• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Δεκ
08

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου για το ΠΑΣΟΚ
Εκτύπωση

Την πρωτοβουλία τους να ανοίξει ένας διάλογος με την κοινωνία για το ΠΑΣΟΚ ενόψει των επικείμενων διαδικασιών -ακόμη και για το θέμα της ηγεσίας, ανακοίνωσαν οι βουλευτές του Κινήματος Οδυσσέας Βουδούρης, Θανάσης Οικονόμου και Φραγκίσκος Παρασύρης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες.

Δεκ
08

Στενεύουν τα περιθώρια για τη ΔΩΔΩΝΗ
Εκτύπωση

Με επεισοδιακό τρόπο ήρθε, είδε και απήλθε από τα Γιάννινα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριος Ροντούλης, που συμμετέχοντας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις γύρω από το μείζον ζήτημα της ΔΩΔΩΝΗΣ.

Δεκ
08

Περικοπές χωρίς τέλος στην αυτοδιοίκηση
Εκτύπωση

«Πονοκέφαλο» στην δημοτική αρχή του Δήμου Ιωαννιτών, όπως και στους αιρετούς ολόκληρης της χώρας, δημιουργεί η νέα, οριζόντια περικοπή κατά 15% στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, από τους οποίους χρηματοδοτείται η μισθοδοσία και η λειτουργία των δήμων.

Δεκ
08

Συνελήφθησαν πατέρας και οι τρεις γιοι του για ανθρωποκτονία
Εκτύπωση

Στα χέρια των αρχών της Θεσπρωτίας βρίσκονται από την Τρίτη τέσσερις Έλληνες αθίγγανοι οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που είχε έντονη δράση από τον Οκτώβριο του 2011 και έπειτα στο Ζεφύρι Αττικής.

Δεκ
08

Αγωνία για το μέλλον των τμημάτων ΤΕΙ Ηγουμενίτσας
Εκτύπωση

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού Θεσπρωτίας  με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου Γρ. Γκίκα σχετικά με το πιθανό κλείσιμο του παραρτήματος του ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα.

Δεκ
07

Εξακολουθεί να τρομάζει το τέρας της γραφειοκρατίας
Εκτύπωση

Απευθείας συνεννοήσεις με τις Βρυξέλλες για την προώθηση έργων του ΕΣΠΑ, αλλά και την διαχείριση κονδυλίων του άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ζητούν οι Περιφερειακές και Διαχειριστικές αρχές, προκειμένου να αποφύγουν την ολιγωρία και τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις των κεντρικών υπηρεσιών.

Δεκ
07

Ζητούμενο η ευαισθητοποίηση των νέων
Εκτύπωση

Στην ενημέρωση και κινητοποίηση της φοιτητικής κοινότητας για το AIDS και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα στόχευε η παρουσία της Κινητής Μονάδας Πρόληψης Γυναικολογικών Νόσων της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής σε χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Δεκ
07

Αναστέλλονται οι συμβάσεις των γιατρών με τον ΟΠΑΔ
Εκτύπωση

Κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην πρωτοβάθμια περίθαλψη αναλαμβάνουν φορείς του δημόσιου τομέα και της ιατρικής κοινότητας.

Δεκ
07

Ευδιάκριτο το μήνυμα των εκλογών για τον Γ. Μήτση
Εκτύπωση

Ανοιχτός στο διάλογο και τη συνεργασία για το μέλλον του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και των επιχειρηματιών της περιοχής δηλώνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Γιάννης Μήτσης.

Δεκ
07

Μηχανεύονται φυγή στο εξωτερικό οι μηχανικοί
Εκτύπωση

Εργασία στο εξωτερικό αναζητούν όλο και περισσότεροι νέοι επαγγελματίες και απόφοιτοι πανεπιστημιακών και τεχνολογικών τμημάτων της Ελλάδας.

Δεκ
06

Καθολική η αντίδραση για το κλείσιμο των τμημάτων του ΤΕΙ
Εκτύπωση

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου Γρ. Γκίκα θα έχουν αύριο φορείς της Ηγουμενίτσας που αντιδρούν στο ενδεχόμενο κατάργησης των τμημάτων του Τεχνολογικού Ιδρύματος που λειτουργούν στην Ηγουμενίτσα.

Δεκ
06

Μηνύματα πολλαπλών αναγνώσεων
Εκτύπωση

Διάθεση διαλόγου και συνεργασίας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων δείχνουν οι επικεφαλής των παρατάξεων που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στις εκλογές του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος