπειρώτες ομογενείς από χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ασίας και επίσης από την Αμερική και την Αυστραλία συμμετείχαν στην έναρξη του 2ου Συνεδρίου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών του Εξωτερικού που ξεκίνησε χθες το πρωί στα Γιάννινα, στο ξενοδοχείο Grand Serai – Xenia.

Ιουλ
29

«Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του Γκολντόνι στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ
Εκτύπωση

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στα πλαίσια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας για το καλοκαίρι του 2011 θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο του Κάρλο Γκολντόνι «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων».

Ιουλ
29

Αντιδράσεις από τον Χρ. Βούζα για το αιολικό πάρκο
Εκτύπωση

Την έντονη αντίδρασή του στην προσπάθεια του Δήμου Ζίτσας να προχωρήσει την κατασκευή αιολικού πάρκου, εκφράζει ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρυσόστομος Βούζας.

Ιουλ
29

«Πράσινο φως» για τον ηλεκτρονικό έλεγχο των βιολογικών καθαρισμών
Εκτύπωση

Το «πράσινο φως» για τον ηλεκτρονικό έλεγχο των απορροών των βιολογικών καθαρισμών όσων επιχειρήσεων στην Ήπειρο έχουν αποδέκτη υδάτινο οικοσύστημα, άναψε με ομόφωνη απόφασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ιουλ
29

Αγώνας για να μη χαθούν κονδύλια από το ΠΕΠ Ηπείρου
Εκτύπωση

Την υπόσχεση του Υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Θάνου Μωραϊτη απέσπασε ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ότι θα συνδράμει για την αντιμετώπιση του κινδύνου που υπάρχει για μείωση των διαθέσιμων κονδυλίων του ΠΕΠ Ηπείρου από τη μείωση της εθνικής συμμετοχής στο ΕΣΠΑ, σε ποσοστό 15%.

Ιουλ
29

Αλλάζουν τα δεδομένα για επιβατικούς και τουριστικούς πλόες στην Παμβώτιδα
Εκτύπωση

Κατά πλειοψηφία και με αρκετά μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την αύξηση του αριθμού των αδειών για τουριστικούς πλόες στον Αχέροντα, καθώς επίσης για επιβατικούς και τουριστικούς πλόες στην Παμβώτιδα.

Ιουλ
28

Προχωρά η οικονομική εξυγίανση στη ΔΗΑΝΕΤΑΙ
Εκτύπωση

Η οικονομική εξυγίανση του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων, αποτελούσε ξεκάθαρη προγραμματική θέση της Δημοτικής Αρχής και μέχρι σήμερα αποδεικνύει ότι η αντιμετώπιση των εκρηκτικών προβλημάτων αποτελεί κύριο μέλημά της.

Ιουλ
28

Σε τέλμα η αγορά ακινήτων
Εκτύπωση

Σε τέλμα βρίσκεται η αγορά ακινήτων σε ολόκληρη τη χώρα και ειδικότερα στο νομό Ιωαννίνων, αφού η οικονομική κρίση έχει σαφέστατη επίδραση στον τομέα.

Ιουλ
28

Με ταχείς ρυθμούς η αποκατάσταση του αρχαιολογικού πάρκου μεταβυζαντινών μνημείων
Εκτύπωση

Το πρώτο έργο αρχαιολογικής υπηρεσίας στην Ήπειρο με παράλληλο αρχαιολογικό και όχι μόνο ενδιαφέρον, που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Κληματιά του δήμου Ζίτσας.

Ιουλ
28

Διαξιφισμοί για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας
Εκτύπωση

Η σύνταξη του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών μονοπώλησε τη συζήτηση στην χθεσινή, μεσημεριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν ουσιαστικά συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Πέμπτης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος