Μαρ
15

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - «Πράσινο φως» για την εγκατάσταση γερανού στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης
Εκτύπωση

li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} li.li2 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; min-height: 15.0px} ul.ul1 {list-style-type: disc} Ολοκληρώνεται και η προμήθεια εξοπλισμού στο πενταόροφο κτήριο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Τη σύμφωνη γνώμη για δύο υποέργα της πράξης «Συντήρηση, αποκατάσταση, ανάδειξη του θεάτρου και των άλλων μνημείων του Ιερού της Δωδώνης - Φάση Α’» διατυπώνει η Ε.Υ.Δ. Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020», με σχετικά έγγραφα προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, από την υπηρεσία διατυπώνεται η θετική γνώμη για την προκήρυξη του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση μηχανισμών μεταφοράς φορτίων (γερανογέφυρα)», προϋπολογισμού 211.000 ευρώ, καθώς και για τη διαδικασία ανάθεσης του έργου «Προμήθεια υλικών αποκατάστασης Α΄ φάση: Ασβεστόλιθος», προϋπολογισμού 81.096 ευρώ.
Επίσης, με σχετικό έγγραφο προς το Δήμο Νικολάου Σκουφά διατυπώνεται η θετική γνώμη της Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου «Προμήθεια δύο οχημάτων – τύπου Mini bus για τη μεταφορά ΑμεΑ», προϋπολογισμού 182.400 ευρώ.
Το πενταόροφο του ΠΠΓΝΙ
Παράλληλα, με διεγχειρητικό υπερηχοτομογράφο ολοκληρώνεται η διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού της πράξης «Προσθήκη Πενταόροφου Κτιρίου Νοσηλευτικών Μονάδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Με έγγραφο της Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας προς το νοσοκομείο διατυπώνει τη θετική γνώμη της για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του συγκεκριμένου υποέργου, προϋπολογισμού 39.680 ευρώ.
Συνέντευξη Τύπου
του Περιφερειάρχη
Εξάλλου, σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Η συνέντευξη τύπου έχει ως θέμα την υλοποίηση του ΕΣΠΑ και των άλλων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος