• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
27

Στην κυκλοφορία και πάλι η παλαιά Εθνική οδός Ιωαννίνων - Κοζάνης
Εκτύπωση

Στην κυκλοφορία δόθηκε και πάλι μετά από εννέα μήνες η παλαιά Εθνική Οδός Ιωαννίνων – Κοζάνης καθώς ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου στο ύψος του Επταχωρίου είχε υποχωρήσει μετά τις έντονες βροχοπτώσεις του Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κίνηση των οχημάτων.

Αυγ
27

Γυρίζουν την πλάτη στην ηλεκτρονική σήμανση των ζώων
Εκτύπωση

Περιορισμένη, σε σχέση με το συνολικό αριθμό των οικόσιτων ζώων της περιοχής, είναι η ανταπόκριση των ιδιοκτητών των ζώων απέναντι στο μέτρο της ηλεκτρονικής σήμανσης.

Αυγ
27

Στην τελική ευθεία για τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων
Εκτύπωση

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν για πρώτη φορά οι νέες διαδικασίες που προβλέπονται από τον «Καλλικράτη» για την εκλογή των νέων συλλογικών οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αυγ
27

Στόχος η εξοικείωση όλων με τη γλυπτική
Εκτύπωση

Η εξοικείωση μικρών και μεγάλων με την καλλιτεχνική δημιουργία, και συγκεκριένα με τη γλυπτική, είναι ο στόχος που τίθεται μέσα από τη διοργάνωση του Συμποσίου Γλυπτικής στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» στο Ελληνικό.

Αυγ
26

Παγκόσμια διάκριση για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Εκτύπωση

Την πιο τρανή απόδειξη της ερευνητικής δραστηριότητας και δουλειάς που μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα σε συνθήκες οικονομικής τρέλας και απαξίωσης στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία, αποτελεί η παγκόσμια διάκριση και αναγνώριση που απέσπασε η ομάδα του Τμήματος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του ΠΠΓΝΙ.

Αυγ
26

Επιτακτική ανάγκη για στήριξη της κτηνοτροφίας
Εκτύπωση

Περιθώριο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου δίνουν στη διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ» και σε κάθε αρμόδιο φορέα οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου για την άμεση στήριξη της κτηνοτροφίας.

Αυγ
26

Προβληματισμός για τα νέα δεδομένα στις εργασιακές σχέσεις
Εκτύπωση

Παγιώνονται μήνα με το μήνα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης στο σύνολο των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, όπως αυτό επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν πως τέσσερις στους δέκα εργαζόμενους προσλαμβάνονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Αυγ
26

«Φρένο» στην αλόγιστη χρήση νερού
Εκτύπωση

Μείωση της κατανάλωσης νερού από το σύνολο των κατοίκων του λεκανοπεδίου ώστε να διευκολυνθεί η υδροδότηση του συνόλου των διαμερισμάτων του Δήμου Ιωαννιτών ζήτησε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος.

Αυγ
26

Μία ακόμη διάκριση για το Σωματείο «Αθεράπευτοι»
Εκτύπωση

Στις έξι καλύτερες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της χρονιάς συμπεριλαμβάνεται η θεατρική παράσταση «Ο Συνταγματάρχης πουλί» του Βούλγαρου συγγραφέα Χρίστο Μπόιτσεφ του Καλλιτεχνικού Σωματείου «Οι Αθεράπευτοι».

Αυγ
25

Παρελθόν για τα Γιάννινα οι εμποροπανήγυρεις
Εκτύπωση

Παρελθόν φαίνεται πως αποτελούν οριστικά πλέον οι εμποροπανήγυρεις για το Δήμο Ιωαννιτών, μετά και την ειλημμένη απόφαση της νυν δημοτικής αρχής να μην επιτρέψει την διεξαγωγή παζαριών στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών.

Αυγ
25

17 χρόνια μετά το θαλάσσιο σκι επιστρέφει στη λίμνη Παμβώτιδα
Εκτύπωση

Μετά από 17 χρόνια απουσίας αγώνων θαλασσίου σκι από τα Γιάννενα, ο Όμιλος Σκι Παμβώτις, διοργανώνει τον αγώνα «Παμβώτις Open 2011» το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ στη Λιμνοπούλα.

Αυγ
25

Επιτακτική ανάγκη η άμεση λειτουργία του ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Συνεχίζεται από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών και της δημοτικής αρχής η προσπάθεια για όσο το δυνατόν ταχύτερη λειτουργία του ΧΥΤΑ Ελληνικού, ώστε να κλείσει παράλληλα η χωματερή της Δουρούτης και να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασής της.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος