• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
13

ΘΕΑΤΡΟ ΕΗΜ - «Love Tour» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Εκτύπωση

Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

Μαϊ
13

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - Στα Γιάννενα το Ring, με τον Θανάση Τσαλταμπάση
Εκτύπωση

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμωδία, με θέμα τον έρωτα και την αιώνια σχέση ανδρών και γυναικών.

Πρόκειται για το έργο της Λεονόρ Κονφινό «RING». 18 διαφορετικοί ρόλοι που θα ερμηνεύσουν με πάθος και πολύ κέφι, οι δύο πρωταγωνιστές.

Ο έρωτας μας αγγίζει όλους, από την εποχή του Αδάμ και της Εύας έως και σήμερα. Γονείς, εραστές, ξένοι, παιδικοί φίλοι, νέοι, γέροι, σύζυγοι, χήρες, το πάθος μας βάζει πάντα να μονομαχούμε μέσα στην δική του παλαίστρα, στο δικό του ριγκ (Ring).

Μαϊ
12

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - Δυναμική προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας
Εκτύπωση

Παρουσία του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, τα εγκαίνια της έκθεσης, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο

 

Τις πύλες της άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης, η Πανηπειρωτική Έκθεση 2017, με τον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Νεκτάριο Σαντορινιό, να πραγματοποιεί τα εγκαίνια.

Κατά την τελετή των εγκαινίων, παρόντες ήταν ακόμη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Γ. Καραγιάννης, Γ. Στέφος και Μ. Τζούφη, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.

Μαϊ
12

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ - Ανάσα για 19 οικογένειες το Κέντρο Διημέρευσης ΑμεΑ από το «Σωματείο Αγκαλιά»
Εκτύπωση

Δηλώσεις σχετικά με την ένταξη στο ΕΣΠΑ του Κέντρου Διημέρευσης του Σωματείου «αγκαλιά Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία» πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, με αφορμή την προκήρυξη για την πλήρωση των θέσεων εργασίας στο Κέντρο. 

Μαϊ
12

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ - Προτεραιότητα οι μεταφορές από τα ελληνικά λιμάνια
Εκτύπωση

Στα Γιάννενα βρέθηκε ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Ν. Σαντορινιός, ο οποίος αναφέρθηκε στην προοπτική που δίνει στη χώρα μας η θάλασσα

 

Στις προοπτικές που ανοίγονται για την Ελλάδα, μέσω της θάλασσας και των λιμανιών, αναφέρθηκε από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια της Πανηπειρωτικής Έκθεσης ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.

Με αιχμή του δόρατος το περίπτερο που στεγάζεται στην Έκθεση και αφορά την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Πρέβεζα, ο κ. Σαντορινιός υποστήριξε ότι η χώρα θα δώσει βαρύτητα στο «άνοιγμα» των θαλασσών» με προτεραιότητα αφενός να αυξηθεί ο αριθμός των ελλήνων ναυτικών και αφετέρου να ενισχυθούν οι δράσεις και κυρίως οι μεταφορές από τα ελληνικά λιμάνια προς όλο τον κόσμο.

Μαϊ
12

Μονόδρομος η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
Εκτύπωση

Περισσότερες από 500 B2B συναντήσεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στα

Γιάννενα, στο πλαίσιο διεξαγωγής του 2ου Φόρουμ της μακροπεριφέρειας Αδριατικής – Ιονίου

 

Μονόδρομο αποτελεί για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ώστε τα επόμενα χρόνια, να υπάρξει μια ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

Το γεγονός αυτό, τονίστηκε ιδιαίτερα το βράδυ της Τετάρτης, κατά την εναρκτήρια εκδήλωση του 2ου Φόρουμ της μακροπεριφέρειας Αδριατικής – Ιονίου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος που δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αναφερόμενος και στην επίτευξη της συμφωνίας με τους δανειστές.

Μαϊ
12

Πυλώνες ανάπτυξης οι μεταφορές και η ενέργεια
Εκτύπωση

Η αναζήτηση πόρων για τον άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά και η χρηματοδότηση μεγάλων έργων

όπως ο αυτοκινητόδρομος Τεργέστη - Πάτρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της υπουργικής Συνόδου της Ελληνικής Προεδρίας της Στρατηγικής της Ε.Ε για την Περιφέρεια Αδριατικής - Ιονίου και της Πρωτοβουλίας Αδριατικής - Ιονίου

 

Με στόχο με την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση να δοθεί ώθηση σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες  και στη στήριξη της συνεργασίας υπουργείων και πολιτικών που ενισχύουν τους τέσσερις πυλώνες της Στρατηγικής και ειδικότερα, τη Γαλάζια Ανάπτυξη, τις Μεταφορές και την Ενέργεια, την Ποιότητα του Περιβάλλοντος και τον Βιώσιμο Τουρισμό, συνεδρίασε χθες στα Γιάννενα η Υπουργική Σύνοδος για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής - Ιονίου (EUSAIR) και η Πρωτοβουλία Αδριατικής – Ιονίου.

Μαϊ
12

ΑΡΤΑ - Δυο τόνοι καπάκια για τον Σύλλογο Παραπληγικών
Εκτύπωση

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας μαζί με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας συγκέντρωσαν 2 τόνους καπάκια (περίπου 1 εκ. καπάκια), τα οποία παρέδωσαν στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Πέλλας, για να αποκτήσουν 2 αναπηρικά αμαξίδια.

Μαϊ
12

Open Days - Περιήγηση στα τείχη του Κάστρου
Εκτύπωση

Την ευκαιρία να περιηγηθούν επάνω στα τείχη του Κάστρου από τον εντυπωσιακό περίδρομο που έχει κατασκευαστεί στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ανάδειξης του Κάστρου την προηγούμενη προγραμματική περίοδο είχαν δεκάδες μαθητές και πολίτες το πρωί της Πέμπτης.

Μαϊ
12

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ - Παραχωρεί γραφείο στους Μηλιωτάδες για τον Τοπικό Αστυνόμο
Εκτύπωση

Οριοθετήσεις οικισμών, συνδιοργάνωση Ηπειρωτικής Γιορτής Μανιταριού και άλλα ενδιαφέροντα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

Η παραχώρηση γραφείου για την στέγαση του Τοπικού Αστυνόμου στο Ανατολικό Ζαγόρι, η παράταση μίσθωσης κτιρίου για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μηλιωτάδων, η συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Μανιταρόφιλων της 9ης Ηπειρωτικής Γιορτής Μανιταριού και η ρύθμιση βοσκών στις Τοπικές Κοινότητες Παπίγκου, Μεσοβουνίου και Σκαμνελίου, απασχόλησαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγορίου, την Τετάρτη 10 Μαΐου. 

Μαϊ
12

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ - Απέκτησε το δικό του υπερσύγχρονο «σπίτι»
Εκτύπωση

Παρουσία των Πρυτανικών Αρχών, του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Ιωαννίνων,

εγκαινιάστηκε το νέο κτήριο του ΒΕΤ, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου

 

Σε μία ξεχωριστή τελετή, με τη συμμετοχή των Αρχών της πόλης και της Περιφέρειας, πολλών μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και μεγάλου αριθμού φοιτητών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κτηρίου του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η ολοκλήρωση του κτηρίου έγινε με την χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα και κονδύλια σε καιρούς δύσκολους όχι μόνο για το Πανεπιστήμιο, αλλά και για το σύνολο της εθνικής οικονομίας. 

Μαϊ
12

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Στο φουλ οι «μηχανές» για άρτια και ποιοτικά έργα
Εκτύπωση

Έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης, εκτελούνται σε δεκάδες γειτονιές – Εργασίες σε μήκος 2,5 χλμ. εκτελούνται στην περιοχή των Λακκωμάτων

 

Ένα πολύτιμο εργαλείο που συμβάλλει τα μέγιστα στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου σχεδιασμού του Δήμου Ιωαννιτών, αποτελεί το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου, μέσω του οποίου προχωρούν σημαντικές παρεμβάσεις σε γειτονιές της πόλης που για χρόνια ήταν παραμελημένες.

Ο Δήμος, υλοποίει ένα σύνολο τεχνικών παρεμβάσεων σε κάθε  γειτονιά, όπως είναι η αποκατάσταση του οδοστρώματος η συντήρηση των πεζοδρόμιων και η δημιουργία αθλητικών χώρων που καλύπτουν το σύνολο της πόλης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος