• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
26

ΟΚΠΑΠΑ - Μέχρι 28 Ιουνίου οι αιτήσεις για εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ
Εκτύπωση

Ο ΟΚΠΑΠΑ, με ανακοίνωσή του, καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς - Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕ.Α) του Δήμου Ιωαννιτών μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Ιουν
26

Τελετή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου, στα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια
Εκτύπωση

Όπως έχει θεσμοθετηθεί τα τελευταία 20 χρόνια πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων, σε μια τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στους απόφοιτους της Γ΄ Λυκείου και στους γονείς τους.

Ιουν
26

ΦΟΔΣΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μετ’ εμποδίων η διαχείριση απορριμμάτων σε όλη τη χώρα
Εκτύπωση

Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 13η Σύνοδος των ΦΟΔΣΑ στους Δελφούς, με κεντρικό θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση – Διαχείριση Απορριμμάτων».

Ιουν
26

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΑΓΟΡΙΟΥ - Ένα ακόμη «όχι» στις έρευνες για υδρογονάνθρακες
Εκτύπωση

Με νέα ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγορίου επιβεβαίωσε την κάθετη αντίδρασή του στις γεωφυσικές σεισμικές έρευνες για υδρογονάνθρακες και πιθανής εξόρυξης στα όρια του Δήμου, με αφορμή την εμφάνιση συνεργείων στην περιοχή.

Ιουν
26

Στο Υπαίθριο Θέατρο της ΕΗΜ, η Μαρία Πενταγιώτισσα
Εκτύπωση

Την εμβληματική κωμωδία του Μποστ «Μαρία Πενταγιώτισσα», παρουσιάζει σε περιορισμένο αριθμό παραστάσεων η 5η Εποχή σε πανελλαδική περιοδεία το καλοκαίρι του 2019. Στο ρόλο της «Μαρίας», ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ιουν
26

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - Εξοπλίζουν τα Κέντρα Υγείας Παραμυθιάς και Φιλιππιάδας
Εκτύπωση

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360o Ενέργειες», ενισχύει έμπρακτα και με συνέπεια τον τομέα της Δημόσιας Υγείας.

 

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου προσέφερε ιατρικό εξοπλισμό στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς στον Ν. Θεσπρωτίας και στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας στον Ν. Πρέβεζας, ο οποίος ανταποκρίνεται πλήρως στις ζητούμενες προδιαγραφές και ποσότητες, με γνώμονα την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των Κέντρων Υγείας.

Ιουν
26

ΔΕΠΑ - Πρόγραμμα επιδότησης αγοράς οχημάτων φυσικού αερίου
Εκτύπωση

Η ΔΕΠΑ, εταιρεία παροχής φυσικού αερίου που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας εδώ και δεκαετίες, με αφορμή της έναρξης λειτουργίας του πρατηρίου FISIKON στα Ιωάννινα διοργάνωσε την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ενημερωτική εκδήλωση για τη κίνηση οχημάτων με φυσικό αέριο.

Ιουν
21

ΠΡΕΒΕΖΑ - Όλα έτοιμα για τον 2ο Παράκτιο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας
Εκτύπωση

Πραγματοποιείται την Κυριακή, με τη στήριξη της Daikin Hellas

 

Με τη συμμετοχή περίπου 100 αθλητών από ολόκληρη τη χώρα, πραγματοποιείται την Κυριακή 23 Ιουνίου στην Πρέβεζα, ο 2ος Παράκτιος Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «Μπούκα», στην παραλία της όμορφης πόλης, με αφετηρία το μνημείο του ναύτη.

Ιουν
21

ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΕΔΜΕΔΕ - Επιδοτούμενο πρόγραμμα για την κατάρτιση εργαζομένων
Εκτύπωση

Ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη τη χώρα, επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στον τομέα των κατασκευών, υλοποιεί το τμήμα Ηπείρου της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ).

Ιουν
21

ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ - «Πονοκέφαλος» ο αθέμιτος ανταγωνισμός και οι παράνομες ελληνοποιήσεις
Εκτύπωση

Μια σειρά από ιδιαίτερα σημαντικά και κρίσιμα προβλήματα, τα οποία τα τελευταία χρόνια προκαλούν «πονοκέφαλο» στους κρεοπώλες, τέθηκαν επί τάπητος, στο 38ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών που έγινε στην Ηγουμενίτσα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ιουν
21

ΠΕΑΚΙ - Άλλαξαν όψη και εκσυγχρονίστηκαν Κολυμβητήριο και ΕΑΝΚΙ
Εκτύπωση

Πλούσιος ο απολογισμός έργου τετραετίας, της Επιτροπής Διοίκησης

 

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έκανε το δημόσιο απολογισμό για τα πεπραγμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις ευθύνης της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, στα τέσσερα τελευταία χρόνια έγινε αποπληρωμή συσσωρευμένων χρεών του φορέα, άνω του μισού εκ. ευρώ, ενώ εντάχθηκαν τρία έργα στο ΠΔΕ συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Ιουν
21

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» - Αποτίμηση των εκλογών, με το βλέμμα στην επόμενη μέρα
Εκτύπωση

Θ. Μπέγκας: «Είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε, συνεχίζουμε με θέσεις και προτάσεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο»

 

Με κύριο χαρακτηριστικό τις πολλές τοποθετήσεις που έγιναν, ολοκληρώθηκε η πρώτη, μετά τις εκλογές, συνάντηση των υποψηφίων της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα», την οποία συγκάλεσε ο επικεφαλής της παράταξης, Θωμάς Μπέγκας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος