Οκτ
06

«ΣΧΕΔΙΑ» - Συνέχεια στις δράσεις για την πρόληψη των εξαρτήσεων
Εκτύπωση

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας νομού Ιωαννίνων «Σχεδία» συνεχίζει την υλοποίηση δράσεων που αποβλέπουν κυρίως στην ενδυνάμωση της ψυχοκοινωνικής υγείας, ως μορφή πρόληψης των εξαρτήσεων.

Οκτ
06

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Νέοι διαξιφισμοί σε υψηλούς τόνους
Εκτύπωση

Ανάμεσα σε «Ενότητα Πολιτών» και Δημοτική Αρχή

 

Μια νέα πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ενότητα Πολιτών» ξέσπασε τις τελευταίες ώρες με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Οκτ
05

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC - Με υψηλούς στόχους την φετινή χρονιά!
Εκτύπωση

Σημαντική η ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση της Νάταλι Μπάτλερ

 

Υψηλούς στόχους φαίνεται πως έχουν θέσει για φέτος οι άνθρωποι της Γυναικείας Ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι το οποίο, όπως ήδη φάνηκε από τα μέχρι σήμερα φιλικά ματς που έχει δώσει η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, αποδεικνύεται και στην πράξη.

Οκτ
03

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Ριζικές λύσεις για βελτίωση της καθαριότητας
Εκτύπωση

Μ. Ελισάφ και Β. Πήχας ανακοίνωσαν χθες πως άμεσα τίθεται σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για λύσεις στην καθαριότητα

 

 

Ριζικές λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της καθαριότητας δρομολογεί η Δημοτική Αρχή με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που θέτει σε εφαρμογή.

Οκτ
03

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - Ενιαία στρατηγική για την ενίσχυση όλων των Τμημάτων
Εκτύπωση

Προτεραιότητα για τις Πρυτανικές Αρχές η βελτίωση των προγραμμάτων σπουδών, που θα βοηθήσει στην εγγραφή φοιτητών υψηλού επιπέδου – «Ελκυστικό» το Ίδρυμα για τους αποφοίτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά… προβληματισμός για τις χαμηλές βάσεις σε Τμήματα

 

Συγκεκριμένες προτεραιότητες που απορρέουν από μια ενιαία στρατηγική ανάπτυξης του Ιδρύματος, θέτουν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οκτ
03

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Με σχέδιο για τη διαχείριση της πανδημίας
Εκτύπωση

Οι Πρυτανικές Αρχές έχουν καταλήξει στο σχέδιο λειτουργίας, με γνώμονα από τη μία τη διασφάλιση της υγείας των φοιτητών και του προσωπικού και από την άλλη, τη διενέργεια των μαθημάτων με φυσική παρουσία κατά προτεραιότητα

 

Ένα μεγάλο στοίχημα αποτελεί για την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά κυρίως για τις υγειονομικές αρχές η έναρξη λειτουργίας των Πανεπιστημίων για το χειμερινό εξάμηνο από τις 12 Οκτωβρίου.

Οκτ
02

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ - Διεύρυνση των τουριστικών και επιχειρηματικών σχέσεων
Εκτύπωση

Τη διεύρυνση των σχέσεων Ιωαννίνων και πόλεων της Σλοβακίας, επιβεβαιώνει η χθεσινή επίσκεψη της Πρέσβη της Σλοβακίας στην Αθήνα, Iveta Hricova στο Δημαρχείο Ιωαννίνων.

Οκτ
02

ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ - Αλλάζει σελίδα ένας ιστορικός αύλειος χώρος
Εκτύπωση

Εντυπωσιακές οι αλλαγές που προτείνει η αρχιτεκτονική μελέτη, με τη δημιουργία ενός τυπικού πεζόδρομου, μέσα από την αυλή του συγκροτήματος – Σημαντικές αλλαγές και ως προς τις δυνατότητες άθλησης και δραστηριοτήτων για τους μαθητές

 

Εντυπωσιακές αλλαγές σε έναν ξεχωριστό και ιστορικό αύλειο χώρο, αυτόν της Ζωσιμαίας Ακαδημίας, προτείνει η αρχιτεκτονική μελέτη και πρόταση στο πλαίσιο του Interreg Ελλάδα – Αλβανία, η οποία και παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου.

Οκτ
02

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Νέο «καμπανάκι κινδύνου» για την εξέλιξη της πανδημίας
Εκτύπωση

Ούτε βήμα πίσω από τον Δήμαρχο Μ. Ελισάφ για την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων – Διαξιφισμοί για τις καταλήψεις

 

Νέο «καμπανάκι κινδύνου» έκρουσε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας και το δεύτερο κύμα που δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την Ήπειρο και ειδικότερα την περιοχή των Ιωαννίνων.

Οκτ
02

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Διάλογος για τη χωροθέτηση του Κλειστού της Ξιφασκίας
Εκτύπωση

Μείζονα ζητήματα απασχόλησαν το Σώμα στην συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης – Στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο φάκελος για το έργο επέκτασης και αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού

 

Στην αναγκαιότητα να υπάρξει ένας σοβαρός διάλογος για το ενδεχόμενο χωροθέτησης της μεγάλης αθλητικής εγκατάστασης του Κλειστού Ξιφασκίας από το Ελληνικό, στην περιοχή, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα για την αντιπλημμυρική προστασία του λεκανοπεδίου, συμφώνησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, Δημοτική Αρχή και αντιπολίτευση.

Οκτ
01

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Εν αναμονή των πόρων για την ενίσχυση των επιχειρήσεων
Εκτύπωση

Από την ΕΥΔ ΕΠ Ήπειρος 2014-2020 και τη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας, θα υλοποιηθεί η πρόσκληση για την αξιοποίηση των 30 εκ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Σημαντικά αναπτυξιακά έργα εντάσονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021

 

Τριάντα εκατομμύρια ευρώ θα πάρει τελικά η Περιφέρεια Ηπείρου για την επιχορήγηση των επιχειρήσεων της Ηπείρου, και συγκεκριμένα για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορωνοϊό.

Οκτ
01

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Πρόσω ολοταχώς για νέο σωφρονιστικό κατάστημα
Εκτύπωση

Η χθεσινή επίσκεψη του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, στην Τ.Κ. Κόντσικας του Δήμου Ιωαννιτών, επιβεβαίωσε πως η διαδικασία προχωρά με ταχείς ρυθμούς - Η ανέγερση νέων φυλακών στα Γιάννενα, το θέμα συζήτησης του Λ. Οικονόμου με τον Αλ. Καχριμάνη και τον Μ. Ελισάφ

 

Με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς φαίνεται πως προχωρά, ένα μείζον ζήτημα για την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, αυτό της ανέγερσης νέου σωφρονιστικού καταστήματος.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος