• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Οκτ
18

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Έμπρακτη στήριξη στην εκπαιδευτική κοινότητα
Εκτύπωση

Σε καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων προχώρησε η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Φιλιώ Νόκα, σε συνάντηση με τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων – Μ. Ελισάφ: «Προτεραιότητά μας η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων»

 

Σύσκεψη με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου πραγματοποιήθηκε χθες, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, ύστερα από πρωτοβουλία της νέας Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φιλιώς Νόκα - Ζαράχη.

Οκτ
18

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - Με Ξενογιαννακοπούλου και Τζανακόπουλο η εκκίνηση της νέας προσπάθειας
Εκτύπωση

Τη Δευτέρα η εκδήλωση στα Γιάννενα, σήμερα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Ανδρέας Ξανθός

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στα Ιωάννινα, ενόψει της εκδήλωσης που θα γίνει τη Δευτέρα με ομιλητές την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Οκτ
17

ΕΚΑΒ - Σημαντική και αναγκαία η λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών
Εκτύπωση

Από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα από τη βάση στο Άκτιο, έγιναν 60 αεροδιακομιδές – Συνεχίζεται η αναδιοργάνωση του νέου συντονιστικού κέντρου στα γραφεία της διοίκησης του ΕΚΑΒ

 

Σημαντική, σπουδαία και σε κάθε περίπτωση αναγκαία κρίνεται – εκ του αποτελέσματος – πως ήταν και είναι η λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο Άκτιο, που από το καλοκαίρι και την έναρξη λειτουργίας του μέχρι και σήμερα ολοκλήρωσε 60 αεροδιακομιδές.

Οκτ
17

Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Πάνω από 570 παιδιά στο πρόγραμμα εκπαίδευσης για πρόσφυγες
Εκτύπωση

Πάνω από 13.500 χιλιάδες παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έχουν ενταχτεί στο πρόγραμμα εκπαίδευσης που αφορά πρόσφυγες και μετανάστες το οποίο εφαρμόστηκε και συνεχίζεται από το Υπουργείο Παιδείας και τις διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα, ενώ από την περίοδο 2017-2018, μέχρι και το 2020, στο νομό Ιωαννίνων, συμμετέχουν πάνω από 570 παιδιά.

Οκτ
17

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στο «κάδρο» η ενίσχυση της ακαδημαϊκότητας
Εκτύπωση

«Φρένο» στις προσλήψεις ωρομισθίων που υπέγραφαν συμβάσεις με το ΤΕΙ Ηπείρου, βάζει η Σύγκλητος του Ιδρύματος, που θα προχωρήσει σε προκήρυξη θέσεων, ώστε αυτές να καλυφθούν με πανεπιστημιακούς υποτρόφους – Παραμένει προτεραιότητα για τις Πρυτανικές Αρχές, η φοιτητική μέριμνα

Οκτ
17

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Στο ΕΣΠΑ η ανάπτυξη υπηρεσιών ψυχικής υγείας της ΕΠΡΟΨΥΗ
Εκτύπωση

Η πρώτη δράση αφορά την ανάπτυξη υπηρεσίας ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας και υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας και η δεύτερη την ανάπτυξη παιδοψυχιατρικής υπηρεσίας από την κινητή μονάδα ψυχικής υγείας Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας

 

Δύο νέες δράσεις για ανάπτυξη υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία εντάσσονται με απόφαση του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020».

Οκτ
16

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Βαρύτητα στην αναβάθμιση της αισθητικής εικόνας της πόλης
Εκτύπωση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι παρεμβάσεις στην παραλίμνιο περιοχή – Ξεκινά, τις επόμενες ημέρες η εκστρατεία του Δήμου, για την αφισορύπανση

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες, παρεμβάσεις από το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών, τόσο στην παραλίμνια περιοχή όσο και σε άλλα σημεία της πόλης και των δημοτικών ενοτήτων με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων και την αναβάθμιση της αισθητικής εικόνας.

Οκτ
16

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - «Πρωταθλητής» στην επιβατική κίνηση του εννιαμήνου
Εκτύπωση

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, στο εννεάμηνο του 2019, ο αερολιμένας με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης διακίνησης επιβατών ήταν των Ιωαννίνων με άνοδο 28,9%

Οκτ
16

ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Λήγει μια «καλή» αντιπυρική περίοδος
Εκτύπωση

Μέχρι σήμερα, συνολικά στα Ιωάννινα, εκδηλώθηκαν 70 πυρκαγιές, οι οποίες έκαψαν 2.000 στρέμματα χορτολιβαδικών και 500 περίπου στρέμματα δάσους και δασικών εκτάσεων, αντίστοιχα

Οκτ
16

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΡΟΥ - Συνάντηση ουσίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας
Εκτύπωση

Την επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Πρέβεζας, Σιώρου Κωνσταντίνου και του Τσιώρα Ευάγγελου, υπαστυνόμου της διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, δέχτηκε χθες στο γραφείο του στο Δημαρχείο του Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα, ο Δήμαρχος, Νικόλαος Καλαντζής.

Οκτ
16

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - Τιμάται η προσφορά του Δ. Κωνστάντιου και της Φρ. Κεφαλλωνίτου
Εκτύπωση

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βορειοδυτικής Ελλάδας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνουν και σας προσκαλούν, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο Ιτς Καλέ, στην εκδήλωση τιμής, κατά την οποία η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και η Βιβλιοθήκη του Βυζαντινού Μουσείου Ιωαννίνων θα ονομαστούν σε «Αίθουσα Δημήτρης Κωνστάντιος» και «Αίθουσα Φραγκίσκα Κεφαλλωνίτου» αντίστοιχα.

Οκτ
16

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Ξεκινά και πάλι το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ για Αγία Μαρίνα
Εκτύπωση

Την επανέναρξη του δρομολογίου «Ιωάννινα - Αγία Μαρίνα – Καστάνιανη – Χαραυγή – Κτίσματα – Ιωάννινα» αποφάσισε η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων μετά από παρέμβαση του Δήμου Πωγωνίου που επεσήμανε την αναγκαιότητα διατήρησης των άγονων δρομολογίων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος