Μαρ
15

«Σ’ αγαπάω, αλλά…», σε σκηνοθεσία  Γ. Βάλαρη, στο Πνευματικό Κέντρο
Εκτύπωση

 

Ο Γιώργος Βάλαρης μετά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες «Γοργόνες και Μάγκες», «Μαριχουάνα Στοπ», «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», σκηνοθετεί ξανά την μεγάλη επιτυχία «Σ’ αγαπάω, αλλά…» για τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τέλος για την Αθήνα στο θέατρο broadway.

 

Με τους Παύλο Ευαγγελόπουλο, Βάσω Γουλιελμάκη, Αγγελική Λάμπρη και Αιμίλιο Ράφτη.

 

Μπορεί μια «τρίχα» crystal Color μελί να οδηγήσει  ένα ζευγάρι  στο διαζύγιο, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου; Υπάρχει έρωτας μετά το γάμο; Σεξ «μετά …δανείων και καρτών»; Η ζήλια και το ποδόσφαιρο σκοτώνουν  τον έρωτα; Μια αντιπαροχή μπορεί να «σπάσει» μια κουμπαριά; Ένα γιαπί στους Θρακομακεδόνες μπορεί να φτάσει στα άκρα ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι μεγαλοδικηγόρων; Και - κυρίως - πώς μπλέκονται μέσα σε όλα αυτά ένα απορρυπαντικό, η Ελληνική Αστυνομία, ένα μωρό στην Κίνα, o Παναθηναϊκός και μία Μις Μάρτιος στον μπιντέ; Τελικά πόσο αγαπάμε στον άλλο την δύναμη ή τις αδυναμίες του ; Πόσο συχνά του το λέμε; Υπάρχει έρωτας μετά το γάμο; Ή μήπως τελικά η Αγάπη όλα τα νικά; Εμείς ρωτάμε, εσείς απαντάτε …
Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα συμβαίνουν στην ξεκαρδιστική διαδραστική ζευγαρο-κωμωδία των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, που μετά από 6 χρόνια από τότε που πρωτοπαίχτηκε και αφού απέσπασε την αγάπη κοινού και διθυραμβικές κριτικές όπου κι αν παίχτηκε με πολλές διανομές (περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, Αμερική , Καναδά, Κύπρο, Αφρική, Αυστραλία, ) επανέρχεται δριμύτερη με ένα πρωτοκλασάτο καστ ηθοποιών που θα ξεκινήσει την πορεία της από 25 Ιανουαρίου για λίγες παραστάσεις στο «Ράδιο Σιτυ» της Θεσαλονίκης , κατόπιν θα περιοδεύσει στην Ελλάδα και το Μάρτιο θα καταλήξει στην Αθήνα για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο Broadway.

Το  « Σ’αγαπάω, αλλά…», είναι μια ξεκαρδιστική, επίκαιρη, διαδραστική «ζευγαρο-κωμωδία» με θέμα το γάμο, το διαζύγιο και κατ’ επέκταση τις σύγχρονες σχέσεις των ζευγαριών όπως έχουν διαμορφωθεί στη σημερινή μετά κρίσης …Νεοελληνική πραγματικότητα, με έντονη δράση, χιούμορ, συγκίνηση, τρυφερότητα και κυρίως πολλές ανατροπές.

Κείμενο: Γιώργος Βάλαρης- Στέλιος Παπαδόπουλος. Σκηνοθεσία- σκηνικά -Φωτισμοί: Γιώργος Βάλαρης. Κοστούμια: Σοφία Δριστέλα. Μουσική- ηχητική  επιμέλεια:  Νίκος Ραμός Χορογραφίες: Μάρκος Γιακουμόγλου. Βοηθός σκηνοθέτη: Κων νος Φρίγγας.

Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 21.00. Τιμές εισιτηρίων: 15 και 13 ευρώ. Εκτέλεση παραγωγής: «Οψεις πολιτισμού». Πώληση εισιτηρίων: Ταμείο Πνευματικού Κέντρου και Βιβλιοπωλείο «Χαρτεξ. Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2651083940, Καραβέλη Βάσια: 2310257218, 6909205621.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος