Μαρ
16

Στην τελική ευθεία των εκλογών μπαίνει η Νέα Δημοκρατία
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Προχωρά ο σχεδιασμός, συνεχίζονται οι περιοδείες – Σε Γιάννενα και Άρτα, στα τέλη Μαρτίου, η Τομεάρχης Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

 

Με τους βουλευτές της, τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της και όλα τα στελέχη της να βρίσκονται πλέον καθημερινά σε όλη τη χώρα μπαίνει η Νέα Δημοκρατία στην τελική ευθεία των πολλαπλών εκλογών που έρχονται.

Ένα ευρύ πρόγραμμα περιοδειών που έχει κεντρικό στόχο να αναδείξει το κυβερνητικό της σχέδιο -ανεξαρτήτως αν ο κ. Τσίπρας επιλέξει τελικώς να προκαλέσει και εθνικές εκλογές το Μάιο- είναι ήδη σε εξέλιξη υπό το σχεδιασμό του γραμματέα της Λευτέρη Αυγενάκη.

Πρόγραμμα που πλαισιώνει τις περιοδείες που έχει ήδη αρχίσει ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας ήδη πρώτος δώσει το στίγμα ότι η Ν.Δ. ζει ήδη σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται, αναφέρει η Πειραιώς, ότι ο κ. Μητσοτάκη μόνο τις τελευταίες εβδομάδες επισκέφθηκε τη Ρόδο, αμέσως μετά μετέβη στη Λέσβο την προηγούμενη Παρασκευή την Ξάνθη και τα μειονοτικά χωριά της Ροδόπης, ενώ ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες περιοδείες στα Ιόνια Νησιά και την Αιτωλοακαρνανία.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα μιλήσει για την ψήφο των αποδήμων αλλά και για την φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό σε μια εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τις Γραμματείες Οικουμενικού Ελληνισμού και Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πειραιώς.

Στον ίδιο ρυθμό κινείται, όπως τονίστηκε, και όλο το κόμμα με τις Γραμματείες του κόμματος να οργανώνουν θεματικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, αλλά και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την πολυετή κρίση.

Είναι ενδεικτικό ότι μόνο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, Τομεάρχες, Βουλευτές, υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, μέλη της Πολιτικής επιτροπής και τοπικά στελέχη θα βρεθούν σε 27 νομούς της χώρας ενώ προγραμματίζονται ακόμη περισσότερες περιοδείες για τον Απρίλιο.

Έτσι στο πρόγραμμα των κλιμακίων της Ν.Δ. για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, βρίσκεται και η Ήπειρος, καθώς η Τομεάρχης Παιδείας, Νίκη Κεραμέως θα είναι επικεφαλής κλιμακίου που θα βρεθεί στην Άρτα, το Σάββατο 30 Μαρτίου, και θα περιοδεύσει στο νομό Ιωαννίνων την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος